Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBebeğinin cinsiyeti belli olanlar yardım?
Merhaba anne adayları
Göğüslerinizde büyüme oldu mu? Hangisi DİGERİNE gore daha cok büyüdü?
Biz duyduk ki... "Sag göğüs büyürse erkek, sol göğüs büyürse kız olurmuş"
Bunun aslı var mı? Doğru muuu?
canım bebek cinsiyetiyle ilgili herşey hurafe burda çeşit çeşitşeyler okudukça kafamdaki çoğu şey inandırıcılığını yitirdi belirtiler herkeste farklı oluyor
bende genelde ayran, turşu gibi ekşi, tuzlu, acı şeyler yedim birde meyve canım çekti
sol göğsüm diğerine göre daha büyük
midem çok az bulandı
kızım oluyor.
ben oğluma hamileyken göğüslerim bu kadar çabuk şişmemişti midem bulanmadı birşeylerden tiksindiğimi hatırlamıyorum ayrıca karnım sivriydi şimdi kızıma hamileyim göğüslerim çok büyüdü midem çok bulandı bir çok şeyden tiksindim ve karnım yayvan birde sivilce çıkıyor bendeki belirtiler bunlar
Bu gögüs şişme meselesine ve canı meyve istemeye ben de katılıyorum oğluma hamileyken gögüslerim çok şişmemişti şimdi ise her biri 5 kilo gelir gibi duruyor :)) Meyve yemekten nefret edip sadece suyunu içen ben hangi meyvenin kokusu gelirse burnuma onu deli gibi aşeriyorum şu aralar. Bir de meme uçlarım çok karardı oğlumda daha kahve kalmıştı şimdi resmen siyah.. Son olarak kızın yükü ağır olurmuş diyorlar anne kız çocuğa hamileyse daha çok uykusu geliyor ve daha yorgun oluyormuş bir de hareketleri ağırlaşıyormuş.
ben pek acı tatlı yada ekşi yemenin cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu üçüncü gebeliğim her hamileliğimde ekşi tuzlu şeyler yemek hoşuma gidiyor normalde çok fazla ekşi tuzlu yiyen biri değilim ama hamileyken ekşi tuzlu şeylere bayılıyorum ama kız bebeğe hamileyken meyve canı isteyeni çok duydum gerçektende öyle bende kızıma hamileyim hep meyve yemek istiyorum normalde meyveye çok düşkün değilimdir ama karpuz ve erik yemekten bıkmıyorum
benim de sol göğsüm daha büyük diğerine göre daha şişti ve acayip halsizlik yorgunluk uykuya eğilim var bir de daha şimdiden karnım çıktı ve yayvanlaşıyo erkenden hamileliğim belli olmaya başladı sanki 5 aylık karnım var kız olunca karın enine büyürmüş kalça falanda çıkarmış erkekte daha sivri ve arkadan bakınca hamile gibi gözükmezmiş bakalım ne olacak bi de yüzük testi yaptım o da dönüp durdu yani kız gibi ama bakalım Allahtan başka kimse bilemez şu anda he bir de bende meyve seviyorum erik falan çok yedim ilk ayımda bi de hiç yemediğim halde pazarda görüp hayatımda ilk defa enginar aldım ve gece 10 da üşenmedim yaptım yedim bi de aşırı bakla yiyodum normalde adet öncesi tatlı canım çok isterdi şimdi tatlıya pek meyilim yok