yok canım, onu biliyorum.İnşallah bulursun istediğin gibi bir iş..Tugba demiş ya 3 ay olmazsa doktora git diye, ona "neden ki" dedim:44:
every var hamiş gurbetgüzeli var..kardelya doğum hazırlığında,yeni arkadaşlar geldi, benim yine negatif,yığınla test sonucumuz var..bi solukta bunlar çıktı3 hafta sonra haberdar et bizi olmaz mı, biz de öğrenelim
ben de tüpe gideceğim bu aydan sora 3 ay kaldı (meali 4ay oluyor yaniönümüzdeki 3 ay kendiliğinden olmazsa aşılamaya gidicem canım tubiş doğrumu anladım diye sormuştu karıştı işler :))
ben de tüpe gideceğim bu aydan sora 3 ay kaldı (meali 4ay oluyor yani)
müge,aşılama öncesi test istiyorlar mı tekrardan?
sağol cnm, inşallah. Eşinin sigortası ile mi olacak peki? Senin mesleğin ne bu arada,sakıncası yoksa?aslında bana doktor 1 ay sonra gel dedi ama benim 3 aya ihtiyacım varinşallah gerek kalmaz seninde tüpe cnm
benim dört bi yanda yapıldı testlerimvalla cnm benim bütün testlerim cerrahpaşada yapıldı istemezler diye düşünüyorum ama doktorcum gel işlemlere başlayalım dedi büyük ihtimal sadece klomen+çatlatma iğnesi test falan yapmazlar öncekileri götür yinede yanında bence dediğim gibi benim dosyam zaten orda
sağol cnm, inşallah. Eşinin sigortası ile mi olacak peki? Senin mesleğin ne bu arada,sakıncası yoksa?
daha önce ssk varsa süre daha az oluyor diye biliyorum yoksa 3 ay ama emin değilim, değişmiş de olabilir...30 günmüş cnmişe girdikten sonra olacağı için benim ssk ile olacak ama onada bi süre gerekirmi bilmiyorum canım
daha önce ssk varsa süre daha az oluyor diye biliyorum yoksa 3 ay ama emin değilim, değişmiş de olabilir...30 günmüş cnm
ben bi uyumayı deneyeyim başarabilirim gibi geliyoriyi geceler canım
ayyy inşallah hemencik bu ay tutar ve başka hiç bişeye geek kalmaz :))kuzum şimdi şöyle olacak;
ben bu ay korunmayı bıraktım, ama iş aramaya başladım bi yandan. İş bulunca 1-2 ay sabredicem sonra o zamana kadar olmadıysa ki çok zor böyle aşılama olacak cerrahpaşa da
doktor öle diyo bakalım hani hep diyodum ya kan pıhtılaşması varsa o zaman ne olucak diye biraz kafama o takılıyo ama eger kuzumun yicek ekmeği varsa her şekilde gelicek diyorum artık hakkımızda hayırlısı :))iyi o zaman kuzum problem yok..hem boşuna kullanma madem riskli dönem geçmiş...
selam kızlar...napıyosunuz??
güzel ve aydın bir gün diliyorum hepinize,
dün kontrolümüz vardı. benm kız hala kilolu teyzeleri. 2kilo olmuş hanım. doktor bu kız fazla durmaz dedi aşırı hareketli. bi de kafası büyük baya, genel olarak herşey yolunda şimdilik normal doğum görünüyor, suyu yerleşimi güzel,doğum kanalına girmiş ama aşağıya çok inmemiş, erken doğum riski şimdilik yok ama 38.hafta gibi gelebilir dedi.
dirmit, kardelya,
32+0 haftada 42 cm boy 2 kg ağırlık, ultrason yaşı 32+6 hafta, kafa ölçüsü 35+1 hafta, karın, bacak ölçüleri haftasıyla uyumlu, sizinkiler nasıl yazar mısınız?
hepinizi kocaman öpüyorum...
Gunaydin guzel arkadaslarim
insallah beni hatirlarsin ates olcme topiginden pcye cok az giriyorum ama inanki her seferinde takip ediyordum seni
insallah bu sefer yuzun guler saglikli sekilde cocugunu kucagina almayi nasip eder Rabbim
darisi umutla bekleyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?