Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben ikili test yapmadım ama baska doktora gitsemde aynisini dicekCanm baska drlara da git benim ikili testinde kotu cıktı ama bebegım saglıklı dogdu utrasyonda hıc bısey cıkmadı yoksa
Kesin cnmKesın mı Yanı kalbinde parlaklık oldugu
Gercekten mi cok sevindim umarim benimkinde de bi sorun cikmaz amniyosentez doktor yaptirayim mi senceBnm bebeğimin kalbindeparlaklık vardı hattaşöyle
Önce 2li testim riskliçıktı. Amniyosentez önerdiler yaptırmak istemedim kalptede Parlaklık çıkınca Amniyosentez yaptırdım. Çok şükür sonuç temiz çıktı bebişim şuan 8 aylık kalbinede doğduktan 2 ay sonra çocuk prof kardiyolojisine baktrdım. Çok şükür onda da hiç bir sıkıntı çıkmadı
Muhtemelen sonuç temiz çıkacak aklınızda şüphe kalmasın iyi bir hekim bulun yaptırın doğuruncaya kadar acaba demektense sonucç ne olursa olsun aklınızda acaba kalmasından iyidir. Yalnız benim doktorumun dediği tek başına kalpteki parlaklıkbir sıkıntı asla değildir buraya gelen her 10 kadından 1 tanesinin bebeğinde oluyor ama bende 2li testte risk olduğuiçinyaptırdım. Sizde 2li test yaptırmamışsınız durum muallaktaAyy
Gercekten mi cok sevindim umarim benimkinde de bi sorun cikmaz amniyosentez doktor yaptirayim mi sence
Aminn canim insallah bende oyle umit ediyorum zaten tek basina bi belirti parlaklik fiziki de bi sorun yoktu cunkuMuhtemelen sonuç temiz çıkacak aklınızda şüphe kalmasın iyi bir hekim bulun yaptırın doğuruncaya kadar acaba demektense sonucç ne olursa olsun aklınızda acaba kalmasından iyidir. Yalnız benim doktorumun dediği tek başına kalpteki parlaklıkbir sıkıntı asla değildir buraya gelen her 10 kadından 1 tanesinin bebeğinde oluyor ama bende 2li testte risk olduğuiçinyaptırdım. Sizde 2li test yaptırmamışsınız durum muallakta
Çok geçmiş olsun zamanında bana dediklerini size diyim Allahın izniyle hiç bir sıkıntı çıkmayacak
Amin cnm cok tesekkur ederim icime su serptinizAynısını yasadim ikili test yaptirmamistim ve kızımın kalbinde parlaklık çıktı çok şükür bişey olmadı. Kalbini ferah tut. Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.
Cnm hıc uzulme utrasyonlarda %80 doğruluk payı var anlına ne yazılmışsa o olurAyy
Gercekten mi cok sevindim umarim benimkinde de bi sorun cikmaz amniyosentez doktor yaptirayim mi sence
Cok tesekkurİkili testim riskli çıktığı için bu konuları epey bi araştırdım. Tek başına parlaklık bir gösterge değildir bu birincisi. İkincisi bebeği doğurmamak için yasal süre 20. Hafta. Ne olursa olsun doğurcam diyorsanız hiç gerek yok. Üçüncüsü amniyosentezde de 300 de bir gebelik düşükle sonuçlanıyor ortalama olarak. İşlemi yaptıracaksaniz bunu da göze almalısıniz. Bunun dışında sadece down sendromunu tespit eden harmoni test diye bir şey var. Bebek için riskli değil ama epey pahalı. Bir perinatoloğa gidip yeniden detaylı ultrason yaptırabilirsiniz. Benim gittiğim doktor down sendromu çocuk doğduktan sonraki ilk bir haftada bile iyi bir doktor tarafından anlaşılabilir. Çocuğu aldırmayı düşünmüyorsan doğduğunda öğrensen bile eğitimi için geç kalmış olmayacaksın demişti.
Canınızı sıkmayın. Bir şeyi yoktur inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insCok tesekkur