- 20 Şubat 2024
- 21
- 9
- 6
- 33
- Konu Sahibi sevgimmmm123
Merhabalar herkese. Geçen yıl burada derdimi anlatmak ve biraz olsun umut aramak için o kadar çok gezdim ki. Sonra söz verdim evladımı kucağıma alınca buraya yazacağım diye. Geçen yıl Şubat ayında 40 haftalık bebeğim hareket etmediğini anlayınca doktora gittim ve vefat ettiğini öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı . Ne yapacağımı bilmiyordum. Öyle bir psikoloji ki hemen yerini doldurmak istiyorsun. Ertesi gün hamile kalabilirsin deseler hemen kalırdım o boşluk çok kötü çünkü. Günlerce buralarda dolaştım . En erken kim hamile kaldı nasıl geçmiş gebeliği diye.Uzatmak istemiyorum hikayemi bilen bilir. 40 haftalık bebeğini kaybeden anne diye yazmıştım buraya. Doktorlar en az 6 ay bekle diyorlardı genellikle de 1 yıl bekle diyorlardı.Ben 6 ay sonra gebe kaldım. Gebeliğimin ilk ayları güzeldi 6 aydan sonra hareketlerim çok yavaşladı diğer gebeliğim gibi değildi çok zorlanıyordum . 32. Haftada doğum sancım başladı ilaçlar serumlar 34+5 e kadar ilerletebildik. Anlayacağınız 1 ay eksik doğurdum. Şu an bebeğim 72 günlük ve bunun yarısı hep hastanelerde geçti . Doğar doğmaz küveze aldılar 11 gün kaldı taburcu ettiler . Meme tutmuyor kesinlikle hala da öyle besleyemedim sarılık oldu tekrar küveze aldılar 10 gün kaldı. Eve geldik her şey güzel gidiyor derken enfeksiyon kaptı 2 hafta serviste yattı ama şu an yanımda ve oyun halısında oyuncaklara tepki veriyor. Zor günler geçirdim ama şu an çok şükür iyiyiyiz. Benden size tavsiye bebeğini kaybeden anneler için diyorum hemen gebe kalmayın ve gerçekten 1 yıl bekleyin . Ve kimse kimsenin yerini doldurmuyormuş. Kızımın yeri ayrı oğlumun yeri ayrı. Kızımın yerini oğlum doldurmadı. O yara hep içimde kalacak. Ama oğlum da iyi ki geldi iyi geldi bana