Bebeğinin Cinsiyetini Bilenler Bakar mısınız !!!!!!!

benimki yakalaşık 10 dakikadrı kaynadı yeşile yakın bir mavi su çıkardı şimdi soğuyor. fakat güvenim kalmadı youtube da testi yapan bayana kız çıktı ama ikiz oğulları olmuş.
İkiz gebelikte zaten ultrason hariç hiç bir test (parayla satılan idrardan cinsiyet testleri ) doğru sonuç vermiyor ki

benimki yakalaşık 10 dakikadrı kaynadı yeşile yakın bir mavi su çıkardı şimdi soğuyor. fakat güvenim kalmadı youtube da testi yapan bayana kız çıktı ama ikiz oğulları olmuş.
He kaynatınca bu renk çıktı anladım.simdi

daha idrarla karıştırmadan rengi bir garip mavi - yeşil gibi çıktı. az lahana kullandığımdan olmuş olabilir. daha soğumadı testi yapamadım. yapınca yazıcam sonucu
Bende kaynatıyorum benimki de ayni öyle tuhaf bir renk cikti

Müthişmis ya :) ikincide mutlaka deneyeceğim :) bu arada suda doğru çıkıyor sanırım kiz olanlar meyvaya düşkün oluyor erkek olanlar süt yumurta givi protein ağırlıklı besleniyor :) bende tutmuştu

Müthişmis ya :) ikincide mutlaka deneyeceğim :) bu arada suda doğru çıkıyor sanırım kiz olanlar meyvaya düşkün oluyor erkek olanlar süt yumurta givi protein ağırlıklı besleniyor :) bende tutmuştu
Ben cidden kıZımda bol meyve yedim ve hiç meyve aramayan ben.. meyve olsun da ne olursa olsun yerim diyordum

hemen soda testınıde ogreneleım

hemen soda testınıde ogreneleım
İki – üç yemek kaşığı karbonatı çukur bir tabağa koyun. Karbonatın üzerine hamilen idrarından biraz dökün ve bekleyin. Eğer bu karışımdan kabarcıklar üste doğru çıkıyorsa bebek erkek, yok karbonatta küçük çaplı bir reaksiyon gelişmişse kız bebek olacak demektir.
bir başka siteden okumuştum.

Canım bu doğru çıkmıyormuş facebook sayfasında okudum yorumlari..

Ben cidden kıZımda bol meyve yedim ve hiç meyve aramayan ben.. meyve olsun da ne olursa olsun yerim diyordum
Kesinlikle öyle benimki kisa gelmisti aksamlari oturup 1 kiloyu geckin mandalina portakal elma yiyordum :)

Canım bu doğru çıkmıyormuş facebook sayfasında okudum yorumlari..
öyle mi ben denemedim. yüzük terstini yaptım arkadaşlarım. taşsız bir alyans lazım. bir de hamlenin saç teli. yüzüğü saç teline geçirip karnıma 3 kere dokundurup kaldırdı havada tuttu. yüzük yuvarlak dönüyorsa kız sağlı sollu dönüyorsa erkek dediler. benim yuvarlak döndü bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…