bebeginin kalbi durdugu icin kasim 2014 te kürtaj olanlar :(

İnşallah Rabbim tez zamanda güldürür yüzünü, bol bol dua et.

Tam 4 sene önce bu gece dünyaya geldi canım oğlum, ama geçen sene tam bugün kanama geçirdim ve hastaneye yatmıştım sonuç hüsran tabi.3. doğumgününde hastanedeydim ben . Şimdi hayattayım ,ayaktayım oğlum en büyük desteğim ama işte onun her doğum gününde bi yanım buruk olcak. Hele bu gece dışardaki fırtına sanki yüreğimde. Her uğultuda bütün bağlarını koparıp fırlayıvercekmiş gibi

canlarm uzmeyin kendinizi ne olur Allah hep yanmzda elbet bi gin dualarmzi kabul edecek o hic bir duayi geri cevirmez vakti geldgi gun dualarmz mutlaka kabul olacak

Bende eylülde hamile kaldım kasım ayın da kürtaj oldum.Önce kese etrafında kanama oluşmuş progestan kullandım ama fayda etmedi düşükle sonuçlandı.Sonrasında içeride parça kalmasın diye kürtaj oldum.Çok kötü bir durum endişelerinizi sıkıntılarınızı çok iyi anlıyorum bu sebeple.Ama üzülmek sadece bizi bizden götürüyor.Çok saçma şeyler yaptım you tubedan kürtaj edilen bebeğin annesine şiiri videosuna kadar izleyip üzdüm kendimi sürekli sonrasında dedim ki ben bunu yaşadıysam mutlaka bir sebebi olmalı.Herşeyin hayırlısını verir Allah.Neyi ne zaman olacağını o bilir dedim.3 aydır korunuyordum tekrar gebe kalma çalışmalarına başlayacakken bu ay bir ağrı oluşdu sırtımda dayanılcak gibi değil yatamıyorum kalkamıyorum.Doktora gittim bugün safra kesemde 2 cm büyüklüğünde taş varmış ağrıyı o yapıyormuş ve acil alınması gerekiyor salı günü ameliyat olucam.Ben şuan hala hamile olsaydım ameliyat olabilmem için çocugu almaları gerekirdi.Bende buna izin vermezdim ve ameliyat da olamayacağım için belki de kendi sağlığımı daha çok tehdit etmiş olurdum.Dolayısıyla dediğim gibi herşeyin hayırlısı demek lazım ben bunu öğrendim..Sevgilerimle ..

Canım çok geçmiş olsun. Her şerde bir hayır var tabi. Ben de Kasım'da kürtaj oldum bekliyoruz hala. Rabbim en doğru zamanda hayırlı olanı verir inşallah hepimize.

kızlar ben hamileyim galiba salı gunu doktora gittim bhcg 42.9 cıktı doktor hamilelik var ama adet gunune daha iki gun oldugu icin kesin bisey soyleyemicem dedi cuma gunu tekrar kan teseti yaptrcam degerlerim yükselirse hersey yolunda demek

Canım çok sevindim ya hadi hayırlı olsun dua et bana da :)

Canım çok geçmiş olsun. Her şerde bir hayır var tabi. Ben de Kasım'da kürtaj oldum bekliyoruz hala. Rabbim en doğru zamanda hayırlı olanı verir inşallah hepimize.

aynı durum benimde eylülde hamile kaldım kasımda kürtaj oldum Allah sabır versin inşallah ameliyatın da sorunsuz geçer tekrar hamiş olursun

aynı durum benimde eylülde hamile kaldım kasımda kürtaj oldum Allah sabır versin inşallah ameliyatın da sorunsuz geçer tekrar hamiş olursun
Tekrar hamileyim yine sorunlu yine sorunlu bıktım ya canım

Kizlar hamileyim diye cok sevinmistm ama nasip olmadı kimyasall gebelik yasadn rabbim hayirlisyla bi daha nasip eder insallah

Kizlar hamileyim diye cok sevinmistm ama nasip olmadı kimyasall gebelik yasadn rabbim hayirlisyla bi daha nasip eder insallah
canım geçmiş olsun keşke benim de kimyasal olsa. of of ilerlemeye devam ediyor ama %60 bile değil artışım tam olarak. canım çok sıkkın ya. ben hiç anne olamayacağım. inanmıyorum artık. pıhtılaşma iğnesine rağmen üçüncüyü de kaybettim.

monaroza01 betahcg nin düzensiz artması bebeğin gelişimini tam olarak tamamlayamamasıyla alakalı imiş benim ilk gebeliğim de öyleydi. peki bu durumu düzene sokmak için tedavi önermiyorlar mı doktorlar?? bi de nekadarlık oldu hamileliğin?

Adetim bir hafta geçti 5 haftalık mı oluyor artık bilmiyorum. Valla pek de bir şey yapmıyorlar canım. Zaten yapılması gereken her şeyi yaptık. Artık düşmesini bekliyorum.

Ben ekim de kürtaj oldum o durumu çok zor atlattım altı ay bekledik ilk denememiZde yeniden hamile kaldım fakat o da ilk gebeliğimdeki gibi tam8.haftasında kalbi durduevet benimde hiç kanamam olmadı fakat tüm belirtiler gitmişticanım yaptırman gereken en önemli şey ilk kürtajın patolojiye gitti mi
canım ben ekim 2014 te kürtaj oldum 8.haftasında bebeğimin kalbi durdu Allah kimseye yaşatmasın çok zor bi dönemdialtı ay bekledik rahim toparlansın aynı şeyi yaşamayalım diye ama İlk denememizde tekrar hamile kaldım beta hcg 87.000civarındaydı prolaktin olması gereken seviyedeydi fakat bir tek sorunumuz vardı miniğimin kalbiYetmedi dayanamadı yaşamaya çok uğraştı biliyorum beni bıtakmamak için ama bu bebeğimi de kaybettim aynı şekilde 8.haftamızda kalbimiz artık atmıyoduyaptığımız en büyük hata ilk bebeğimin hastalığını bilmemekti aslında suç dr undu patolojiye yollamamış bi prof e gidiyordum 2.gebelik için bana ilk o bebeğin patoloji sonuçlarını sordu belki işaç verecekti sıkıntıyı bilseydi belki bebeğim yaşamaya devam edecekti o yüzden burayı sakın atlamayın.ben ne testler yaptırdım aklım ermiyo artık genetik kromozom analizinden başlayım translokasyon ihtimali sonra trombofili (pıhtılaşma)testi vs vs gidiyo da gidiyo Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşasın yani üzülmene gerek yok Rabbim tekrar nasip ediyo ama sen tedbirini al ki aynı acıyı tekrar yaşama ben çok üzülüyorum sen üzülme daha 5gün oldu ben kürtaj olalı dua edelim ama sonuCu inşallah güzel olur

Canim cok gecmis olsun Allahm bi daha ayni acilari yasatmasn insallah. Ben de ikinciden sonra butun testlerimi yaptrdm sonuclarini bekliyorum Allahm bizlerede hayirlisiyla ssaglikli evlatlar nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…