bebeğinin cinsiyeti sonradan farklı çıkan var mııı ??

gkgk7888

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
24
2
16
Hatay
arkadaşlar merhaba 27 haftalık hamileyim.bebişimiz bu haftaya kadar kendini göstermiyordu,poposu dönük bacakları kapalı,eşinin arkasına saklı...doktorlar genelde göstermiyo,göstermiyosa kız olabilir ama emin değiliz dediler,farklı farklı doktorlar. bugün de baya yaşlıca bi doktora göründük,gayet özgüvenli bi şekilde ben görrüm görrüm dedi,aylardır onca doktorun göremediği bebeği kız bu dedi.bizimki yine götü dönük yatıyodu,kuyruk sokumunu yaklaştırdı bak dedi ,biz bişe anlamadık göstermeye çalıştığı şekilden ama.ona göre bbeğin organıymış.sağlıklı olmasına her şeyinin gayet iyi olmasına çoks evindik ama bana hiç güvenilir gelmedi ya,ve aylardır içime hep erkek doğuyor.hep oğlum oğlum diye sevdim aylardır,şimdi kendimi bi garip hissediyorum ya :) bi de bu doktor bi ay kız dediğine bi ay erkek diyomuş,unutuyormuş ..ya benim içime hep erkek doğuyor ya.. aranızda ya da çevrenizde hiç cinsiyeti sonradan farklı çıkan oldu mu.

ablamın görümcesine kız dediler doğumda erkek geldi :1: kıyafetlerini felan hep kız için hazırlamışlardı oysa... ama yine de belli olmaz yaaa kız da olsa erkek de olsa o senin canınn :49:

Back