cnm bende 8 haftaya kadar vajinal muayene oldun 3 kez falan benim geç döllenmeydi bebeğin gelişimini en rahat vajinal gördükleri için o şekilde muayene oldum kesinlikle bi zararı yok gönlün rahat olsun :)) cnm benim ilk aylarda kanamam vardı oyuzden ilişki yasaktı ama 3 ay sonra serbestti yani doğuma kadar erken doğum riskin yoksa serbest cnm :) ama sen iyi yapıyosun bi doktora git herşey yolundamı bi gör zaten doktora gittiğinde kesinlikle sor asla utanma olurmu :))
kuzum hoşgeldinn iyiyiz Allaha şükür cnm büyüyoruz :)) evet cnm yarıladık sende nerdeyse bitiyosun maşşallah :)) senden haberler ver nasıl bebeiş nasıl gidiyo artık doğum yaklaşıyo :))
merhaba canim
biz de seni ozledik
simdilik bekliyorum bakalim canim saglikla keseyi gorurum insallah sonra da kalp atislarini
canım çok şükür herşey yolunda işlh hep öyle gider sen bebegin iyisinizdir işlh senin konturol ne zamn .........tubiş hoş geldin ne güzel gezdin ohhhhhhhhhhhhh penbetekir nazlım paşam duman gurbet güzeli keep müge beydaglı ismini unuttuklarım iyisinizdir işlh ama kimsecik yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım sıkılıyo
cnm ne olsun ilk randevu 26 eylul bakalim teyzesiseni merakla bekliyom heeeeee ins saglicakla al kucagina dogumda bizleri unutma emii dualrinda
selam kızlarrrr nasılsınız??? çok yogun bigündü fenalıklaar geçirdim ama çok şükür evdeyim veee kocişim yolda geliyo 11 gibi kavuşucaz inşallahhhhkızlar hepinize tşkkr ederim, aslında basit belki biçok anneye göre olması gereken normal bi durum ama bizim için o hareketlerin önemi çok büyük,,, 2 gündür onun mutlulugunu yaşıyorum Allah en kötü günümüzü böyle yapsın...
dirmitcim nasılsın cnm bol bol su içiyomusun? kardelyaa cnm bak sende de herşey normal bi ara coştu bebişler ama suan herkes için herşey yolunda süper..tuğbaaaaaaaaaa resimlerine baktım çook tatlı o göbişin yaaaa:)) bende öyleydim bikini üzerinde kocaman bi göbekle dolaştım ama hamiş oldugun biliniyo sonuçta için rahat,, o bile çok güzel dime:)) ayrıca dediğin gibi el üstünde oluyosun tadını çıkarsaydın tatilinin iyice:)
ekim 15 dogum nasipse işlh nerde senin fotolar bende görmek istiyom
aa dirmit ve semranasılsınız?
kontrol panelinden cizelgeye
bu linki yapistir istersen
http://lb1f.lilypie.com/z89up6.png
begenmezsen baska yaparim
aa dirmit ve semranasılsınız?
iyi olmanıza sevindim canım:) inş. canım sağlıkla 3 hafta daha biterse endişe etmicem artık iyi canım çok şükür raporluydum şimdiye kadar doğum iznine ayırılıcam hayırlısı ile artık pazartesi dr. kontrolümüz var :))
inş. canım güzel haberler alman dileğiyle
iyiyiz canım çok şükür pzts kontrolümüz var bende nst girerim herhalde bu sefer seninki güzel çıkmış kızında iyimiş çok sevindim canım
canım tebrik ederim rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla 40. haftalara inş.
canım gözün aydın eşinle kavuşuyorsun kızınada maşallah sağlıkla büyüsün inş. bende canım çok şükür iyiyim gün geçtikçe heyacanım ve endişem artıyor...
rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
çok sagol canım oldumu acaba:)
canım ilk ay adet çok abuk subuk olabiliyor..hani çok ağrın vs. olsa ara derdim ama benim fikrim dr.arayacak bir durum görünmüyor..diğer yandan için rahat edecekse ara derim benherkese güzel günler..hepiniz iyisinizdir umarım.. arkadaşlar benm yine adetimle başım dertte. ilk 2 gün müthiş yoğun kanamam oldu. 3. gün duş almıştım. duşun arkasından resmen birden kesildi. hala da bişi yok bekliorum ama ben.normalde 5. güne kadar azala azala devam ederdi adetim. 3. gün birden kesildi yadoktoru da yine aramak istemiorum. sizce aramalı mıyım?
herkese güzel günler..hepiniz iyisinizdir umarım.. arkadaşlar benm yine adetimle başım dertte. ilk 2 gün müthiş yoğun kanamam oldu. 3. gün duş almıştım. duşun arkasından resmen birden kesildi. hala da bişi yok bekliorum ama ben.normalde 5. güne kadar azala azala devam ederdi adetim. 3. gün birden kesildi yadoktoru da yine aramak istemiorum. sizce aramalı mıyım?
