• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini öldürüp sobada yaktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Alexandra Olaru bebeğini öldürüp sobada yaktı
Alexandra Olaru'nun yaptıkları kan dondurdu! Romanya'nın Gorj kentinde, 17 yaşındaki lise öğrencisi Alexandra Olaru, yeni doğurduğu bebeğini boğarak öldürdükten sonra cesedinden kurtulmak için sobada yaktı. Hamileliğini ailesinden ve arkadaşlarından gizleyen Olaru evde kimse yokken doğum yaptı.İşte Alexandra Olaru haberi.
Sitene Ekle
alexandra-olaru-bebegini-oldurup-sobada-yakti-4882023.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Romanya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi yeni doğmuş bebeğini öldürüp, cesedinden kurtulmak için sobada yaktı.

Romanya'nın Gorj kentinde, 17 yaşındaki lise öğrencisi Alexandra Olaru, yeni doğurduğu bebeğini boğarak öldürdükten sonra cesedinden kurtulmak için sobada yaktı. Hamileliğini ailesinden ve arkadaşlarından gizleyen Olaru evde kimse yokken doğum yaptı. Yeni doğan bebeğini battaniye ile boğarak öldüren 17 yaşındaki kız, daha sonra olayın açığa çıkmaması için bebeğinin cesedini sobada yaktı. Ancak genç kız ertesi gün okulda durumu arkadaşlarına anlattı. Yaşananları önce kötü bir şaka sanan Olaru'nun arkadaşları detayları öğrendikçe olayın gerçek olabileceğini düşünerek öğretmenlerine haber verdiler. Öğretmenler tarafından okula çağrılan polis Alexandra Olaru'yu tutukladı. Polise de yaptıklarını tek tek itiraf eden cani kız psikiyatrik müşahede altına alındı. Olaru'nun akıl sağlığı yerinde olduğu tespit edilirse cinayetle yargılanacak.milliyet

Aptal geri zekalı pislk bidaha anne olaman ins..

inanmıyorum bu nasıl bir insan(!) ya

Derhal rahmi alınması gerekenlerden:KK62:
Ciddiyim bebeklerini öldüren kadın veya adamların bir daha çocuk sahibi olmaları engellenmeli, direkt ameliyatla bitiriversinler.

Allah'ım bebekleri gerçekten isteyen hak edenlere nasip et inşaallah.

Allah ıslah etsin böyle insanları. millet ne tedavilerle uğraşıyo bebek sahibi olabilmek için..

Off offf o bebek benim olsun diye neler vermezdim.. cani pislik.. bir halt yiyorsun tamam ama zavalli bebegin ne gunahi var..

Bunun gibi bir olay da Turkiyede soyle4 yasanmisti. Kadin oglunu ekmek almaya gonderiyor. Kucuk 7 yasinda falan galiba. Cocuk gidiyor ve bir daha geri donmuyor. Ariyorlar, tariyorlar. Polis falan filan ama yok bulamiyorlar. En sonunda komsusunun sobasinin icinden kullerini buluyorlar yavrucagin.
Komsularinin cocugu olmuyormus ve surekli bu cocugu görüp kadini kiskaniyormus. Kiskanvliktan cocugu ilk once parcalamis sonra da sobaya atip yakmis.
Allah kahretsin diyorum. Ve tekrar yibe tekrar diyorum en yakininiza bile guvenmeyin, asla...

Madem seviştin korunmak aklına gelmedi hiç.
İnsanlık dışı yaptığı,ne şstedin o masum yavrudan..

Arkadaş biz hamilelik haberini alana kadar omrumuzden omur geçti.
Nasil bi cesaret parcani öldürmek yahu!

Nasıl oluyorda 8-9 aylıkken hamileliği anlamıyorlar? Çok garip...

Yani hiç mi anlaşılmaz ya hu? ne kadar ilgililerse artık çocuklarıyla...Cidden ilginç...

yazıklar olsun:KK62:

Back
X