Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım benim paylaşmışsın ve çok iyi yapmışsın bence...teşekkürler...inşallah Rabbim gönlüne göre sana da evlat versin...a.s.

rica ederimm canımm teşekürlerr seninde gönlüne göre versinn a.s bakalım bizde yeni karar verdik bebeğe ilk denemede tutmadı hapı yeni bıraktım die ekkimde bi sürprizle karşılaşabilirim zemuszemus

beyzoş ben de denedim erkek çıktı 2 hafta sonra gidicez haber vericem sana
a.s.

rica ederimm canımm teşekürlerr seninde gönlüne göre versinn a.s bakalım bizde yeni karar verdik bebeğe ilk denemede tutmadı hapı yeni bıraktım die ekkimde bi sürprizle karşılaşabilirim zemuszemus

kafana hiç takma,hamile kalmayı bekleme,gayet relax ol ki strese girer de her ay "acaba bu ay hamile kalmışmıyımdır ...vs" diye düşünürsen olmuyo...nedense...!ben 1 sene taktım kafaya ve olmadı.sonra dedim boşver olursa olur zaten ve hiç düşünmediğim o ay hamile kaldım ...

çokk haklısınn canım ya herkess öle sölüooo kafaya takınca omuyomus zaten stres yapmadım ilk ay olmayınca sonucta hapı yeni bıraktımm onun etkiside olabilirrr :umursamaz:

10 haftalık hamileyim yüzük daire çizdi çin takvimi de kız diyo heralde kız olacak herşeyin
hayırlısı.. iremnur adında 4 yaşında bir kızım var, kızıma arkadaş geliyor

10 haftalık hamileyim yüzük daire çizdi çin takvimi de kız diyo heralde kız olacak herşeyin
hayırlısı.. iremnur adında 4 yaşında bir kızım var, kızıma arkadaş geliyor

bak tatlım 4 yasında kızın varmısya yüzüğü ilk yaptığındada kız sallanıomu olan kızınıda gösteriomuu şutarafagitti bikere yaptıysan o ilk kızını göstermiştir 2.ye yaptığında karnındakini öğrenirsin ölemi yaptınn senn canımm süprizzzzz

beyzacım bende henüz hamiş değilim ama bende denedim tamamen meraktan ve daire çizdi o zaman sanırım kız oluyo ama bu aylarda hamiş kalırsam çin takvimide erkek diyo..hayırlısı artık bakalım..ilk bebek gerçi fark etmez ama kıza Rabbimde biliyo daha hevesliyim Hayırlısıyla olsunlar İnşallah.bu arada etüt öğretmeliğin hayırlı olsun canım.avatardaki sen sen şayet çok tatlıymışın.kendine iyi bak.:1hug::uhm:.

allahın takdirii tatlımm biz bilemeyizz ama bu çin takviminide yanıltıo söliyim topiclerdekii bayanlara sor bu arada saolll fotodaki benimm :teytey:

Bende denemiştim bunu ilkinde daire çizdi ikincisinde sağa sola sallandı.Benim ilk bebeğim düşükle sonlandı.Genelde tahminler bu bebek için hep erkek oldu hatta ilk gittiğim doktorda erkek dedi ama dün kesin kız olduğunu öğrendik. :) Yani sanırım bende tutmadı .... :)

ben karnımdakini düşünerek yaptım erkek çıktı bakalım dogrumu
öğrenince mutlaka yazarım hatırlatıyım ben buna inanıyorum.Çünkü biz hep bayramlarda deneriz bu bir halk deneyimi

Cinsiyetini bilmeme rağmen meraktan tekrar denedim.Gerçi saç kılıyla ilk defa yapıyorum daha önce iple yapmıştım.Az önce sağ elimde tuttum sağa-sola gitti sonrada bebeğin olduğu yerde göbişimde tuttum orda da sağa sola gitti.Ama benimki kız.Yani tutmuyor :)

canım bebeğinin sırasıda önemli bunuda göz önünde bulundurr ama :Saruboceq:

genelde düşüğü göstermioo die biliorumm bebeğin doğmus olması gerekiooo

yani ilkinee daire cizmişse ve ilk cocuğunn oluyosa suan doğrudurr ozaman cnm tutmus belkide 2.ye tekrar hamile kalırsan o erkek olur

canım bebeğinin sırasıda önemli bunuda göz önünde bulundurr ama :Saruboceq:

Canım eğer düşüğü göstermiyorsa dün elime ilk aldığımda sağa sola gitti.Saç kılımla ilk defa denedim.Ayrıca göbeğime bebeğin olduğu yerede tuttum orda daha çok sağa sola gitti.Neyse benim kız erkek belirtiside veriyor olabilir :) Doğum yapmış ablamda ve yengemde denedim onlarınkini tam verdi. Yani onlarda doğru çıktı.Bir bende şaştı ama olsun hayırlı sağlıklı olsunlar önce inş.

yani ilkinee daire cizmişse ve ilk cocuğunn oluyosa suan doğrudurr ozaman cnm tutmus belkide 2.ye tekrar hamile kalırsan o erkek olur

Canım bu dediğimi hamile değilken ve iple denediğimde olmuştu.Ama hamile olarak dün saç kılıyla denediğimde tam tersi sağa sola gitti.Belkide hamile kalmadna önce yaptığım doğrudur...

benimde daire ciziyo kiz cikiyo hayirlisiylankaydirigubbakcemile2 zincir ve alyansla yaptigimda da iki defa ileri geri gelip gitti iki oglum cikti yani 3cüdeyse daireler yapti kiz sanirimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…