canım benim paylaşmışsın ve çok iyi yapmışsın bence...teşekkürler...inşallah Rabbim gönlüne göre sana da evlat versin...a.s.
rica ederimm canımm teşekürlerr seninde gönlüne göre versinn a.s bakalım bizde yeni karar verdik bebeğe ilk denemede tutmadı hapı yeni bıraktım die ekkimde bi sürprizle karşılaşabilirim zemuszemus
beyzoş ben de denedim erkek çıktı 2 hafta sonra gidicez haber vericem sana
a.s.
kafana hiç takma,hamile kalmayı bekleme,gayet relax ol ki strese girer de her ay "acaba bu ay hamile kalmışmıyımdır ...vs" diye düşünürsen olmuyo...nedense...!ben 1 sene taktım kafaya ve olmadı.sonra dedim boşver olursa olur zaten ve hiç düşünmediğim o ay hamile kaldım ...
10 haftalık hamileyim yüzük daire çizdi çin takvimi de kız diyo heralde kız olacak herşeyin
hayırlısı.. iremnur adında 4 yaşında bir kızım var, kızıma arkadaş geliyor
beyzacım bende henüz hamiş değilim ama bende denedim tamamen meraktan ve daire çizdi o zaman sanırım kız oluyo ama bu aylarda hamiş kalırsam çin takvimide erkek diyo..hayırlısı artık bakalım..ilk bebek gerçi fark etmez ama kıza Rabbimde biliyo daha hevesliyim Hayırlısıyla olsunlar İnşallah.bu arada etüt öğretmeliğin hayırlı olsun canım.avatardaki sen sen şayet çok tatlıymışın.kendine iyi bak.:1hug::uhm:.
Cinsiyetini bilmeme rağmen meraktan tekrar denedim.Gerçi saç kılıyla ilk defa yapıyorum daha önce iple yapmıştım.Az önce sağ elimde tuttum sağa-sola gitti sonrada bebeğin olduğu yerde göbişimde tuttum orda da sağa sola gitti.Ama benimki kız.Yani tutmuyor :)
ben karnımdakini düşünerek yaptım erkek çıktı bakalım dogrumu
öğrenince mutlaka yazarım hatırlatıyım ben buna inanıyorum.Çünkü biz hep bayramlarda deneriz bu bir halk deneyimi
Bende denemiştim bunu ilkinde daire çizdi ikincisinde sağa sola sallandı.Benim ilk bebeğim düşükle sonlandı.Genelde tahminler bu bebek için hep erkek oldu hatta ilk gittiğim doktorda erkek dedi ama dün kesin kız olduğunu öğrendik. :) Yani sanırım bende tutmadı .... :)
canım bebeğinin sırasıda önemli bunuda göz önünde bulundurr ama :Saruboceq:
yani ilkinee daire cizmişse ve ilk cocuğunn oluyosa suan doğrudurr ozaman cnm tutmus belkide 2.ye tekrar hamile kalırsan o erkek olur
arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı buyrunnnnnnnnn
ben karnımdakini düşünerek yaptım erkek çıktı bakalım dogrumu
öğrenince mutlaka yazarım hatırlatıyım ben buna inanıyorum.Çünkü biz hep bayramlarda deneriz bu bir halk deneyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?