bebeginin kalbi durdugu icin kasim 2014 te kürtaj olanlar :(

zynp2313

Canım kızım...Rabbime sonsuz şükürler olsun❤
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
139
116
103
32
Arkadaslar ilk gebeligimdi korunmayi biraktiktan 2 ay sonra tutmustu cok mutlu olmustum ama kisa surdu 9 . Haftada kanamam oldugu icin dogum evine acile gttik ordaki doktor bi sorun olabilir dedi sabah poliklinige gel dedi ama ben o gece hic uyuyamadm sabah poliklinige gttk doktir kalbinin atmadgni soyledi bi cok kez muayene etti yanlma olmasn diye ama ogun kurtaj oldm dunyam kararmsti sanki simdi yeni yeni atlatyorm korunmuyoruzda bakalm Allahm ne zaman nasip edecek subatn 2 sinde adet olmam gerekiyo :)
benim gibi olupta hamile kalan arkadaslarm lutfen bana umut olun

Canim geçmiş olsun rabbim acılarımızı yeni sevinclerle unutturur inşallah bende eylül 2014 hamile olduğumu öğrendim ama 12 ekimde kürtaj oldum 7+2ken bebeğim 5 haftada kalmış gelişmemiş 12 kasımda ilk adetimi oldum şükürler olsun Rabbime ilk adetten sonra tekrardan nasip etti inşallah rabbim sanada hayırlısıni sağlıklisini nasip eder

insallah canm cok sagol. Allah saglkla bebegni kucagna almayi nasip etsin .

Bende kasımda ıkıncı dusugumu yasadım kalbı atmadı arastrıldı pıhtılasma varmıs bır ay korunduk ıkı aydır korunmuyoruz ınsallah tez vakıtte gelır bebıslerımız

Bende kasımda ıkıncı dusugumu yasadım kalbı atmadı arastrıldı pıhtılasma varmıs bır ay korunduk ıkı aydır korunmuyoruz ınsallah tez vakıtte gelır bebıslerımız
insallah cnm Allahm tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin.
biz de bu ay korunmadk adetime iki gun var ama hic belirtim yok anlayamadm bnde normalde 4 - 5 gun onceden kasklarm agirirdi .

insallah cnm Allahm tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin.
biz de bu ay korunmadk adetime iki gun var ama hic belirtim yok anlayamadm bnde normalde 4 - 5 gun onceden kasklarm agirirdi .
Insallh hamılesındr ama blırtılere cok takma ben butun blırtılerı yasıyorum ıkı aydır negatıf kafa rahat olunca gelıo bebekler stres yapınca olmuo.

Insallh hamılesındr ama blırtılere cok takma ben butun blırtılerı yasıyorum ıkı aydır negatıf kafa rahat olunca gelıo bebekler stres yapınca olmuo.
haklısın canm kafama takmayayım diyorum ama aklimin bi kosesinde oluyo hep mutlaka ...

haklısın canm kafama takmayayım diyorum ama aklimin bi kosesinde oluyo hep mutlaka ...
Ben de 5 Kasım'da ikinci kürtajımı oldum. Araştırdık ama bir sebep bulunamadı. Şimdi 3. İçin çalışıyoruz ama bu ay olmadı galiba. Çünkü bende pKO ve kilo sorunu var Rabbim bekleyen herkese nasip etsin içinde de bana.

Selam kızlar benimde 20 kasımda 4 aylık ikiz bebeklerimin kalpleri durdu ikisi beraber, kan transfüzyonu varmış müdahale bile edilmesine izin vermedi Rabbim kalpleri durdu ameliyattan bi gün önce ama benim ondan 10ay öncede bi düşüğüm vardı arada da safra kesesi ameliyatı oldum o yüzden 1-2 sene ara ver dedi doktor zaten korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam diye

Cnm bende aralık 2014 te duşuk yaptım. Şuan beklemedeyim. Hemde 2. Duşuğumdu. Beklemek o kadar zorki

ayy bir iki sene çook fazla cnm. Bence bi ka. Dktra daha git. O sure bnce normal değil

Ben çok korkuyorum zaten etrafımdaki herkes üzülüyo benimle birlikte, transfüzyonu öğrenmeden önce 20 gün devamlı yatmıştım kanama sebebiyle, 4 yaşında bi oğlum var o çok etkilendi ben kalkamayınca beni üzgün görünce bütün neşesi kaçıyo, ilk düşüğüm 3 aylık ikizler 4 aylıktı, Ege alışıyo tam kardeşim gelcek diye bebekler gidiyo, o da bocalıyo , algılayamıyo neden gidiyolar, onu üzmeye hakkım yok. Ben Ege için çok istemiştim kardeşi olsun diye ama kardeş derken elimdekine bunları yaşatamam

canm onu uzmeyi elbette istemezsin ama bu senlik bişey değilki. Eğer çok istemiyorsan ertele ama çık istiyorsan bence bu sure fazla.

cannm insallah rabbim tez zamanda hayrlisiyla saglikli bi bebis nasip eder sana

canm ya cok uzuldum Alahm bi daha yasatmasn insallah

Canım en azından bir yavrun var Allah onu bağışlasın. Keşke bu acıları yaşamadan önce benim de bir tane sığınacağım yavrum olsaydı. Eğer yaşın çok değilse bekle bence 1 yıl. Çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize sabır versin.

canm ya cok uzuldum Alahm bi daha yasatmasn insallah
Amin canım inşallah ama hamile kalmaya niyetlenirsem her türlü tahlili yaptırcam önce, aynı sebeple değildi iki kaybımda ama sonuç aynı malesef, şükür yaşayan oğlum da var umutsuz değilim Allah ona ömür versin

Aslında çok değil 30um daha ama 30 yaşında bunlar oldu diyorum yaşım ilerledikçe daha neler olur ama beklicem kararlıyım gerçi ben ilk düşüğüme korunurken hamile kalmıştım yani boşuna plan yapıyorum biliyorum verende o alan da , belki sınanıyorum belki günahlarımın bedelini ödüyorum ama isyan etmem asla herşey ben doğmadan yazılmış alnıma yaşarım, Allahım egenin acısını göstermesin bana bu sıkıntıyı yaşatıyorsa vardır bi hikmet

Ben de sınav içinde bulunduğumu düşünüyorum. 4 ayda iki kez aynı acıyı yaşadım. Evlilikte 2. yılımıza gireceğiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama olmadı daha. Etrafımda evlenen istisnasız bütün Arkadaşlarım hamile. Ve ben bunları gördükçe çok üZülüyorum. Kıskanmıyorum ama kendimi eksik hissediyorum bu da beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…