Bebeğiniz altını değiştirirken ağlıyormu?

bozi79

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
16
0
611
45
İstanbul
Selam arkadaşlar.24günlük oğlum altını değiştiriken, kıyafet çıkarırken , banyo yaparken çok ağlıyor.Pişik değil.Yeni doğan mendillerle sildim olmadı.Pamukla ılık suyla sildim olmadı.Napcam bilmiyorum.Odayı sıcak yapıyorum,fön makinası tutuyorum bazen işe yarıyor bazen değil.Sizede olan varmı?Önerileri bekliyorum.

Son düzenleme:
cnnm tum bunlar normal bence odayı sıcak yapma bunalır usumez korkma oğlum7aylık hala bunlara aglıyor sevmıyor cunkı

Canım hiç meraklanma benim kızım da ilk zamanlarda çok ağlıyordu hatta ben de böyle bir başlık açmıştım zamanla düzeliyorlar sanırım o anda kendilerini savunmasız hissediyorlar

Aksine benim oğlum soyundurulmaya ve banyoya bayılıyor.Özellikle altının açılmasına eve geldiği ilk günden beri.Banyo yaptığı su 37 dereceyi geçmesin bir derece yardımıyla su sıcaklığını ayarlıya bilirsin.37 üstündede olmasın sıcak bebekleri bunaltır huysuzlaştırır hava zaten çok sıcak bunaltıcı banyodan sonra vücuduna masaj yaparsan çok rahatlıyorlar.Ayrıca bizim doktorumuz ılık suyla bebeğin poposunu temizlememizi söyledi.

canım bebekler ilk zamanlarda çıplaklıktan pek hoşlanmazlar üzerlerine birşey değmediği zaman kendilerini boşlukta hissedip korkarlar merak etme zamanla alışır .benim kızımda ilk zamanlar çıplaklıktan korkardı şimdi ise zorla giydiriyorum altını zor bağlıyorum kolayını bulsa torlak gezecek :)

benım oglum hıc aglamıyo sadece cok kustugu ıcın ustunu cıkartmaktan sınır oldu ve ona kızıyor hele banyoya ve altını acmama bayılıo cok sevıyo cıplak kalmayı

benim kızım da cok ağlıyor bazen öyle oluyor ki yırtıyor kendini inanın sacımı tarayamıyorum sürekli ağlıyor cok bunaldım

Benim kizimda aglardi ilk zamanlar feryat ederi ustunu giyip cikarirken banyo yaparken.Ama simdi cok seviyo rahat sakin ama ustunu cikarirken degilde giydirirken yine agliyo.Altini acarken birsey yok kapatirken agliyo.Benim kizim cirilciplak durmayi seviyo.Istiyoki alti ciplak ustu ciplak kalsin ama o zamanda usuyo.Turkiyeye gelene kadar ciplak kalmak yok buranin havasi carpiyo cunku.Senin bebeginde ondan agliyordur.Bebekler ciplakligi seviyo kiyafeti sevmiyorlar.Zor alisiyorlar.

eğer alt eğiştirme veya giydirme işlemi uzun sürerse mızırdanmaya başlıyor.aşırı ağlaması yok.acıkınca çok ağlıyor.

benim oğlumda banyo yapmayı çok seviyor üstünü çıkarırken ağlamıyor ama çıkardıktan sonra tamamen geriyo kendini dengesi gidiyor çıplak olduğunu böyle anlıyor heraldeDDDD

benim kız üstünü çıkarıken ağlamıyo yıkanıp üstünü giydirirken basıyo ağlamayı tutabilene aşk olsun altını alırkende tam çıkarıken mızıklanıyo ben tabi biraz deli dolu hareketler yapıp dikkatini çekiyorum çıkartıktan sonrada zaten ağlamıyor tuhaff gerçekten heleki altını alırken insan mutlu olcana :)))ağlıyolarr komik minikler

valla altını açarken glıyor ama banyo yaparken maaşaallah hiç sesi çıkmıyor bayılıyor ama eger karnı toksa sesi hiç çıkmıyor

valla benımkıde aksına ben banyo yaptırın ca susuyo eger agklaması varsaaa copk hozsuna gıdıyo hele sırtına su dokunceee sevıncınden dort kose oluyo seytan kulagınaaa cok aglıyınca hemen altını acıyorum susuyoo bzıım kı sevıyoooooo

şu Bebekler Ne Değişik Yaa. Benim Enikimde Giysiyi Sevmiyor Baktim çok Ağliyor Yada Yapmam Gereken Işim Var Hemen Altini Açiyorum Ole Bi Mutlu Oluyor Ki Bacaklarini Hemen Bi Kaldiriyor Rahatliyor Canim Benim Yaa Ama Giydirirken Huzursuz Istemiyor Giyinmek. Banyodada Ağlamiyormuş Annem Ole Dedi çok Seviyor çildir çildir Bakiyor Leğendende Siki Siki Tutuyor çeviremiyorum Dedi. Malum çalişiyorum çok şeyine şahit Olamiyorum Ama Olsun Sağlikli Olsunda Oniun Için çalişmak Zorundayim Yoksa Babasinin Aldiği Aç Kurtumun Mamasina Yetmez :)))))))))

evt canım hepsı br degısık ama ne olursa neye aglarsa aglasınlarrrrr ne yapsa yapsınlar onalara kızamıyoruzz ne degsık bır duygu su annnelık

benim oğlumdada vardı ilk doğduğunda fakat keşfettimki karnı açken huysuzluk yapıyo iyice karnını doyurup yaptığımda hiç ses çıkarmıyo sakinleşmiş oluyo

benim tontiş kızımda altının açılmasını degişmesini çoook seviyor yalnız banyo yapmayı hiç sevmiyor çıldırıyor sanki bir yerine bişi olmuş gibi bagırıyoorr.
banyoyu nasıl sevdiricem hiç bilmiyorum. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…