Bende bir uygulama da çok karşılaşıyorum çoğunun ki değişmiş. Bizim doktorumuz kız diyor bakalım hayırlısı Kızlık organı bu erkek değil %100 kız diyor.
20 haftalık gebeyim bende 7 aya kadar alışveriş yapmayacağım ne olur ne olmaz diye.
Detaylı ultrasonda erkek denip kız bebek doğuran var mı ? Ya da çevrenizde böyle şeyler yaşandı mı ?
21 haftalık hamileyim bir oğlum var haliyle küçüklükleride var sadece dogdugunda giysin diye bir takım alacağim ama sürekli cinsiyeti değısen bebekleri gördükce şüpheye düşüyorum bir de sizlere sorayim dedim.. yaşayanınız var mı ?
16 hafta kız dedi
17 hafta erkek15 gun sonra başka ozel doktora gidicem. Bu arad bi oglum bi kizim var. Cinsiyet pek fark etmiyo ama kucugum kiz olunca onunkilerle buyur diye kiz istiyodum
Bende bir uygulama da çok karşılaşıyorum çoğunun ki değişmiş. Bizim doktorumuz kız diyor bakalım hayırlısı Kızlık organı bu erkek değil %100 kız diyor.
20 haftalık gebeyim bende 7 aya kadar alışveriş yapmayacağım ne olur ne olmaz diye.
Bende genel alincaklara basladim bakalim :) 7den sonrada agirlasiyor insan ilk cocukta da gec baslamistim yikama utuleme faslina enerjim kalmamisti bunda bayram sonu yikayip utuleyip yerlestiririm diyorum