bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
kızlar merhaba
bugün böyle tuhaf bi olayla karşılaştım:110:
bi arkadasım benim yanımdaki arkadasıma bebeğinin fotograflarını gösterdi bakayım dedim bana göstermedi:oha: yok olmaz dedi:oha::oha: yani tamam mecbur değil ister gösterir ister göstermez ama tuhaf davrandı aramızda cok iyidir normalde
bende nazara cok inanırım nazar değer diye düşünmüştür dedim ama adını sordum onu da söylemedi:olamaz:
aklından ne geçmiş olabilir ki
yani öyle nazarı değen biri de değilimdir kırıldım niyeyse:110:

Aranız iyi ama çocuğunun adını bile bilmiyorsunuz ? Bence aranız iyi falan değil size öyle geliyor. Ayrıca çocuğunuz yoksa, olmuyorsa da böyle düşünüp göstermemiş olabilir. Hangi kafada yaşıyor şu mantıkta düşünenler merak ediyorum zaten, bir tek onun çocuğu var sanki bu hayatta...!

Ben olsam arkadaşlığımı sorgulardım. Hiç olmaması gereken bir davranış. Ne düşünürse düşünsün yaptığı hareket çok kaba. Anlayamıyorum bu insanları ben. Sanki dünyadaki tek çocuk onlarınki. Niye nazarın değsin ki? Gözün göz değil demeye çalışmış bence. Ben olsam çok kırılırdım

Adı ayşe dese nazar değmez sanırım.
Bence konu nazar değil. Aranızın iyi olduğuna emin misiniz? Bir şeye bozulmuş da trip atmış gibi sanki.
yo hayır hatta geldi espiri bile yaptık beraber güldük erkek zaten kendisi
kızlara göstermiyo desem gösterdiği arkadasım da kız ona da göstermezdio_O

Bebeği görmeye gitmediysen ona bozulmuş olabilir.

Aranız iyi ama çocuğunun adını bile bilmiyorsunuz ? Bence aranız iyi falan değil size öyle geliyor. Ayrıca çocuğunuz yoksa, olmuyorsa da böyle düşünüp göstermemiş olabilir. Hangi kafada yaşıyor şu mantıkta düşünenler merak ediyorum zaten, bir tek onun çocuğu var sanki bu hayatta...!
çünkü iş arkadaşıyız yani dışarda görüşmüyoruz ama iş ortamında cok iyiyizdir
eşi hamileyken cok fazla cocuk hakkında konusmazdk ama onun haricinde muhabebtimiz cok iyidir cok tuhaf geldi bana karsı alınmış bi tavır gibi geldi

Ben olsam arkadaşlığımı sorgulardım. Hiç olmaması gereken bir davranış. Ne düşünürse düşünsün yaptığı hareket çok kaba. Anlayamıyorum bu insanları ben. Sanki dünyadaki tek çocuk onlarınki. Niye nazarın değsin ki? Gözün göz değil demeye çalışmış bence. Ben olsam çok kırılırdım
evet bende çok kırıldım :110:
beklemediğim kişiden beklemediğim bi hareketti

benim ona nazar değdireceğimi düşünen bir arkadaşım olamaz

fotoğrafı geçtim ismi söylememek ne demek

görgüsüz
rabbim herkese nasip etsin bebek sonucta gözüm kalıcak hali yok ki :bicak:

yo hayır hatta geldi espiri bile yaptık beraber güldük erkek zaten kendisi
kızlara göstermiyo desem gösterdiği arkadasım da kız ona da göstermezdio_O
Bence kafaya takacak bir durum yok ortada bu kadar. Ama madem takıyorsunuz, açık açık sorsaydınız keşke. Adamın mizacını bilmiyoruz. Belki kendince espri yapmaya çalıştı. Bir şey diyemiyorum o yüzden.

Bebeği görmeye gitmediysen ona bozulmuş olabilir.
aslında hediye almayı düşünüyodum gitmesemde iş yerinde veririm diye de henüz elime para geçmemişti

Bence kafaya takacak bir durum yok ortada bu kadar. Ama madem takıyorsunuz, açık açık sorsaydınız keşke. Adamın mizacını bilmiyoruz. Belki espri yaptı. Bir şey diyemiyorum o yüzden.
espirilidir biliriz birbirimizi ciddi mi değil mi anlarım yani ve cok ciddiydi daha öncesinde de kırmadım üzmedim durduk yere mevzu cocuk olunca böyle bi şey gördüm ondan

Kraliyet prensesi doğurmuştur ondandir
:ruh::ruh::ruh:

aslında hediye almayı düşünüyodum gitmesemde iş yerinde veririm diye de henüz elime para geçmemişti

espirilidir biliriz birbirimizi ciddi mi değil mi anlarım yani ve cok ciddiydi daha öncesinde de kırmadım üzmedim durduk yere mevzu cocuk olunca böyle bi şey gördüm ondan

:ruh::ruh::ruh:
Beklentisi farklıydı demek ki samimi olunca gitmeni aramanı falan beklemiş başka birşey değildir

ilginç geldi

hem de erkekmiş

yani kızın birine göster diğerine gösterme

hadi göstermedin adını sorunca söyleme

bebeğin adı senin adın olmasın
yok artık :KK53: olmaz öyle bişey de acaba eşi mi beni seviyo diye düşündüm tembih etmiş olamaz herhalde dimi :KK47:

Beklentisi farklıydı demek ki samimi olunca gitmeni aramanı falan beklemiş başka birşey değildir
ama diğer arkadasımda ne gitti ne hediye aldı ona da aynı şekiilde davranması gerekmez miydi bu durumda

Back
X