canım ilk ay adet çok abuk subuk olabiliyor..hani çok ağrın vs. olsa ara derdim ama benim fikrim dr.arayacak bir durum görünmüyor..diğer yandan için rahat edecekse ara derim ben
benim de iki gun boyunca asiri yogun gelir
sonra kesilir
4. ya da 5.gun sil bastan baslar sanki yogun yogun yeniden gelir
ertesi gun azalir ve biter
ben normal oldugunu dusunuyorum durumunun
ama icin rahat etmiycekse ara istersen
canım valla şaşrdm ben de napcağımı. normalin çok dışında bir adet dönemi geçiriyorum ama sakin olmaya karar verdim.inşallah düzelir dha sonraki aylarda.sizler nasılsınz bu arada every, keep??
bence dert etme duzene girer
ben aylardir bu sekilde gordum bir problem olmadi
doktorum da normal diyordu azalip yeniden baslamasi ve bitmesi normal birsey
belki senin de yarin biraz daha kanaman olabilir
aslinda cok incelememek lazim kendimiziama yapiyoruz tabiki
ben de iyiyim yemek hazirlamaya basliycam ne yapsam diye dusunuyorum:44:
merhaba kızlar
doktorum gınera verdı.sızce yan etkısı var mıdır?3 ay kullanacagım.kullanmaya basladıgım gun %100 guvenebılır mıyım?yoksa esım de korunmaya devam mı etmelı?
bilmiyorum o hapi
ama sonuctadogum kontrol haplari dogru kullandigin taktirde yuzde 99 guvenilirdir
kızlarr günaydınnnnn,
vee muhteşem tatilin sonu Allaha şükür herşey yolunda bebişimle gezdik , denize girdik az güneşlendikkk ve geldikk oğluşuma tatil yaptırdım göbüşü büyüttüm geldimm :)) ayy memlekete hamiş gidince bi başka oluyomuş herkez el üstünde tutuyo valla :)) sizde durumlar nasıl bakalım birsenn ilk tekmeyi yemişsin kuzum hayırlı olsun hiç kesilmesin o tekmeler inşallahhh :)) bende az az bizimkinin keyfi gelince hissediyorum bişiler ama dört gözle 1 eylülü bekliyorum kontrol için bakalım oğluşş nasıl :))
kızlar herkese slm :)))
özledim sizleri canlar umarım herkes iyidir
duman canımdaha güçlü tekmeleri hissetmen dileğiyle canım
tubiş umarım iyisindir canım oğluşunda inş. iyidir yolun yarısına gelmişsin canım sağlıkla 40. haftalara inş.
kardelya ve penbetekir nasılsınız kızlar inş. herşey yolundadır kuzucuklarla birlikte
nazlım paşam beydağlı müge mirage keep ve ismini unuttuğum canlarnasılsınız
ve taze hamiş ever nasılsın güzel haberler alman dileğiyle kuzum
canlarım şimdi geldim yani sat 2 de kayınvalidemdeydim anca bitti kızım almaya gitmişdim ordada yazamadım size nst güzel bebegin haftasıda çok güzel dedi neye göre güzel oldugunuda anlamadım kilosu 1880 miş oda iyi sancım bebek aşagıda gibi problemde yokmuş halbuki nstye gigdiğimde karnımda hafif adet sancısı gibi agrı oldu ama demekki abartılı degil makinada çıkmamış herşey yolunda dedi ekopirin aspirinimi bırak dedi doguma bir hafta kalaKAN PILTILAŞMASI iğneni bırakdırcam kanın normale dönsün dedi .ya acil olurda doguma girmem gerekirse napcaz dedim . doktorda ozaman tamamen uyutcaz dedi hiçde öyle istemiyom uyutulmakdan korkuyom artık nasip ........hala 5 kilo almışım dedi çok güzel böyle devam et dedi .........benden bukadar ....kızlar yemeyimi yapayım hemen geliyom muabbete bu gün sizle konuşmadım kendimde eksiklik hissettim yazdıklarınızı hiç okuyamadım hemen geliyom
selam kızlarrrr nasılsınız??? çok yogun bigündü fenalıklaar geçirdim ama çok şükür evdeyim veee kocişim yolda geliyo 11 gibi kavuşucaz inşallahhhhkızlar hepinize tşkkr ederim, aslında basit belki biçok anneye göre olması gereken normal bi durum ama bizim için o hareketlerin önemi çok büyük,,, 2 gündür onun mutlulugunu yaşıyorum Allah en kötü günümüzü böyle yapsın...
dirmitcim nasılsın cnm bol bol su içiyomusun? kardelyaa cnm bak sende de herşey normal bi ara coştu bebişler ama suan herkes için herşey yolunda süper..tuğbaaaaaaaaaa resimlerine baktım çook tatlı o göbişin yaaaa:)) bende öyleydim bikini üzerinde kocaman bi göbekle dolaştım ama hamiş oldugun biliniyo sonuçta için rahat,, o bile çok güzel dime:)) ayrıca dediğin gibi el üstünde oluyosun tadını çıkarsaydın tatilinin iyice:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?