bebeğini kaybedenler 2011

ay ya neden oluyomuş ki bu içim parçalandı

bebegim cok kucuk diye nedenini bilmiyorlar ve bir hafta daha bekleyip nedenini soylesinlerde bebegi alayim diye kararimi verdim bekliyorum once bebekte bobrek gelisimi az olabilir islevsiz olabilir idrar yolarinda tikaniklik olabilir dendi ama bakacaklar ben merak etim nedeni neyse bileyim ikinci gebelikte bunu yasamayayim sana ne dediler nedeni neymis 33 hafta daha zor allah sana sabrini versin

bebegim cok kucuk diye nedenini bilmiyorlar ve bir hafta daha bekleyip nedenini soylesinlerde bebegi alayim diye kararimi verdim bekliyorum once bebekte bobrek gelisimi az olabilir islevsiz olabilir idrar yolarinda tikaniklik olabilir dendi ama bakacaklar ben merak etim nedeni neyse bileyim ikinci gebelikte bunu yasamayayim sana ne dediler nedeni neymis 33 hafta daha zor allah sana sabrini versin

biz araştırmadık kıyamadım çünkü bilmiyoruz sebeplerden biri işte ama hangisi 2. gebelikte yaşarım diye çk korkuyorum

biz araştırmadık kıyamadım çünkü bilmiyoruz sebeplerden biri işte ama hangisi 2. gebelikte yaşarım diye çk korkuyorum[/Q

seninki daha buyukya kiyamaman dogal ama ben daha hareketlerini hisetmiyorum ya seninki kadar guclu bir bag yoktur uzuldum adina kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor keske sende baktirsaydin ben baktiracam ikinci gebelik icin ama dr kendinden cok emin ikinci gebelikte boyle bise yasamazsin dedi korkma yasamazsin insallah

biz araştırmadık kıyamadım çünkü bilmiyoruz sebeplerden biri işte ama hangisi 2. gebelikte yaşarım diye çk korkuyorum[/Q

seninki daha buyukya kiyamaman dogal ama ben daha hareketlerini hisetmiyorum ya seninki kadar guclu bir bag yoktur uzuldum adina kisiden kisiye bebekten bebege degisiyor keske sende baktirsaydin ben baktiracam ikinci gebelik icin ama dr kendinden cok emin ikinci gebelikte boyle bise yasamazsin dedi korkma yasamazsin insallah

canım doğuma gidiyorum diye sevindik öldüğünü öğrendik ve ben nasıl anneysem hareketlerinin olmadığını anlamdım düşün yani istemedim ne bileyim kıyamadık iyikide yaptırmadım ben ona hiç kıyamadım öff inşallah tekrar yaşamayız

canım doğuma gidiyorum diye sevindik öldüğünü öğrendik ve ben nasıl anneysem hareketlerinin olmadığını anlamdım düşün yani istemedim ne bileyim kıyamadık iyikide yaptırmadım ben ona hiç kıyamadım öff inşallah tekrar yaşamayız

sen cok iyi dusunceli bir anesin bebegine kiyamadin uzulme dogum zamani cok zor olur herhalde bende yapamazdim ama benim ki cok kucuk ve aneligi tam hisedemedim hereketleri yok henuz o yuzden rahatim bir nevi ikinci bebek icin onlem olsun diye allah buyuk uzulme yardimci olur sana

tüm bebeğini kaybedenlerin başı sağolsun.... çok üzücü bi durum ama inanıyorum ki allah sabrını veriyor...onlar melek olup gidiyorlar allah geride kalnlara uzun öürler versin :(

ahhhh be kızımmm ah be annem seni çokkk özledim 9 ayın sonu birleşmek değil de ayrılık olacakmış bunu hayal etmemiştik babanla...
yarın bir hafta olacak meleğimi kaybedeli 3 gün yoğun bakımda dayanabildi miniğim 3 kere görebildim kızımı eve ellerimiz boş döndük beşiğimiz bomboş kaldı ne yapacağımı hiç bilmiyorum???

