- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sehzatdelerim olduğunda bu konuda bende bi açıklama yapacagim herkese kimse odasina destursuz girmesin besigine 10 adımdan fazla yaklasmasinArkadaşlar konusu olmuşken abartmanın, bende düşüncelerimi söylemek istiyorum.3 çocuğum var,ve onların dünyanın en güzel çocukları olmadığını biliyorum. Onlar benim olduğu için özel,kıymetli,ama yalnızca babalarıyla benim için.
Bende okuyorum burada,annem seviyor sevmesin kv dokunmasın,resmini koymalar,maşallah deyin yazmalar.
Bir mevlüde gittim, misafir bir kadın adeta ebenin masasından kalkmış gelmiş,çocuk bir damla,başına kendinden büyük güllü bant takmışlar,bakın bakın der gibi.Bebek tabi az sonra ağlamaya başladı,20 günlük ancak.Başladı annesi, anneannesi,Ayy nazar değdi,fatma teyze oku,emine hala oku,ayyy görüyormusun tühh tüühh...
Aya çıkmadık yani,altı üstü,kendimize,bayramlarda elimizi öpecek,neslimizin devamını sağlayacak,her şeyiyle seveceğimiz ama sırasında bizi canımızdan bezdirecek çocuklar doğurduk.Hanedana veliahtlar kazandırmadık.![]()
Bence hazır cevapmis birazYapma boyle aciklamalar
Yaaaa sinirlerimi bozma be anlattikca aklima geliyor
Onada denk geldim x deyzem bi oku nolur ama ufleme hastalik olur duydu bu kulaklar teyzede sana uflerim emzirirsin sutunden gecer kizim dedi
Oy oy oyyyyy
(Hala teyze ciddimiydi hazir cevapmi diye cozmus degilim)
Görmemişlik zor zanaatGörmemişin çocuğu olmuş...![]()
kız ne fotoğrafı göstercek başkabence gösterdiği fotoğraf bebeğinin değildi![]()
sanmam o evli ben nişanlı eşinide cok seviyor ben biliyorum yani gelir anlatırdı hediyleler vs alıruç birşey diycem olmama ihtimali yok tabiki acaba sizi begeniyor olabilirmi
evli olması buna engelmi sence? bu hareket bunun ihtimalini arttırıyor ama. neyse vardır bildgi birşeysanmam o evli ben nişanlı eşinide cok seviyor ben biliyorum yani gelir anlatırdı hediyleler vs alır