bebeğini kaybedip sezeryanla doğum yapan arkadaşlar????

YEXSXXIXMNUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.266
27
158
arkadaşlar bilirsiniz ben 4 ay önce hamileliğimin 35.haftasında kalp atışlarının durması nedeni ile bebeğimi kaybettim yapılan inceleme ve tetkiklerde herhangi bir problem bulunamadı ne bende nede bebekte hiç bir problem yoktu bebeğimi psikolojik durumum nedeni ile sezeryanla aldılar ve en az 6 aylık korunma süresi verdi doktorum ben bu sezeryan sonrası durumları biraz inceledim 40 günde rahim eski halini alıyomuş 2.ayın sonunda rahimdeki dikişler ileşiyormuş ve 3. ayın sonunda dokular eski halini alıyormuş 6 aydan sorada bünye toparlanıp eski halini alıyormuş ama genede her ihtimale karşı 1 yıl korunma süresi veriliyor doktorlar tarafından ben 6 aylık korunma süresinden sora tekrar hamile kalmak istiyorum şu an 4 ay bitti Allah ın izni ile kaldı 2 ay biz 2 ay sora ya nasip ya kısmet diyip korunmayı bırakıcaz siz ne durumdasınız neler yapıyosunuz paylaşımlarınızı bekliyorum....

valla güzelim geçmiş olsunmu diyem başın sağolsunmu
bende ilk bebeğimi kaybettim suan 14 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum bunada bişey olacak diye
sende hiç bir belirti verdimi yoksa kontrole gidincemi gördün
üzüldüm ya umarım en kısa zamansda tekrr hamile kalırsın

canım hareketleri aniden durdu tek belirti buydu

canım bende 2.5 ayı doldurdum doktorum korun falan demedi zaten benim tedaviyle olmuştu olurmu olmazmı bilemem artıkk..tek dileğim en kısa zamanda tekrar anne olabilmek hayırlı sağlılklı şekilde tabi..tedaviye gerek kalırsada tekrardan yakın zamanda gitceğimi sanmıyorumm.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin...:Saruboceq:

canım kendi konuma da yazdım benim ameliyat zor geçmiş ameliyatta beni kaybediyorlarmış kanamayı durduramamışlar doktor çok dayanıklıymışsın dedi 2 saat ameliyatta kalmışm çok hasar görmüşüm dr en az 1 sene bebek yok dedi daha 3 ay oldu

yesimnurcum gecmis olsun beni belki hatırlarsın bende 32 haftalıkken sezeryanla dogurdum 3 gün sonra öldü dr 1yıl bekliyeceksin dedi dinlemedim 2 ay sonra hamile kaldım onuda 9 haftalıkken düsürdüm 1bucuk yıl oldu 6aydır korunmuyorum simdide hamile kalamıyorum dr gittim artık doktora falan gitme diyor gittigin her doktor kafanı karıstırır diyo biraz daha bekle diyo ama ben artık sabredemiyorum 2gün iyiysem 3gün sinir kırızleri geciriyom aglıyom bitirlu unutamıyorum bebeyimi yinede allaha sükürler olsun elbet vardır bundada bir hayır rabbim bundan sonra saglıklı hayırlı evlat nasip etsin bütün isteyenlere bizlerede

canım sen doğumunu ssezeryanlamı yaptın ki?

canım o beklemenin ne demek olduğunu o kadar ii bilirimki anlatamam seni arkadaşlarım listeme ekliycem eğer kabul edersen gelişmelerimizi birbirimize bildirelim eğer sencede uygunsa

canım tabiki hatırlıyorum seni kader arkadaşlarım benim nasıl geçirdin o 1/5 yılı Allah sabrını vermiştir mutlaka ama ne kadar zor geçmiştir tabi anlayabiliyorum ben 4 ayı geçirene kadar neler çektim anlatamam biran önce harekete geçmek istiyo insan biran önce yeni bir bebeğin heyecanını yaşamak istiyo anca öle düzeleceğini düşünüyo...bence bitkisel bişiler dene örneğin eine keçiboynuzu sende çörekotubal tarçın karışımı deneyin hareket bizden bereket rabbimizden artık kısmette olmayınca hamile kalsanda olmuyo bunu anladım o yüzden bunu en iyi bizim anlamamız lazım doğumu beklerken bile anne olmanında kısmet olduğunu yaşarayak gördük biz kabullenelim Allah a bırak bence kafandan çıkarmaya çalış sen böle yaptığın sürece eşinide etrafındakileride üzersin ve psikolojin ne kadar karışık olursa hamile kalmanda o kadar zor olur dua et rabbine sığın bak ne güzel bi fırsat mübarek günlerdeyiz....