ahhhh be kızımmm ah be annem seni çokkk özledim 9 ayın sonu birleşmek değil de ayrılık olacakmış bunu hayal etmemiştik babanla...
yarın bir hafta olacak meleğimi kaybedeli 3 gün yoğun bakımda dayanabildi miniğim 3 kere görebildim kızımı eve ellerimiz boş döndük beşiğimiz bomboş kaldı ne yapacağımı hiç bilmiyorum???

allah yardımcınız olsun, sabrını versin...

Arkadaşlar hepinize merhaba
bu konuyu açarken hep son olmayı istemiştim ama benden sonra da bebeklerini kaybeden arkadaşlar var maalesef.
Yazamıyorum ama hep okuyorum sizi. Başınız sağolsun. Ben ilk kaybettiğimde üzerinden zaman geçince insanlar ne yaşıyor diye merak ederdim. Bu acı ve suçluluk duygusu geçecek mi? Kendinizi suçladığınızı gördüm. Suçlamayın. Ben uzun süre yaptım. Hiçbir şey değişmiyor. Kaybettiğimiz geri gelmiyor. Eğer atlatmak istiyorsanız, koşulsuz şartsız Cenabı Allah'a sığının. O verdi O aldı. Kime sitem edebiliriz ki. Hem hepimizin gideceği yer değil mi? Biz O'ndan daha mı iyi bakacağız. Teselliniz olsun diye söylemiyorum ama biz seçilmiş anneleriz. Cennet bebeklerinin anneleri. Üzmeyin kendinizi sadece çok sevinin. Yavrunuz en güzel yerde, en güzel ellerde. Kendinizi de asla suçlamayın bunun için. Şu an hepimizin geçtiği bir süreçten geçiyorsunuz. Çok zor ama Allah'ım size yardım edecek göreceksiniz. Ama yine de çok zorlanacaksınız kolay mı sabredip cennetin anahtarını almak? Çok zor işiniz. Bu süreçte zaman zaman kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Aynı dertten muzdarip olan eşiniz bile anlamayacak yeri gelecek sizi. En yakınlarınız teselli adı altında aptalca laflar edip, sizi daha da yaralayacak. Ama başta Yüce Rabbim sonra biz size teselli olacağız. Yaralarınızı saracağız. Dünyalar güzeli bebeklerinizi beraber uğurlayacağız...Üzülmeyin güzel anneler yavrularınızı karşılamak için biz ablalarını abilerini gönderdik oraya....:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhaba
bu konuyu açarken hep son olmayı istemiştim ama benden sonra da bebeklerini kaybeden arkadaşlar var maalesef.
Yazamıyorum ama hep okuyorum sizi. Başınız sağolsun. Ben ilk kaybettiğimde üzerinden zaman geçince insanlar ne yaşıyor diye merak ederdim. Bu acı ve suçluluk duygusu geçecek mi? Kendinizi suçladığınızı gördüm. Suçlamayın. Ben uzun süre yaptım. Hiçbir şey değişmiyor. Kaybettiğimiz geri gelmiyor. Eğer atlatmak istiyorsanız, koşulsuz şartsız Cenabı Allah'a sığının. O verdi O aldı. Kime sitem edebiliriz ki. Hem hepimizin gideceği yer değil mi? Biz O'ndan daha mı iyi bakacağız. Teselliniz olsun diye söylemiyorum ama biz seçilmiş anneleriz. Cennet bebeklerinin anneleri. Üzmeyin kendinizi sadece çok sevinin. Yavrunuz en güzel yerde, en güzel ellerde. Kendinizi de asla suçlamayın bunun için. Şu an hepimizin geçtiği bir süreçten geçiyorsunuz. Çok zor ama Allah'ım size yardım edecek göreceksiniz. Ama yine de çok zorlanacaksınız kolay mı sabredip cennetin anahtarını almak? Çok zor işiniz. Bu süreçte zaman zaman kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Aynı dertten muzdarip olan eşiniz bile anlamayacak yeri gelecek sizi. En yakınlarınız teselli adı altında aptalca laflar edip, sizi daha da yaralayacak. Ama başta Yüce Rabbim sonra biz size teselli olacağız. Yaralarınızı saracağız. Dünyalar güzeli bebeklerinizi beraber uğurlayacağız...Üzülmeyin güzel anneler yavrularınızı karşılamak için biz ablalarını abilerini gönderdik oraya....:)

