Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

gurbetgüzelinden haberim var...konuşmuştuk onunla...

everyyy senin de gözün aydın canım. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

keep sana da geliodur sıra, merak etme canım...sabır gerekio bize sabır...

tüm arkadaşlarıma selam ediyorum, hepinizi öpüyorum...

müge,aşılama öncesi test istiyorlar mı tekrardan?

valla cnm benim bütün testlerim cerrahpaşada yapıldı istemezler diye düşünüyorum ama doktorcum gel işlemlere başlayalım dedi büyük ihtimal sadece klomen+çatlatma iğnesi test falan yapmazlar öncekileri götür yinede yanında bence dediğim gibi benim dosyam zaten orda

benim dört bi yanda yapıldı testlerimiçimden bi ses tekrar isterler diyor

kuzum şimdi şöyle olacak;

ben bu ay korunmayı bıraktım, ama iş aramaya başladım bi yandan. İş bulunca 1-2 ay sabredicem sonra o zamana kadar olmadıysa ki çok zor böyle aşılama olacak cerrahpaşa da
ayyy inşallah hemencik bu ay tutar ve başka hiç bişeye geek kalmaz :))
iyi o zaman kuzum problem yok..hem boşuna kullanma madem riskli dönem geçmiş...
doktor öle diyo bakalım hani hep diyodum ya kan pıhtılaşması varsa o zaman ne olucak diye biraz kafama o takılıyo ama eger kuzumun yicek ekmeği varsa her şekilde gelicek diyorum artık hakkımızda hayırlısı :))
selam kızlar...napıyosunuz??

slmm kuzuummm sonundaa eylül geldiii hadi bakalımmm güzelll haberlerini dört gözle bekliyorummm

güzel ve aydın bir gün diliyorum hepinize,

dün kontrolümüz vardı. benm kız hala kilolu teyzeleri. 2kilo olmuş hanım. doktor bu kız fazla durmaz dedi aşırı hareketli. bi de kafası büyük baya, genel olarak herşey yolunda şimdilik normal doğum görünüyor, suyu yerleşimi güzel,doğum kanalına girmiş ama aşağıya çok inmemiş, erken doğum riski şimdilik yok ama 38.hafta gibi gelebilir dedi.

dirmit, kardelya,

32+0 haftada 42 cm boy 2 kg ağırlık, ultrason yaşı 32+6 hafta, kafa ölçüsü 35+1 hafta, karın, bacak ölçüleri haftasıyla uyumlu, sizinkiler nasıl yazar mısınız?

hepinizi kocaman öpüyorum...

ohhh maşşallahhh iyi beşlemişsin kızınıı tombiş bişi gelcek desene :)) ayy cnm yaaa 38 haftada zaten gelişimi tamamlanmış oluyo oyuzden sakın sorun etme o zaman çok az kaldı hadi bakalım sağlıklı sıhatli al inşallah kızını kucağına :))

insallah beni hatirlarsin ates olcme topiginden pcye cok az giriyorum ama inanki her seferinde takip ediyordum seni
insallah bu sefer yuzun guler saglikli sekilde cocugunu kucagina almayi nasip eder Rabbim
darisi umutla bekleyenlerin basina

cok saol canim
hatirlamaz miyim ne cok sevinmistim hamilelik haberinle
simdi doguma yaklasmissin bir avazda kurtul canim
insallah saglikla ilerler ve kucagima alirim bebegimi ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…