bebeginin kalbi durdugu icin kasim 2014 te kürtaj olanlar :(

Bende 30 Aralikta 10 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim yeniden deniyoruz ama su ana kadar güzel bir haber alamadik, burada tekrarlanan düsükleri de okuyunca korkuyorum. Bizim bebegimizden bir parca alip patalojiye gönderdiler fakat hic sorun cikmadi. Doktorum kromozomlari yüzündendir her 5 kadindan birinin ilk hamileleliginde basina geliyor, bir daha böyle bir sey yasamayacaksin diyor ama ben cok korkuyorum, bebegimi buz gibi topraga verdik, ikinci bir kayibi atlatamam..

Arkadaşlar yaşım 41 2 kızım var.Tekrar hamile oldugumu öğrendim. Tereddüt lerim vardı elbet. Bu sehirde bir Prof. A başladık gitmeye.Ilk muayenede kesesi sadece her 2 haftada bir kontrole çağırdı. Son regl tarihimi hatırlamıyorum. Embriyo kerede görüldü 6 haftalik gebeyken kalp atışı alınamadı .Sonra bir daha çağırdı kalp sesi yok ama bak gözüküyor kalp denildi. Ben guvenemedim tekrar başka Dr gittim oda sesi alamadı ama çok yavaş kalp atışı var dedi. Fakat bu başka Dr de 6 hafta lik çıktı. Diğer Prof 1 hafta sonra bakalım demişti dün gittim kalp atışı yok 1 hafta sonra kürtaj dedi.Yikildik.Bugun başka Dr gittim 6 haftalik bebek 2 hafta bekleyelim kalp atışı yok olmazsa alırız dedi anlamadım profa göre bebek 8.9 haftalik diğer Dr 6 haftalik bir kalp gözüktü şimdi yok bilemedim.Mide bulantilarim bütün belirtilerim devam ama bebek ölü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…