ukomut duygularıma tercüman olmuşsun.ALLAH senden razı olsun.

salsa84 sana ulaşmaya çalışıyorum özel mesajını gördüm ama yeni üyeyim sana mesaj atamıyorum bana mail at facebook hesabın varsa adını yaz ordan yazışalım bende aynı sorunu yaşayan arkadaşları arıyorum lütfen

Hepinize selamlar
Böyle bir başlık altında yazacağımı söyleselerdi bir gün inanamazdım.İnsan hiç kendi başına gelmeyecekmiş gibi hissediyor.Yazacak öyle şeyler var ki tekrar tekrar ağlamamak için duygularımı yazmıyorum size eminim hepiniz şu an neler hissettiğimi tam anlamıyla zaten biliyorsunuz.Bizi bizden başkası pek anlamıyor zaten.Bir de belki bizleri gerçekten sevenler...Bu konuyu açtım çünkü acısı daha çok yeni olanlar veya 2011 de yeni bebeklerine hamile kalmayı isteyenler bir araya gelelim birbirimize destek olalım istedim.
Benim daha lohusalık dönemim bitmedi.Bir oğlum var.6 sene tedaviden sonra mikroenjeksiyonla kavuştum.Bir daha olmayacak derken kızım bana süpriz yaptı.Varlığı da yokluğu da süpriz oldu.31.01.2011 de güzeller güzeli kızım Zeynebimi kaybettim inanmak zor ama herşey bu kadar yolundayken o kadar hareketli ve sağlıklıyken ne oldu da birden bire güzel kızımın 38.haftada doğumuna birkaç gün kala kalbi durdu.Kendimi suçlayıp duruyorum acaba bilmeden ben mi birşey yaptım diye.Biliyorum Cenabı Allah'ın taktiri o ne isterse o olur ama ya sebebi ben olduysam diye düşünüp duruyorum.Canım yavrum öyle güzelmiş ki.Görünce kendimi alamadım.Sevdim o güzel yüzünü ve verdim toprağa.o gece Dr kalbi atmıyor diyor olsun diyorum atmasın ne olacak ki ben eve gitmek istiyorum sanki hiçbir şey olmamış gibi bebeğim karnımda evime dönmek ve hayatıma bıraktığım o dakikadan devam etmek.Neden zamanı geri alamıyorum.
Hepimizin başı sağolsun...
cnm kıyamam yaa öyle yazmışsınkki gerçi senin çok olmuş yazalı belki bunu görmessin bende 8 gün önce kaybettim kızımı 2 gün ölmüş bide karnımda öleli bayramın 3. günü sancım tuttu kanamam geldi gittim ama kalbi atmıyo dediler bittim o an kıpır kıpırdı hiç anlamadımda bnmde senin gibi bi evladım var 1 kere sordu bidaha sormadı sorarsa anlatıcaz babasıyla sadece annem karnımı gösterdi anneni rahatsız etme kuzum yarası var annenin dedi yavrum hergün iyimisn anne geçtimi diyo çok düşkün bana ama ben senin gibi görmedim görmessem daha iyi dedim.eşim göördü bitti adam iyiki bakmamışsın dedi.ne diyelim cnm inşallah öbür alemde sevecez görecez meleklerimizi

Back
X