Doğuma Hazırlık Bebeğininizin cinsiyetini hissediyormusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blue8491

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
462
367
18
Merhaba bayanlar. 15+3 günlük hamileyim geçen hafta 14+3 te doktor %90 kıza benzetti 16. hafta tekrar bakalım dedi. Ilk bebeğim cinsiyeti hiç farketmez ama ben hamile kaldigimdan beri hatta kalmadan önce bile hep erkek hissettim şuanda da öyle hissediyorum hiç kız hissedemiyorum benim gibi olan varmı aranızda doktor yanilmis olabilirmi. Cvplarinizi bekliyorum

Ayni durundayiz bana da %80 kiz dedi ama hala erkek olarak dusunuyorum. Aslinda vicdanende kotu hissediyorum bu durumdan kaynakli 2 hafta sonra gidicem bakalim kesinlesiriz artik cinsiyeti merakla bekliyoruz

14 hafta cinsiyeti soylemesi icin yeterli bir hafta bence.
Tahminen kiz dememis yuzdelik vermis.
Buda bi isaret.
Ayrica erkegin kiza donme ihtimalini cokca duydm ama kizdan erkegi cok duymadim.
Duydklarmda erken haftada tahmin edilenlerdi.
2. Cocugun gonlune gore olir insallah ilklerde cinsiyet tatli bi merakdan oteye olmasin
Saglikla alin kucaginiza

Ben hep ilk cocugumun kiz olmasini hayal ediyordum ama test yaptığımda çift çizgiyi görür görmez şaşkınlıkla "aaa benim oğlum mu olacak şimdi?" Dedim. Neden öyle dedim bilmiyorum ama gerçekten oğlum oldu :)

İki akrabamız ta ki doğuma kadar kız Bebek bekliyordu. Hatta birinin 3 oğlu vardı kızım olacak diye herkese çatlayın patlayın kızım oluyor diyordu :) ben şahit oldum sevincine. öylesine mutluydu . Herşeyi pespembe aldılar içinde kalmış pembe renk. Doğuma girdi ki bir erkek verdiler kucağına. Kızımı kaçırdılar diye feryat etmiş o derece Şoka girmişti :) oğlan aynı anne. Mavi gözlü sarışın kopyası.. Aldıkları eşyaları da görmek istemedi dağıttı hepsini. Yani doğuma kadar kısmet bu işler

Haklısınız benimde çevremde de bu tür örnekler olduğu için ikilemde kalıyorum. Benim ablama bile doğuma kadar hep kız dedi doktoru doğuma 1 hafta kala ulturasona giriyo erkek bu çocuk diyolar bu sefer çok hayal kırıklığına uğramıştı ama Allah'tan kıyafet almamış çünkü kayinvalidesi karninin şeklinden anlamış erkek demiş hep ablamda doğumdan sonra alırım demiş.

Unanir misin
Bende kendimi suçlu gibi hissediyorum elim kız kiyafetlerine gitmiyo :110:
bebde senin gibiyim kalmadna oncede kaldiktan sonrada hep erkek hissettim herkes kizin olaak diyo bi esimle ben erkek hissediyoruz farkinda olmadan elimiz erkek bebek kiyafetlerine gidiyo farkeidnce gozlerimiz doluyo esim hep bebegimin cinsiyeto neyse ona yonelt beni diye dua edermis ama her seferinde kiz bebek kiyaetine bakacakken kwndinj erkek bebek kiyafeti onunde buluyo bende oyle az kaldi bakalim cinsiyeti ne merka ediyorum cinsiyete gore bisiler alasim var benkm ama rabbim kinamasin saglikli olsun yeter ama her seferinde kendimjzi boyle bulmakta uzuyo ya kizsa hisseidyosa bizim bh halimizi diye rabbim kinamasin duye hep dua ediyoruz ins sag saglim kucaklayalim yavrularimizi kucagimiza :110::silah:

İnsallah Allah herkezin gonlune gore hayirlisyla verir :)) bende 27 agustosu bekliyorum deli gibi :)

Back
X