canım arkadaşlık teklifini kabul ettim de nasıl irtibat kuracağımızı bilmiyorum bilgisayarı yeni öğreniyorum da

canım sağ köşede pelin suat yazan profil köşen var orada özel mesaj yazan kısmı var oraya gir ve msjları görüp cevap yazabilirsin oradan

kızlar sizi çok iyi anlayanlardan biriyim.belki içinizirahatlatırım diye yazıyorum.2000 yılında 19 yaşındayken 42. haftamda 2 gün sancı çekerek ve sonunda kalp atışlarının yavaşlaması ve durmasıyla apartopar sezeryana alınıp bebeğimikaybettiğimi bile herkesden çoook sonra öğrendim.hadi gidipbakalım dediğimde herkes bana tamam tamam sen iyileşde balarız diyordu.ne kadar duygusuzlar insan çocuğunu torununu görmek istemezmi diyordum ama onların işide çok zordu.dr bile gelip toparlııcak Allahtan ümit kesilmez diyorduklava:bense drun kapının önünde anneme söylerken öğrendim söyleyemedim falan diyordu anneme.o kadarsinirliyim ki o dra ve benle ilgilenen yada ilgilenmeyen ebelere hakkımı helal etmiyorum dediğim nadir insanlardan onlar.çok sinir krizleri geçirdim eşimlearam bozuldu ben onu anlayışsızlıkla suçluyordum oda kendini dışarılara vermişti.anlayamıyordum onu o zaman ama onunda evladıydı.
neyse aradan 6 ay geçti şimdiki druma gittim tavsiye üzerine hiçbir sorun yok kalabilirsin dediğinde aynı bir çocuk gibiydim .aradan 8 sene geçti hala hatırlar bunu.çalışmalar başlamıştı ama 1 ay 3 ay 5 ay 6 ay yok yok yok olmuyordu bir türlü nasıl yana yakıla dua ettiğimi hatırlıyorum.en sonunda 7 ayın sonunda hamile kalabildim şu an 7 yaşında bir oğlum ve Allah kısmet ederse 1 1.5 ay sonra doğacak bir oğluşum var.kızım gitti orada annesiyle babasoını karşılayacak inşallah.Allahtan hayırlısını isteyin kızlar dualarım sizinle

allah ım oğlunu nazarlardan saklasın rabbim o na uzun ömürler versin yeni doğacak bebeğinide sağ salim kucağına almayı nsip etsin inan içim bi tuaf oldu umutlandım bi yandanda Allah razı olsun senden canım.Bu arada bence bebeğni görme ihtimali olsada inan görmek istemezdin burda herkezde eminimki öle söyler sana ben isteseydim görürdüm ama kendi isteğimle reddettim onu öle hatırlamak istemedim....

canım doktorun kim hangi hastanede? benim doktorum amerikaya yerleşti kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum inan

haklısın canm şimdidüşünüyorumda görmek istemezdim evet.koca aileden sadece eşimin dayısının oğlu gördü ve ne kadar güzel birbebek olduğunu anlattı bize.inanın bana bir kere olduysa gene olucaktır sadece sabır:Saruboceq:

çamlıca ömür şimdiki adıyla hospitalıum ümraniyede.drum bahar besen çok memnunum canm.8 senelik drum

çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. ben ne tuaftır ki hamileliğimin ilk aylarında bahar besen e gidiyordum ama bir takım sebeplerden dolayı başka bi doktora geçmek zorunda kaldım inşallah tavsiyeni dinleyip bahar hn gidicem

kızlar çok geçmişler olsun..çok zor,biliyorum..benimki 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla alınmıştı,o bile çok yıpratıcı olmuştu...14 ay sonra tekrar hamile kaldım,şimdioğlum kollarımda..darısı hepinizin başına inşallah..moral çok önemli,biliyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…