çocuğunuzu emzirmiyor musunuz? emzirince aranızda bağ gelişebilir. emziriyorsanız antideprasan kullanmak zararlı değil mi çocuk için. çocuğunuza siz bakmaya çalışın geçeceğini düşünüyorum. lohusa depresyonu çok ağır bişey inşallah atlatırsınız
Hayır maalesef emziremiyorum ilaç kullandığım için. Evet lohusa depresyonu dedi doktor ama günden güne iyileşmem gerekirdi 3 hafta oldu hala ilk günkü gibiyim.çocuğunuzu emzirmiyor musunuz? emzirince aranızda bağ gelişebilir. emziriyorsanız antideprasan kullanmak zararlı değil mi çocuk için. çocuğunuza siz bakmaya çalışın geçeceğini düşünüyorum. lohusa depresyonu çok ağır bişey inşallah atlatırsınız
doktorlarda herkese antideprasan vererek işin kolayına kaçıyor sanki. emzirmesi gereken bir kadına nasıl antideprasan veriyorlar. ve normal bir insanda bile antideprasan intihar duygusunu tetiklediğine dair bir sürü çalışma varken hala nasıl verebiliyorlar.Hayır maalesef emziremiyorum ilaç kullandığım için. Evet lohusa depresyonu dedi doktor ama günden güne iyileşmem gerekirdi 3 hafta oldu hala ilk günkü gibiyim.
Hayır sadece çok büyük konuşmuştuPlansız bir gebelik mi yaşadınız? Planlı ise bunu tahmin etmiş olmanız gerekirdi. Çevrenizde hiç çocuklu aileleri gözlemlemediniz mi? Ebeveynlik gönüllü mahkumiyet bunu hepimiz biliyoruz ama sizin hikayeniz farklı sanki… umarım başka nedenlerle çocuk doğurma fikri edinmemişsinizdir. O bebek sizin bir zahmet annenizden alıp bakımını üstlenin.
Şey yazasım geldi doğurmasaydın???? Ya da kocanla fikfik yaparken iyiydi????? Ya da şey diyim dur dur anne olmayı haketmiyorsun ne depresyonu yaaa. Hmmm şey de olabilir aslında tüp bebek gibi imitasyon da değil bebeğin aslında ama niye böyle oldu acabaHayır sadece çok büyük konuşmuştu
Bide şey var madem vajinismuşsunuz yapamıyorsunuz neden zorla yapmaya çalışıyorsunuz halaŞey yazasım geldi doğurmasaydın???? Ya da kocanla fikfik yaparken iyiydi????? Ya da şey diyim dur dur anne olmayı haketmiyorsun ne depresyonu yaaa. Hmmm şey de olabilir aslında tüp bebek gibi imitasyon da değil bebeğin aslında ama niye böyle oldu acaba
Sen sus ailen bile yok spor yap anca dambıl indir kaldır pü nepçim de g.t yapmış yaaaaBide şey var madem vajinismuşsunuz yapamıyorsunuz neden zorla yapmaya çalışıyorsunuz hala
Eski konularından ve size cevaplarından haberim yoktuHayır sadece çok büyük konuşmuştu
Çocuk yaptıysam bakmak zorunda olduğumu ben de biliyorum. Ama lohusa depresyonunda olan biri zaten bakması gerektiğini bildiği halde bakamaz. Bu yüzden doktora gidiyoruz zaten. Yapmamız gerekenleri yapamadığımız için. Teorikte neyin nasıl olması gerektiğini ben de sizin kadar iyi biliyorum. Ama yapamıyorum çünkü ruh sağlığım iyi değil şu an.doktorlarda herkese antideprasan vererek işin kolayına kaçıyor sanki. emzirmesi gereken bir kadına nasıl antideprasan veriyorlar. ve normal bir insanda bile antideprasan intihar duygusunu tetiklediğine dair bir sürü çalışma varken hala nasıl verebiliyorlar.
bence bir psikologa gidin derdinizi dinlesin anlattıkça açılırsınız. ve bence ilacı bırakıp çocuğunuzu emzirmeyi deneyin. çocuk yaptıysanız onun sorumluluğunu da almalısınız. ilk 6 ay o çocuğunda anne sütü içmesi lazım. evet durumunuz zor ama o küçücük bebeğin durumu daha zor bence. annesine ihtiyacı varken annesini ememiyor bile.
Aynen. Siz de böylelerini güzellemeye devam edin. Travmalarla dolu çocuklar yetişsin ülkede. Anne babanın günahını çocuklar çeksin.çocuğunuzu emzirmiyor musunuz? emzirince aranızda bağ gelişebilir. emziriyorsanız antideprasan kullanmak zararlı değil mi çocuk için. çocuğunuza siz bakmaya çalışın geçeceğini düşünüyorum. lohusa depresyonu çok ağır bişey inşallah atlatırsınız
Agir bir lohisa depresyonu geciriyor olabilirsin herkeste olmuyor diye bunun varligini reddedemeyiz bence ilac harici guzel bir psikologa gitmelisin iyi gelecektir kimseyide onemseme senin bebegin canindan bir parca tabi ki bu sekilde hissetmen normal degil suan saglikli dusunemiyorsun cok acil bir sekilde tedavi ol canim benimLohusalık döneminde bebeği kabullenmeme haricinde her türlü duygu karmaşasını anlarım ama özgürlüğünün elinden alındığını düşünmek ve 1 ay boyunca birsey hissetmemek BENCİLLİK, sendromla falan ilgisi yok.
Maşallah hocam yılın annesişu soruyu soran hanımefendinin anneliği hak etmediği apaçık ortada. Çocuğundan düşman gibi bahseden bir anne.
anne olan tek kişi siz değilsiniz. Etrafımızda eşimizde dostumuzda görüyoruz anneliği dimi. Yani şahit olmadığımız bir durum değil annelik. Sizin gibi ayyy ilk başlarda hiç sevemedim diyeni ben burda ilk kez gördüm. Kesinlikle anne olmayı hak etmeyenlere nasip etmemeli Allah anneliği.
Benim çevremde böyle sevgisiz bir anne yok çok şükür. Hepsi daha ilk günden gayet sevecen ve şefkatli anneler. Çevremde böyle birini barındırmam zaten
Bakamayacaksa doğurmayacak kimse
Aynen. Siz de böylelerini güzellemeye devam edin. Travmalarla dolu çocuklar yetişsin ülkede. Anne babanın günahını çocuklar çeksin.
Her anne ne yaptım ben demiyor, daha ilk günden iyi ki doğurmuşum diyen de var merak etmeyin. Siz öylesiniz diye herkesi öyle sanmayın.
hic de büyük konuşmuyorum Eki Görüntüle 3624259
nasil bir anne olacagimi görebiliyorum
sizin gibi serzeniste bulunmayacagima eminim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?