daire cizmesi yada saga sola sallanmasi sac telinin uzunluguna, yuzugun agirligina,dunyada ekvatora ne kadar yakin olup olmadigin gibi pek cok faktore baglidir bunlar sehir efsaneleri bosverin biraz sabredin yeter bikac aya kadar cikar ortaya kizmi erkekmi saglikli olsunda zaten gerisi bos :)
ayyyyyyyyyy.çok heyecanlandım şimdi.ben de yaptım ve kız çıktı.2 hafta sonra öğrenicez cinsiyetini inşallah.
arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı buyrunnnnnnnnn
beyza öncelikle bu paylaşımın için sana çok teşekkür ederim.ben henüz hamiş değilim ama sırf meraktan yaptım inanırmısın? hem sağa sola döndü hem daire çizdi yani ne olacağı belli değil.çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 Rabbim bütün hamilelere hayırlı,sıhhatli,güzel evlatlar versin.cinsiyet çok önemsiz.yeterki sağlıklı olsun evlatlarınız ama insan yinede önceden merak ediyor..sağol paylaşımın için canım...herkese hayırlı doğumlar.........ANNEMİN demesi gibi biiir avazda kurtulun İNŞALLAH.........amin drısı başıma seneye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?