Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyi olmanıza sevindim canım:) inş. canım sağlıkla 3 hafta daha biterse endişe etmicem artık iyi canım çok şükür raporluydum şimdiye kadar doğum iznine ayırılıcam hayırlısı ile artık pazartesi dr. kontrolümüz var :))

merhaba canim
biz de seni ozledik
simdilik bekliyorum bakalim canim saglikla keseyi gorurum insallah sonra da kalp atislarini

inş. canım güzel haberler alman dileğiyle

iyiyiz canım çok şükür pzts kontrolümüz var bende nst girerim herhalde bu sefer seninki güzel çıkmış kızında iyimiş çok sevindim canım

cnm ne olsun ilk randevu 26 eylul bakalim teyzesi seni merakla bekliyom heeeeee ins saglicakla al kucagina dogumda bizleri unutma emii dualrinda

canım tebrik ederim rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sağlıkla 40. haftalara inş.

canım gözün aydın eşinle kavuşuyorsun kızınada maşallah sağlıkla büyüsün inş. bende canım çok şükür iyiyim gün geçtikçe heyacanım ve endişem artıyor...

ekim 15 dogum nasipse işlh nerde senin fotolar bende görmek istiyom

rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ayyy az kaldı yaaaa süpper Allahım bizde ogünleri yaşamayı nasip etsin inşallahh :)) sanada hayırlı doğumlar inşallahhh :)) hadi bakalım izinede ayrılıyon büyük bakalım doğuma kadar bebişini :))

ben geldim ebbeler ne var ne yok bakalalım dirmitim gelmiş hoş gelmiş nasılsın ebem bebek iyimi semracım görüşemiyoruz bebem kaç zanadır diger thatunlar ne alemdesinei zdumancık işallah tekmeleri daha fazla hissediceksin bak ruhsuz degilmişsinbende 6 günleri bittim borcumu tutyorum 6 eylülde borçlarımda bitiyo sizler ne alemlerdesiniz bakalım anlatın dinliyorum

herkese güzel günler..hepiniz iyisinizdir umarım.. arkadaşlar benm yine adetimle başım dertte. ilk 2 gün müthiş yoğun kanamam oldu. 3. gün duş almıştım. duşun arkasından resmen birden kesildi. hala da bişi yok bekliorum ama ben.normalde 5. güne kadar azala azala devam ederdi adetim. 3. gün birden kesildi ya doktoru da yine aramak istemiorum. sizce aramalı mıyım?

canım ilk ay adet çok abuk subuk olabiliyor..hani çok ağrın vs. olsa ara derdim ama benim fikrim dr.arayacak bir durum görünmüyor..diğer yandan için rahat edecekse ara derim ben

benim de iki gun boyunca asiri yogun gelir
sonra kesilir
4. ya da 5.gun sil bastan baslar sanki yogun yogun yeniden gelir
ertesi gun azalir ve biter
ben normal oldugunu dusunuyorum durumunun
ama icin rahat etmiycekse ara istersen

canım ilk ay adet çok abuk subuk olabiliyor..hani çok ağrın vs. olsa ara derdim ama benim fikrim dr.arayacak bir durum görünmüyor..diğer yandan için rahat edecekse ara derim ben

ya işte korkuyor insan ya. valla kendim için değil gelecekteki bebişlerim için bütün bu endişelerim. yoksa zırt pırt doktor arayan tiplerden değilimdir. hatta hastaneye genelde ölme aşamasında giderim :) ama bu durum çok hassas ya. benm rahim sağlığım olarak değil bebişlerimin kalacağı yer olarak bakıorum olaya :)ağrım o kadar olmadı ama ne bilim ya. bitmiştir heralde diip hayatıma devam edim en iyisi ( teşekkür ederim cevap için

benim de iki gun boyunca asiri yogun gelir
sonra kesilir
4. ya da 5.gun sil bastan baslar sanki yogun yogun yeniden gelir
ertesi gun azalir ve biter
ben normal oldugunu dusunuyorum durumunun
ama icin rahat etmiycekse ara istersen

canım valla şaşrdm ben de napcağımı. normalin çok dışında bir adet dönemi geçiriyorum ama sakin olmaya karar verdim.inşallah düzelir dha sonraki aylarda.sizler nasılsınz bu arada every, keep??

canım valla şaşrdm ben de napcağımı. normalin çok dışında bir adet dönemi geçiriyorum ama sakin olmaya karar verdim.inşallah düzelir dha sonraki aylarda.sizler nasılsınz bu arada every, keep??

bence dert etme duzene girer
ben aylardir bu sekilde gordum bir problem olmadi
doktorum da normal diyordu azalip yeniden baslamasi ve bitmesi normal birsey
belki senin de yarin biraz daha kanaman olabilir
aslinda cok incelememek lazim kendimizi ama yapiyoruz tabiki

ben de iyiyim yemek hazirlamaya basliycam ne yapsam diye dusunuyorum:44:

bakalım görücez inşllah öledr canım ya. yemek konusunda benm de fikrim yok. şimdilk düşünmemeye çalışıyrm

merhaba kızlar
doktorum gınera verdı.sızce yan etkısı var mıdır?3 ay kullanacagım.kullanmaya basladıgım gun %100 guvenebılır mıyım?yoksa esım de korunmaya devam mı etmelı?

hoşgeldin tubişş iyi olmanıza sevindim tapikler hiç bitmesiiin

iyiyim canım seni çok merak etmiştim hatta yazmıştım buraya da iyi oldu yazman

bebeğinde seninde iyi olmanıza çok sevindim canım

gözün aydın birsen kavuşmuşsun kocişine ilk tepiğine çok sevindim çok güzel bir duygudur eminim şimdi daha rahat olursun heralde bebeği hissettikçe

kızlar anneme 2 gün kaçamak yaptım yazamadım. özledim sizleri ben bugün kırmızı kartı gördüm. bir de hamişler için bişey buldum belki denemek isteyen olabilir bebeğin kalp atışlarını 12. haftadan itibaren dinleyebileceğiniz bir minik alet varmış 90 tl fiyatı çok hoşuma gitti benim bebem olursa birgün belki alabilirim diye düşündüm. öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…