Bebeğini Tekme Tokat Döven Kadın!!

cgm

Keremim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
22
2
16
40
İstanbul
Dün akşam izlediğim videodan sonra kadınlığımdan utandım resmen!!!bunu sizinle paylaşmak istedim kendi kendimi yiyorum nasıl böyle bir insan olur ya!!!! bebek en fazla 10 aylık bir bebek keşke video yu buraya atabilsem izleseniz vahşeti böyle insanları canlı canlı gebertieceksin ya keseceksin heryerini!!!! kafasına tekme atıyor yastıkla vuruyor burnundan tutup silkeliyor ama çocuğun çığlıklarını duymalısınız ya inanın şuan yazarken ağlıyorum.. benimde oğlum var düşünmek istemiyorum böyle birşeyi!!! Allah'ın belası kadın madem bakamayacaksın ne diye doğurursun karaktersiz!!!!! ya diyecek okadar çok şey varki kelimeler yetmez!! bir hayvan bile yavrusuna bu eziyeti etmez kurban olduğum Rabbim böylelerine fırsat verme!!!!!! bu insanları teşhir edip cezasız bırakmamak için herkesin sağ duyulu olmasını rica ediyorum!!! bu türkiyede olan bir olay değil benim izlediğim yurtdışında bunuda belirtmek isterim..eşim bile ağladı akşam inanın bana yok böyle bir yaratık ya yoooooooooooooooooookkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
denecek bir şey var mı? sözün bittiği yer... videoyu izlemedim ama o kadarçok farklı hebrler duyduk ki tahmin edebiliyorum. nasıl bir nefret kin olabilir ki bu düşünemiyorum 1 vurursun 2 vurursun sinirin geçer veya pişman olursun (bebek için demiyorum bir hayvana vururkende bir çocuğa vururkende veya bir yetişkine vururkende)...

neye ne kadar insan bu kadar öfkelenebilirdi bu hale gelebilir bilemiyoru, anlayamıyorum ikimiz içinde aynı tabirin kullanılması bile "insan" ...benim sorgulama yapmamam sebep oluyor.

evladını döve döve öldürenide gördük, kendi öz kızını bodruma kapatıp sürekli tecavuz edeni hamile bırakanı da gördük... hayat bazılarına gerçekten çok acımasız davranıyor:50:

Herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz
Bebeği olsun diye yıllarca tedavi gören bayanlar varken böyleleri anne oluyo ya,dünyanın adaleti bu kadar malesef

Herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz
Bebeği olsun diye yıllarca tedavi gören bayanlar varken böyleleri anne oluyo ya,dünyanın adaleti bu kadar malesef

bu söz okadar doğru bir sözki... şuan 21 yaşındayım.küçüklüğümde okadar çok daya yedimki. hep yumruklar tahta kaşıklar kevgirler kolumda ve kafamda kırıldı. çok dayak yemekten kulaklarım duymaz hala geldi.ameliyat olmak zorunda kaldım.kulaklarıma tüp takıldı. allah a şükürki şuan iyiyim.çoçukluğumdan beri dayak yediğim için çok kötü anılar biriktirdim.ama şuan ne annemle ne de babamla görüşmüyorum.görmekte istemiyorum. düğünüme bile görmesinler istiyorum.eski anılar gözümün önüne geldiğinde bile kötü oluyorum.hep onlar yüzünden pısırık ve herşeyden korkan bir çocuk oldum.herkes gerçekten anne olamaz...

bugün bende izledim o videoyu okadar ağladım okadar çok dua ettimki... kendimi nasıl ifade edeyim bilemiyorum... çok üzgünüm sadece oan izlerken orda olmayı o yavruyu alıp kendim büyütmeyi istedim...

hemde çok istedim.. bence 3,5 kuruş fazla kazanabilmek için çocuğunu başka kimselere bırakan annelere kızdım..

benim kimseye muhtaç olmayacak kadar param olsun asla çalışmam hiç bir şey yavrularımdan önemli değil..

onlarla geçireceğim zamandan anılardanm önemli değil..

erkekler gerekirse ek iş yapmalı ama kadınlarını mecbur kalmadıkça çalıştırmamalıdırlar.. adam gibi adam olmamalılar..

çalışmak dinimizcede kadına düşen görev değildir..

offf ya içim çok fena sızlıyor imkanım olsa böyle canavarların elinden o yavruları kurtarır kendim bakardım offff :((((

bu söz okadar doğru bir sözki... şuan 21 yaşındayım.küçüklüğümde okadar çok daya yedimki. hep yumruklar tahta kaşıklar kevgirler kolumda ve kafamda kırıldı. çok dayak yemekten kulaklarım duymaz hala geldi.ameliyat olmak zorunda kaldım.kulaklarıma tüp takıldı. allah a şükürki şuan iyiyim.çoçukluğumdan beri dayak yediğim için çok kötü anılar biriktirdim.ama şuan ne annemle ne de babamla görüşmüyorum.görmekte istemiyorum. düğünüme bile görmesinler istiyorum.eski anılar gözümün önüne geldiğinde bile kötü oluyorum.hep onlar yüzünden pısırık ve herşeyden korkan bir çocuk oldum.herkes gerçekten anne olamaz...

canım senin durumunuda çok üzüldüm... allah yardımcın olsun bundan sonra inşallah çok mutlu olursun kesinlikle psikolojik yardım almalısın...

sana bunu yapan annen nekadar caniymiş ve babanda allah onları islah etsin ne hakları vardı ..,

seni dünyaya getiren onlar bu işgenceleri yapanda onlar allah bunu yanlarına bırakmaz canım benim...

Bu olaylar sirf yurtdisinda degil Türkiye`dede olabilir, her doguran anne olamaz bencede.

canım senin durumunuda çok üzüldüm... allah yardımcın olsun bundan sonra inşallah çok mutlu olursun kesinlikle psikolojik yardım almalısın...

sana bunu yapan annen nekadar caniymiş ve babanda allah onları islah etsin ne hakları vardı ..,

seni dünyaya getiren onlar bu işgenceleri yapanda onlar allah bunu yanlarına bırakmaz canım benim...

psikolojik yardımı çoktan geçtim artık. ayakta kalıp kardeşime bakmaya çalışıyorum. onun durumu daha zor. psikolojik yardım alıyo o da. ben onlara hiç beddua etmiyorum zaten. allah onları bildiği gibi yapsın diyorum sadece...

bende izleyemem asla.ama daha önceden gördüklerim yeter zaten. :((bende bebek hayali kuranlardanım şidetle kınayorum allah bildiği gibi yapsın bunları inşallah.ama siz anlattığınızda bile ağlamaya başladım eşim bile başka bir olayı görmüştü yine bebeğini dövüyordu bir baba ve anne.ne küfürler etti beraber o bebek için ağladık :(((allah akıl fıkır versın onlara ama belasınıda esirgemisn rabbim inşallah :((( ben annemden ve babamdan bir tokat bile yemedim bu yaşıma kadar ama eşim çok yemiş anasından zamanında :(((kayınvalideme bile derim aklıma geldikçe sen o çocuğun vebalini nasıl vericeksin diye ? :((

Back
X