bebeğinin kalbi duranlar nasıl anladınız..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana çok moral oldunuz Alla hepinizden razı olsun dün gittim doktora ve çok şükür herşey yolunda kalp atışlarınıda duyduk hatta kayıt ettk telefona bana çok destek oldunuz doktorum herşeyin yolunda olduğunu sadece stres yapmamam gerektiğini söyledi..tekraradan teşekkür ederim canlarım..

Birde ben rahatlayabilsem yarına kadar dünya kadar şey geçicek kafamdan

arkadslar bende cok buyuk bı kaza atlattım ,beton kamyonunun altında kaldık aramızda ama bıseyımız yok allaha sukur.cok korktum ve heyecanlandım.valla bende korkuyorum bunu duydum yarın bende hemen gıdıyım doktora

arkadslar bende cok buyuk bı kaza atlattım ,beton kamyonunun altında kaldık aramızda ama bıseyımız yok allaha sukur.cok korktum ve heyecanlandım.valla bende korkuyorum bunu duydum yarın bende hemen gıdıyım doktora

randevudan önce gitmek istemediğim için 3 gündür bekliyorum.bu arada geçmiş olsun canım bişeyiniz yoktur inşallah

benımda bebegımın kalbı durmustu anlamadım ama son gunlerınde goguslerdekı hassasıyet kaybolmustu yenı yenı anlıyorum bunuda

canım benım ınan cok sevındım yazılarını takıp edıyodum saglıcakla kucagınada alırsın ıns stres yapma artık olurmu

canım benım ınan cok sevındım yazılarını takıp edıyodum saglıcakla kucagınada alırsın ıns stres yapma artık olurmu

ilginiz,desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bana çok destek oluyorsunuz her konuda sizleri bu büyük aileyi iyiki tanımışım iyiki bu ailenin içinde yer alıyorum Rabbim sizleri başımdan eksik etmesin..şu anda garip bir dönemdeyim üzüntüler,sevinçlerdaha doğrusu hayatın tam içindeyim..sizleri çok seviyorum canlarım benim..sevgiler..

merhabalar ben daha önce 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. neden oludğunu bilemediler. 10 gün kadar olmuştu içimde öleli. ama bilemedik tabi. gerçi mide bulantılarım geçmişti. vücudumda kaşınma başlamıştı. kanamayla doktora gittiğimizde öğrendik. rahme yapıştığı için normal düşmedi kürtajla aldılar bebişimi. şimdi 3.5 aylık bi kızım var. sağ salim. çok şükür. inşallah öyle birşey yoktur. kayınvalidene de Allah rahmet eylesin..

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana çok moral oldunuz Alla hepinizden razı olsun dün gittim doktora ve çok şükür herşey yolunda kalp atışlarınıda duyduk hatta kayıt ettk telefona bana çok destek oldunuz doktorum herşeyin yolunda olduğunu sadece stres yapmamam gerektiğini söyledi..tekraradan teşekkür ederim canlarım..

canım benim hadi gözün aydın çok geçmiş olsun.. bebişe iyi bak bundan sonra sakın üzme kendini annesiii :1hug:a.s.

canım başın sağolsun..
benimde bebeğimin kalbi durmuştu.
bende hiç anlamadım.2 hafta sonra doktora gittiğimde öğrendim durumunu.
ama şunu söyleyebilirim.benim göğüslerimdeki dolgunluk gitmişti.bide yemek yemem düzelmişti.
alakası varmı bilmiyorum bununla.
kendini bu konuda takılı hissediyorsan doktoruna gidip baksana canım bebeğine.

cnm pekı tekrardan hamıle kalabıldın mı?bırde ne kadar sure sonra yenıden hamıle kaldın ?aynı durumu bende yasadım suan beklıyrm bı gelısme yok 2 aydr da?:(((

merhabalar ben daha önce 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. neden oludğunu bilemediler. 10 gün kadar olmuştu içimde öleli. ama bilemedik tabi. gerçi mide bulantılarım geçmişti. vücudumda kaşınma başlamıştı. kanamayla doktora gittiğimizde öğrendik. rahme yapıştığı için normal düşmedi kürtajla aldılar bebişimi. şimdi 3.5 aylık bi kızım var. sağ salim. çok şükür. inşallah öyle birşey yoktur. kayınvalidene de Allah rahmet eylesin..

cnm pekı ne kadar sure onra tekrar hamıle kaldın bende aynısını yasadım ve suan beklıyrm 2 aydr?:(

Kizlar meraba ): bende daha 4 gun once 7 haftLik bebegimi kaybettim kalp atislarini 4 gun once duymustuk kontrole gittigsimde kalp atislari durmustu ): ve bu ikinci . Birinciside 5.5 aylikken erken dogum olup yasamamisti. Cook uzgunum ve ne yapicagimi bilmiyorum Allahtan geldigini biliyorum ama canimdan bi can gidiyo kaldiramiyorum benim gibi olupta sonradan saglikli bi cocuk doguran var mi ?

İnşallah öyle bişey yoktur canım kısmeti varsa bebeğin hiç bişey o kalbi durduramaz yeterki bu dünya da ekmeği suyu olsun içini ferah tut bebeğin kalbi atmasaydı ağrı çekmen gerekir ara ara da leke gelmesi gerekir di öyle bişey yoksa içini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Back
X