Dün akşam izlediğim videodan sonra kadınlığımdan utandım resmen!!!bunu sizinle paylaşmak istedim kendi kendimi yiyorum nasıl böyle bir insan olur ya!!!! bebek en fazla 10 aylık bir bebek keşke video yu buraya atabilsem izleseniz vahşeti böyle insanları canlı canlı gebertieceksin ya keseceksin heryerini!!!! kafasına tekme atıyor yastıkla vuruyor burnundan tutup silkeliyor ama çocuğun çığlıklarını duymalısınız ya inanın şuan yazarken ağlıyorum.. benimde oğlum var düşünmek istemiyorum böyle birşeyi!!! Allah'ın belası kadın madem bakamayacaksın ne diye doğurursun karaktersiz!!!!! ya diyecek okadar çok şey varki kelimeler yetmez!! bir hayvan bile yavrusuna bu eziyeti etmez kurban olduğum Rabbim böylelerine fırsat verme!!!!!! bu insanları teşhir edip cezasız bırakmamak için herkesin sağ duyulu olmasını rica ediyorum!!! bu türkiyede olan bir olay değil benim izlediğim yurtdışında bunuda belirtmek isterim..eşim bile ağladı akşam inanın bana yok böyle bir yaratık ya yoooooooooooooooooookkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son düzenleme: