Herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz
Bebeği olsun diye yıllarca tedavi gören bayanlar varken böyleleri anne oluyo ya,dünyanın adaleti bu kadar malesef
bu söz okadar doğru bir sözki... şuan 21 yaşındayım.küçüklüğümde okadar çok daya yedimki. hep yumruklar tahta kaşıklar kevgirler kolumda ve kafamda kırıldı. çok dayak yemekten kulaklarım duymaz hala geldi.ameliyat olmak zorunda kaldım.kulaklarıma tüp takıldı. allah a şükürki şuan iyiyim.çoçukluğumdan beri dayak yediğim için çok kötü anılar biriktirdim.ama şuan ne annemle ne de babamla görüşmüyorum.görmekte istemiyorum. düğünüme bile görmesinler istiyorum.eski anılar gözümün önüne geldiğinde bile kötü oluyorum.hep onlar yüzünden pısırık ve herşeyden korkan bir çocuk oldum.herkes gerçekten anne olamaz...
canım senin durumunuda çok üzüldüm... allah yardımcın olsun bundan sonra inşallah çok mutlu olursun kesinlikle psikolojik yardım almalısın...
sana bunu yapan annen nekadar caniymiş ve babanda allah onları islah etsin ne hakları vardı ..,
seni dünyaya getiren onlar bu işgenceleri yapanda onlar allah bunu yanlarına bırakmaz canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?