çok büyük geçmiş olsun
aynı şeyi bende 8 haftalıkken yaşadım doktor kontrolüne gittimzde doktor bebeğin kalp atışlarını duyamıyorum dedi almamız geriekiyo dedi ve kürtaj oldum ama ben neden olduğunu araştırrıdm ve benden kürtajla alınan parçayı tahille gönderdim ve sonuç kromozom bozukluğu yüzüünden kalp atışı durmuş doktorum 3 ay hamilelik yasak dedi ben bir buçuk sene bekledim sonunda hamile kaldım ve kızızm geçen aralıkta doğdu
hamilelğim sürece aynı şeyleri tekrara yaşıyacam diye hep tedirgindim ama birşey varki eğer dünyaya gelecekse hiçbirşey önünen geçemiyor bu yüzden gönlünü rahat tut zamanı gelince olur
canım çok geçmiş olsun, Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın inşallah.
ilk hamileliğimde benzer şeyleri ben de yaşadım. kolay değil gerçekten. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım. sen de kalırsın merak etme.
hatta benzer durumda olan arkadaşlar var biz onlarla boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca başlığı altında yazışıyoruz. seni de bekleriz. şu an o başlıkta 2 arkadaş doğum bile yaptı. 2-3 kişi de hamile. o sayfaları okudunmu bilmiyorum ama vakit bulduğunda okuyup, yalnız olmadığını görürsün. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına almak nasip olur.
Teşekkür ederim . Yazdıklarını okudum ve çok sevindim. Yazdığın başlığı en kısa zamanda ziyaret edicem arkadaşım. Çünkü böyle zamanlarda en azından yanlız olmadığını bilmek garip bir şekilde insana umut veriyor. Bu klübün en güzel yanını da bu galiba....
operasyon ne kadar sürmüş.
Evet arkadaşlar dün kürtajdan çıktım.Bu gün daha iyiyim.Kürtaja giresiye kadar hayatından 10 yıl gidiyor belki.Hatta kürtajı beklerken o korkuyla anne olmak istemem herhalde birdaha diye düşünüyordum.İnanırmısınız kürtajdan çıktım ve fikirlerim 180 derece değişti.Daha hastaneden çıkarken gözüm bebeklere takılıyordu.tekrar anne olmayı okadar istedimki.Ah bu kadınların annelik duyguları yokmu uslanmayız biz iflah olmayız.
Geçmiş olsun canım, biliyorum çok zor ama insan atlatıyor, hatta çok acı ama alışabiliyor bile, nasıl mı? ben tam 4 kere kürtaj olmak zorunda kaldım... her seferinde aynı acıyı yaşadım ama anne olma isteğimi hiç kaybetmedim, şimdi 5. hamileliğimi yaşıyorum ve aklım çıkıyor yine kaybedeceğim diye... henüz doktora gitmedim, daha çok yeni sadece 5 hafta 2 günlük, haftaya gitmeyi düşünüyorum ama kalbim ağzımda resmen... umarım bu sefer herşey yolunda gider :) yani kısacası anne olma içgüdüsü bitmiyor hiçbir zaman :) Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım :)Evet arkadaşlar dün kürtajdan çıktım.Bu gün daha iyiyim.Kürtaja giresiye kadar hayatından 10 yıl gidiyor belki.Hatta kürtajı beklerken o korkuyla anne olmak istemem herhalde birdaha diye düşünüyordum.İnanırmısınız kürtajdan çıktım ve fikirlerim 180 derece değişti.Daha hastaneden çıkarken gözüm bebeklere takılıyordu.tekrar anne olmayı okadar istedimki.Ah bu kadınların annelik duyguları yokmu uslanmayız biz iflah olmayız.
Geçmiş olsun arkadaşım bitti gitti. Ne tuhaf dimi bebek için ölüp tutuşuyosun sonra biranda bebeği alıcaz diyorlar seni zehirleyebilir diyorlar. O ufacık şey bana zarar vermez ki diye düşünüyorsun. Ben o kısacık dönemde ona ne kadarda alışmışım.o işlemden sonra (adı bile çok soğuk ) kendimi bom boş hissetmiştim. Ama geçicek geçiyo bile...
Şimdi sen, ben ve bizim gibi sorun yaşayan, bebek isteyen herkez gibi umudumuzu kaybetmeden bu yola tam gaz devam edicez. Allahta inş. dualarımızı gerçekleştirecek. Ben inanıyorum bir gün bende Anne olucam.
Geçmiş olsun canım, biliyorum çok zor ama insan atlatıyor, hatta çok acı ama alışabiliyor bile, nasıl mı? ben tam 4 kere kürtaj olmak zorunda kaldım... her seferinde aynı acıyı yaşadım ama anne olma isteğimi hiç kaybetmedim, şimdi 5. hamileliğimi yaşıyorum ve aklım çıkıyor yine kaybedeceğim diye... henüz doktora gitmedim, daha çok yeni sadece 5 hafta 2 günlük, haftaya gitmeyi düşünüyorum ama kalbim ağzımda resmen... umarım bu sefer herşey yolunda gider :) yani kısacası anne olma içgüdüsü bitmiyor hiçbir zaman :) Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım :)
Sana bütün kalbimle katılıyorum :)
Nasılsın nasıl gidiyor arkadaşım. Sen bunları düşünüp aklına kötü şeyler getirme. Bu sefer alıcaksın kucağına içime öyle doğuyor.Hem rahat olmaman için hiç bir sebep yok arkadaşım. Testlerin tertemiz bunu düşün hamileliğin boyunca. Allahın izniylede kucağına inş. alıcaksın.
Evet arkadaşlar dün kürtajdan çıktım.Bu gün daha iyiyim.Kürtaja giresiye kadar hayatından 10 yıl gidiyor belki.Hatta kürtajı beklerken o korkuyla anne olmak istemem herhalde birdaha diye düşünüyordum.İnanırmısınız kürtajdan çıktım ve fikirlerim 180 derece değişti.Daha hastaneden çıkarken gözüm bebeklere takılıyordu.tekrar anne olmayı okadar istedimki.Ah bu kadınların annelik duyguları yokmu uslanmayız biz iflah olmayız.
bende 31 mart gecesi 8+6 lik bebegimi kaybettim aldırmak zorunda kaldım
kalbi atmadı bebegimin. o kadar istemistim ki onu..
gungectikce psikolojim daha cok bozuluyor
toparlayamiyorum ise gitmiyorum
nasil atlaticam bilmiyorum
canım geçmiş olsun.benimde 7ahftalıkken kontrole gittiğimde kalp atımını almadılar.
sonrada radyoloji doktoru zaten gelişimi tam olmamış dedi.sat ne dedi. söyledim.evet gelişimi olmamış dedi.kadın doğumcum olacak doktor bunu nasıl daha önce fark etmedi inanamadım.
şimdi 7+4günlük gebeyim herşey şükür yolunda umarım böylede devam eder.
seninde bebeğin sağlıkla gelir inşallah tez vakitte
bende 31 mart gecesi 8+6 lik bebegimi kaybettim aldırmak zorunda kaldım
kalbi atmadı bebegimin. o kadar istemistim ki onu..
gungectikce psikolojim daha cok bozuluyor
toparlayamiyorum ise gitmiyorum
nasil atlaticam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?