ay ben daha bebeğimi kucağıma almadım kısmetse nisanda aklımda bulunsun gerçi ama ben sizinkinin ayaklarına takıldım maşallah allah bağışlasın tam ısırmalık.. kaydirigubbakcemile3
sağol canım biz de öpüp ısırıp duruyoruz opuyorumnanaktan
sağlıkla,mutlulukla kucağına al inşallah bebeğini.
luffe çok zekice :)) bu çocuklar annelere neler buldurtuyor.benim kızım şimdilik leğende oturup yıkanıyor suya eliyle vurdukça çıkan seslere bayılıyor.bu arada oğluna maşallah nazar değmesin
sağol canım. Allah hepimizin meleklerini bağışlasın. ben de yürüteçte yıkarken önündeki tepsi gibi kısımda biriken suya vurmayı gösterdim. göstermez olaydım :) acayip hoşuna gitti. o kahkahalarla gülerken biz sırılsıklam olduk tabii. :roflol:
Luffee, çok yaratcısın, yine zekice bir fikirle gelmişsin, bebeğim bir doğsun sağ salim, bu fikirlerini mutlaka uygulayacağım bebeğimi büyütürken, yeni fikirlerini esirgeme bizden, buradan paylaş mutlaka, çok öptüm seni ve tatlı oğluşunu..
Bizim oğlan 12 kilo oldu.Banyo koltuğuna sığmamaya başladığı için yeni bir yöntem buldum. delikafadulden Yürüme çalışmalarını sabote ettiği için kaldırdığımız yürütecimiz bundan sonra banyo koltuğu olacak alkisalkisalkis
(her banyodan sonra kumaş kısmı çıkarıp kurutmak gerekiyor tabii) bir de banyoda hareket etmemesi için altına kaydırmaz banyo paspası serdim.
buyrun bakalım ......
Bir de yürütürken sürekli peşinden gezip eğildiğim için belim ağrımaya başlamıştı. ona da şöyle bir yöntem buldum. Bildiğin atkı bebeğin koltuk altı hizasından bağlanır, uçlarından tutulur, böylece bebek dengesini kaybetse bile yere kapaklanmaz :) Bunun için üretilmiş bir ürün var aslında ama sadece Amerika'da satılıyor. Şimdilik atkıyla idare ediyoruz. Ama ilk fırsatta terziye aynısıdan diktirtmeyi düşünüyorum.
Buyrun bakalım...(hareketli olduğu için foto tam net çıkmamış)
canım sağol güzel sözlerin için. bebeğinin mis kokusunu içine çekmeye çok az kalmış. sağlıkla, mutlulukla gelsin bebişin
Benım kızım 11 aylık banyo yapmaktan cok korkuyor usutunu soymaya basladıgımız an basıyo cıglıgı napcam bılmıyorum kuvetıne kopuler attım oyuncaklar ama yok hıc ılgısını cekmıyo sadeece aglıyo ne onerırsınız korkmasını nasıl engellerım
Benım kızım 11 aylık banyo yapmaktan cok korkuyor usutunu soymaya basladıgımız an basıyo cıglıgı napcam bılmıyorum kuvetıne kopuler attım oyuncaklar ama yok hıc ılgısını cekmıyo sadeece aglıyo ne onerırsınız korkmasını nasıl engellerım
canım duyduklarıma göre genelde bebeklerin banyo yapmamak istememesini korkmasına bağlıyorlar. bebişini yıkarken suyun sıcaklığı nasıldı ? eğer daha önce biraz sıcak su tenine değdiyse tepki vermesi normal. birde şimdi aklıma geldi bebişini küvvetine koymadan altına otururken havlu tarzı bişey koy küvvetin soğukluğu bebişini korkutabilir.ayrıca bebişin küvvete otursun bezini hemen cıkarma suyla oyuncaklarla oynarken yavaş yavaş su dök omuzlarına o alışıncada bezini çıkar banyo yap canım. muhtemelen dediklerimi denemişsindir ama şuan için aklıma gelenler bunlar. başka fikirler gelirse aklıma yazarım sana . unutmadan bişey soracağım bebişinin sadece banyo yaparkenmi ağlıyor yoksa altını yıkadığında yada çişini yaparkende ağlıyormu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?