yaa bi tek bende mi tutmuo buu
bana yengem yapmıştı daha 12 haftalık hamileyken erkek cıkmıştı 35 hafta bitti hala erkek dio ama dr kesin kız die tutturdu beni görenlerde erkek mi bebek die soruolar
kız erkek farketmez allahım saglıklı hayırlısını versin de ben o kadar alışveriş yaptım alacak bisi de kalmadı erkek gelirmiş
kalır pembelerin fırfırların içinde vallaa
Çin takvimi de dahil benim yaptığım bütün bu testlerde hep kız çıkıyo.. Haliyle hevesleniyorum..
Es kaza oğlum olursa hesabını hepinizden sorcam haberiniz olsun.. Heveslendiriyosunuz beni böyle!!
Doktor KIZ dedi!!! :teytey:
sevgili beyzacım açmış olduğun topic sen kadar tatlı canım biliyorum hamile değilim ama bir kaç defa yaptım yüzğü hep kız gösterdi yani birgün anne olmak nasip olack ve çok arzu ettiğim kızmda olacak ama sen kadar tatlı olsun :)) (ablan serpil)
Yüzük testini kac kere yaptim hep erkek cikiyo...
Ama kuzenim benim icin yaptigi zaman, kiz cikiyo...hangisine inansakki kaydirigubbakcemile3
Birde bütün Testlerde erkek cikti, birtek cin takvimi kiz diyor...:bbo:
14 haftalikken doktora gitmistik, doktor erkege benziyor demisti ama kesin
bisey diyemem henüz cok kücük demisti...
Haftaya bir daha gidicez bakalim belki bu sefer kesinlesir...
tatlım ya da kuzenin yapamıodur bide şöle bişi varr ilk yaptığın 1. cocuğunu 2. yaptığın 2. cocuğunu gösterir bunlarıda göz önünde bulundurr valla burda bi arkadasada kız demiş çin takvimi yüzük erkek dedi ultrasona gittikii erkekmişş bebekk ben cok denedim yaa tutuyoo bence senin bebek erkek hadi hayırlısıı sağlıkla doğsunn inşallahhh
Benim bebem yok ama bir hevesdir bende denedim neyimeysekaydirigubbakcemile3
sağa sola sallandı bakalım eğer birgün olursa çocuğum yazarım bende buraya sonucu:asigim:
Tabi olursa oda :gitme:
Doktora gittik Erkekmis benim cücüüm...
çin takvimi ve dr.lar kız diyor bebişime.ben erkek hissediyorum.ve gülüm senin yönteminde erkek dedi şimdi bana...hadi bakalım hayırlısı.tıp da yanılabilir sonuçta öyle değilmi..ultrason yanılır dr. yanılıııırrr...belki bebişim gerçekten erkektir.ama kız ise de sevincem çünkü o bana mevlamın hediyesi...ALLAH İSTEYEN HERKESE EVLAT NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA.KİMSENİN KOLLARINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM.Biz anne adayları dua etmeyi unutmayalım,hem yavrularımızın sağlığı için hem de evlat hasretiyle tutuşan anne olmak için can atan bütün kadınlar için...
bende denedim şimdii.. sağa sola sallandı yüzük ama hayırlısı Allah'tan tabikii.. bir kızım var.. onda da yapmıştım daire gibi dönüştü çok net hatırlıyorum... bakalım cinsiyeti öğrenince yazarım yinee... opuyorumnanaktan
çin takvimi ve dr.lar kız diyor bebişime.ben erkek hissediyorum.ve gülüm senin yönteminde erkek dedi şimdi bana...hadi bakalım hayırlısı.tıp da yanılabilir sonuçta öyle değilmi..ultrason yanılır dr. yanılıııırrr...belki bebişim gerçekten erkektir.ama kız ise de sevincem çünkü o bana mevlamın hediyesi...ALLAH İSTEYEN HERKESE EVLAT NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA.KİMSENİN KOLLARINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM.Biz anne adayları dua etmeyi unutmayalım,hem yavrularımızın sağlığı için hem de evlat hasretiyle tutuşan anne olmak için can atan bütün kadınlar için...
tabiki tatlım ya en önce sağlıklı olmaları benim içinde hiç farketmezz kız olmuş erkek olmus ama buda bi eğlence ne olduğunu merak etmeden duramayız gerci ben hamile deilim ama sizin gibi bebek bekleyen annelere eğlence olsun die paylaştım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?