- 12 Kasım 2018
- 351
- 373
- 103
- 34
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
-
Bian once atlatirsiniz o donemi insallah hic kolay degil.Ergenlikten sonra rahatlayacagiz gibi
2 yasinda bir ergenim var evi yikiyor su an
Bana da dediler gittikce duzelir diyegittikce kotu oldu iyiceO kisi tamda benimuykuya direnen bi oglum war 7aylik.ve suanda ayagimda hala salliyorum.6ay olunca duzelir dediler duzeldi masallah:/.40li bebek gibi yarim sate geri kalkiyo.mamayi reddediyo verince kusuyo.mama degistirdim gene ayni kusuyo icse bile.napcami sastim.meme istio veriom iki emiyosa 10kere cikariyo memeyi
Bana da dediler gittikce duzelir diyegittikce kotu oldu iyice
Bizde ondam suphelendik cunku mukuslu kanli büyük cisi oluyor arada ve sirtinda dokuntu oldu arastirma hastanesinde tahlil yaptilar doktor sonuc temiz dedi ama birde alerji bolumune sira aldik bende sut ve sut urunleri ve yumurta diyetine basladimSebepsiz uyumayan bebeklerde farkedilmemis alerji olabilir. Ozellikle iştahsızlık, kusma, anormal kaka eşlik ediyorsa alerjiden şüphelenin sevgili anneler.
Benim 17 aylık alerjik bebeğim 15 ay alerjiden uyumadi. Alerji hafifliyor diye sevinemeden 2 aydir da azıların marifetiyle ayaktayız. Azilardan sonra uykuya ne mani çıkacak merakla bekliyorum. İnanılmaz atraksiyon dolu bir hayat bizimkisi
Alerji 2 yaşından hatta 4 yaşından önce testlerde cikmayabiliyor. Bebeğime iki farklı deri testi ve kan testi yapıldı, hepsi temiz çıktı. Fakat belirtiler alerji gösterdiği için çocuk alerji bölümü de çocuk gastroenteroloji de alerji teşhisi koydu. Yani testlere güvenmeyin, diyet çok önemli. Süt ve yumurta diyeti ise yaramazsa domates, tropikal meyveler ve kuruyemiş de kesip deneyin. O da yetmezse susam, bakliyat, dana eti ve buğday kesin. Ah ah aylarca ne diyetler yaptım, çok yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun.Bizde ondam suphelendik cunku mukuslu kanli büyük cisi oluyor arada ve sirtinda dokuntu oldu arastirma hastanesinde tahlil yaptilar doktor sonuc temiz dedi ama birde alerji bolumune sira aldik bende sut ve sut urunleri ve yumurta diyetine basladim
Sizin bebeginiz dogdugu ilk zamandan beri mi vardi belirtiler yoksa sonradan mi basladiAlerji 2 yaşından hatta 4 yaşından önce testlerde cikmayabiliyor. Bebeğime iki farklı deri testi ve kan testi yapıldı, hepsi temiz çıktı. Fakat belirtiler alerji gösterdiği için çocuk alerji bölümü de çocuk gastroenteroloji de alerji teşhisi koydu. Yani testlere güvenmeyin, diyet çok önemli. Süt ve yumurta diyeti ise yaramazsa domates, tropikal meyveler ve kuruyemiş de kesip deneyin. O da yetmezse susam, bakliyat, dana eti ve buğday kesin. Ah ah aylarca ne diyetler yaptım, çok yıpratıcı bir süreç. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?