Bebegini uyutma savaşı verenler

Ben savaş vermeyi bıraktım.20.30-21 gibi uyuyup en fazla 1-.5 saatte emmeye kalkan çocuk az önce uyudu.

Bu saati bu kadar ileri atması 1-1.5 ay aldı.Vaktinde uyutmaya çalışınca da kıyametler koptu.

Ilk cocugumda ayakta salla elde salla en son neneyle yatan vs tam bir nene bağımlısı cocuk oldu üç yaşında ama gece belki on defa uyanır ağlar nenesinden başka kimseyle yatmaz. ..bu cocugumda o yüzden gaddar oldum gece gene sk uyanır ama asla her agladinda yanına gitmem odalarida ayırdım sallama vs yokakşam sekizde yatağına koyar iyi gcler der çıkarım aglasin valla uyuyomu uyuyor ilk çocukta yok güvenli bağlanma yok bogulur vs çocuğu mahvettik böyle berbat bir uyku düzeni yoktur ...o yüzden benim tavsiyem bırak aglasin ama asla bağımlı olmasın

O kisi tamda benim uykuya direnen bi oglum war 7aylik.ve suanda ayagimda hala salliyorum.6ay olunca duzelir dediler duzeldi masallah:/.40li bebek gibi yarim sate geri kalkiyo.mamayi reddediyo verince kusuyo.mama degistirdim gene ayni kusuyo icse bile.napcami sastim.meme istio veriom iki emiyosa 10kere cikariyo memeyi

Bizde ilk zamanlar cok zorlandik kucakta uyumaya alisti zorla ayakta sallamaya alistirdim oyle yapsam aglamaktan bayilir sanirim

Bana da dediler gittikce duzelir diyegittikce kotu oldu iyice

Bana da dediler gittikce duzelir diyegittikce kotu oldu iyice

Gunduz cok eziyeti yok ama gece cok kalkiyor.ac olmasa bile emme aliskanligi edindi bence.uykuya gecisi kendisi yapamiyor ya emmek yada sallanmak istiyor. Bu aydaki cocuk aksam yatip sabah kalkar artik yaziyor her yerde.yada hadi qkere uyansin misal

Sebepsiz uyumayan bebeklerde farkedilmemis alerji olabilir. Ozellikle iştahsızlık, kusma, anormal kaka eşlik ediyorsa alerjiden şüphelenin sevgili anneler.

Benim 17 aylık alerjik bebeğim 15 ay alerjiden uyumadi. Alerji hafifliyor diye sevinemeden 2 aydir da azıların marifetiyle ayaktayız. Azilardan sonra uykuya ne mani çıkacak merakla bekliyorum. İnanılmaz atraksiyon dolu bir hayat bizimkisi :)

Bizde ondam suphelendik cunku mukuslu kanli büyük cisi oluyor arada ve sirtinda dokuntu oldu arastirma hastanesinde tahlil yaptilar doktor sonuc temiz dedi ama birde alerji bolumune sira aldik bende sut ve sut urunleri ve yumurta diyetine basladim

Henüz ufak bebeklerin fön makinasi yada elektrik süpürgesi sesinde uyuduğuna cok kez sahit oldum... telefonunuza bu sesleri indirip ona dinletin....

Alerji 2 yaşından hatta 4 yaşından önce testlerde cikmayabiliyor. Bebeğime iki farklı deri testi ve kan testi yapıldı, hepsi temiz çıktı. Fakat belirtiler alerji gösterdiği için çocuk alerji bölümü de çocuk gastroenteroloji de alerji teşhisi koydu. Yani testlere güvenmeyin, diyet çok önemli. Süt ve yumurta diyeti ise yaramazsa domates, tropikal meyveler ve kuruyemiş de kesip deneyin. O da yetmezse susam, bakliyat, dana eti ve buğday kesin. Ah ah aylarca ne diyetler yaptım, çok yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun.

Sizin bebeginiz dogdugu ilk zamandan beri mi vardi belirtiler yoksa sonradan mi basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…