bebeğinin fotoğrafını göstermeyen iş arkadaşı

bir daha hic bisey sorma baskasinin degmiyor nazari senin mi degiyor.
sende hic biseyini soyleme.
arkadasin senin onu cekemedigi dusunuyor bence. bu kadar belli ettigine gore de senin zerre kiymetin yok

Arkadaşlar konusu olmuşken abartmanın, bende düşüncelerimi söylemek istiyorum.3 çocuğum var,ve onların dünyanın en güzel çocukları olmadığını biliyorum. Onlar benim olduğu için özel,kıymetli,ama yalnızca babalarıyla benim için.
Bende okuyorum burada,annem seviyor sevmesin kv dokunmasın,resmini koymalar,maşallah deyin yazmalar.
Bir mevlüde gittim, misafir bir kadın adeta ebenin masasından kalkmış gelmiş,çocuk bir damla,başına kendinden büyük güllü bant takmışlar,bakın bakın der gibi.Bebek tabi az sonra ağlamaya başladı,20 günlük ancak.Başladı annesi, anneannesi,Ayy nazar değdi,fatma teyze oku,emine hala oku,ayyy görüyormusun tühh tüühh...:tokat:
Aya çıkmadık yani,altı üstü,kendimize,bayramlarda elimizi öpecek,neslimizin devamını sağlayacak,her şeyiyle seveceğimiz ama sırasında bizi canımızdan bezdirecek çocuklar doğurduk.Hanedana veliahtlar kazandırmadık.:KK69:
Sehzatdelerim olduğunda bu konuda bende bi açıklama yapacagim herkese kimse odasina destursuz girmesin besigine 10 adımdan fazla yaklasmasin :63:
Yapma boyle aciklamalar
Yaaaa sinirlerimi bozma be anlattikca aklima geliyor
Onada denk geldim x deyzem bi oku nolur ama ufleme hastalik olur duydu bu kulaklar teyzede sana uflerim emzirirsin sutunden gecer kizim dedi
Oy oy oyyyyy:halay::halay::halay:
(Hala teyze ciddimiydi hazir cevapmi diye cozmus degilim)
Bence hazır cevapmis biraz :D:D
Yalvaririm ona ufleme bana ufle o daha çok küçük :D:D

Kimseye göstermemesini anlarım da yanınızda başkasına gösterip size göstermiyorsa ben artık o kişi yokmuş gibi davranırdım kesinlikle. Yaptığı çok komik.

Acaba sizin çabuk nazarınız değiyor mu? Bazı insanlar öyledir mesela bir arkadaşım var a elbisen güzelmiş dediği an elbisene zarar geliyor.
Belki sizin de böyle bir yönünüz var ondan göstermedi herhalde? Yoksa çok mantıksız göstermemesi.

Back
X