Gen testi yaptırırsanız net sonucu söylüyorlarDetaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?
21 haftalık hamileyim bir oğlum var haliyle küçüklükleride var sadece dogdugunda giysin diye bir takım alacağim ama sürekli cinsiyeti değısen bebekleri gördükce şüpheye düşüyorum bir de sizlere sorayim dedim.. yaşayanınız var mı ?
ilk 13 14 de tam belirli olmuyor diye biliyorum.Detaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?
21 haftalık hamileyim bir oğlum var haliyle küçüklükleride var sadece dogdugunda giysin diye bir takım alacağim ama sürekli cinsiyeti değısen bebekleri gördükce şüpheye düşüyorum bir de sizlere sorayim dedim.. yaşayanınız var mı ?
Gorumcem yaşadı ilk çocuğunda erkek dediler kız olduDetaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?
Amin inşallah sağliklı olsunda evvela :) ay valla surekli karsima çıkıyor bu cinsiyet olayi kız bebege dair hiçbirşey yok ee haliylede insan bir garip hissediyorDetaylı ultrasona mı bakmışlardı bilmiyorum ama bir yeğenime baştan kız diyordu tüm doktorlar 7. ayda erkek olduğunu öğrendik.
Başka bir kuzenimde kız beklerken erkek doğurdu.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Ya bence ortak renkler daha güzel.Amin inşallah sağliklı olsunda evvela :) ay valla surekli karsima çıkıyor bu cinsiyet olayi kız bebege dair hiçbirşey yok ee haliylede insan bir garip hissediyor
Deyatlıda da mı erkek demişler di pekiGorumcem yaşadı ilk çocuğunda erkek dediler kız oldu
Hicbiŕ kıyafet almayacağım kiYa bence ortak renkler daha güzel.
Mesela beyaz,sarı battaniye ne bileyim erkek çocuğuna kırmızı kıyafetler :)
Renklerin cinsiyeti kalmadı artık
Onca kiyafet vs var umarim kandirmiyordur bu bebek biziilk 13 14 de tam belirli olmuyor diye biliyorum.
benim 15. haftada netleşmişti.
detaylı da erkek denmişse erkektir diye düşünüyorum.
Ay bilemedim ki şimdi, ben battaniye falan düşünerek dedim ama biraz büyüyünce olmayabilir evetHicbiŕ kıyafet almayacağım kiabisinden kuzeninden var ama kız cocuguda erkek gibi giydirilince garip olur ya
Evet doğuma kadar erkek dediler. Doğduğunda kız olunca hepimiz şoka girmiştikDeyatlıda da mı erkek demişler di peki
Ben en iyisi hastahane cantasiini unisex hazirlayim..Evet doğuma kadar erkek dediler. Doğduğunda kız olunca hepimiz şoka girmiştik
Kiyafetlerin cogu arabali gerisini sen düşünAy bilemedim ki şimdi, ben battaniye falan düşünerek dedim ama biraz büyüyünce olmayabilir evet
Darısı başıma inşaallah 16+0 da kesin erkek dedi bende kız hayali kuruyorumEvet doğuma kadar erkek dediler. Doğduğunda kız olunca hepimiz şoka girmiştik
Seninkisi erken dönem daha :) 22+6yim ben suanda abisinin esyalari var diye o kadar rahatim ki hiicbisi almiyorumBenim değisti gecen hafta gittim. Kız dedi yıgenlerin parti faln yaptı bana süpriz yaptilar
Dün ayni doktora gittim konturole. Ben bisey demeden erkek cinsiyet dedi. Dedin gecen hafta kız dediniz. Yok erkwk bu dedi cikintisini gosterdi. 4 bck aylik hamilesin dedi bekliyoz bakalim degisecekmi
Kaç haftada degistiBenim değisti gecen hafta gittim. Kız dedi yıgenlerin parti faln yaptı bana süpriz yaptilar
Dün ayni doktora gittim konturole. Ben bisey demeden erkek cinsiyet dedi. Dedin gecen hafta kız dediniz. Yok erkwk bu dedi cikintisini gosterdi. 4 bck aylik hamilesin dedi bekliyoz bakalim degisecekmi
16 hafta kız dediKaç haftada degisti
Süprizlere hazır olunSeninkisi erken dönem daha :) 22+6yim ben suanda abisinin esyalari var diye o kadar rahatim ki hiicbisi almiyorumsonra basima gelirse diye tirstim azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?