Bilmiyorsaniz yorum yapmayın o konuda saf kötülük başka birşey lohusa dep. Başka birşey gram üzülmüyorum beter olsunEski yazılarınızı bilmiyorum. Lohusa depresyonu 3 haftalık antidepresanla geçmez, buradaki yorumlar beni hayrete düşürdü gerçekten. Demek ki Tv'de gördükleri lohusa depresyonu kaynaklı bebeğe zarar verilmiş haberlere de cani anne yorumu yapıyorlar. Zamanla bağlanacaksınız kendinizi bunun için zorlamayın. İlacınıza devam edin. Gergin konulardan uzak durun.
Doğum yaptığımda ben de yoğun bi bağ bekledim ama birden yüklenmedi. Çok şükür kızımı sevdim, bakımını yapmak istedim ama kesinlikle anneliği daha farklı hayal etmiştim. Olabilir bunlar siz gergin konulardan uzak durun. Hayatınıza devam edin, tıbbi durumunuzu yönetmeye çalışmayın, akışında gelişecektir.
Sizin o dediğiniz tvdeki haberlere cani anne yorumunu tam da bu hanımefendi yapabilecek kapasitede işte :)Eski yazılarınızı bilmiyorum. Lohusa depresyonu 3 haftalık antidepresanla geçmez, buradaki yorumlar beni hayrete düşürdü gerçekten. Demek ki Tv'de gördükleri lohusa depresyonu kaynaklı bebeğe zarar verilmiş haberlere de cani anne yorumu yapıyorlar. Zamanla bağlanacaksınız kendinizi bunun için zorlamayın. İlacınıza devam edin. Gergin konulardan uzak durun.
Doğum yaptığımda ben de yoğun bi bağ bekledim ama birden yüklenmedi. Çok şükür kızımı sevdim, bakımını yapmak istedim ama kesinlikle anneliği daha farklı hayal etmiştim. Olabilir bunlar siz gergin konulardan uzak durun. Hayatınıza devam edin, tıbbi durumunuzu yönetmeye çalışmayın, akışında gelişecektir.
Doktor sana o amtidepresanı vermeyecektiYaşadıysanız geçti mi? Zamanla geçer diyorlar. Bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. 1 ay oldu doğum yapalı. Sanki başkasının bebeğiymiş gibi hissediyorum. Tüm bakımını annem üstlendi. Bağ kuramıyorum bebeğimle. Antidepresan tedavisi görüyorum 3 haftadır ama değişen bir şey yok. İçim daralıyor. Bir ömür kapana kısılmış gibi hissediyorum. Özgürlüğüm elimden alınmış gibi.
Ortada bir bebek var, lohusa depresyonu tek taraflı zarar verecek bir şey değilBilmiyorsaniz yorum yapmayın o konuda saf kötülük başka birşey lohusa dep. Başka birşey gram üzülmüyorum beter olsun
Yine de bebeği için kadının üstüne gitmek istemem, Bebek büyüsün hesaplaşırızSizin o dediğiniz tvdeki haberlere cani anne yorumunu tam da bu hanımefendi yapabilecek kapasitede işte :)
O benim sorunum değil doğurmasaydıOrtada bir bebek var, lohusa depresyonu tek taraflı zarar verecek bir şey değil
bebeğinle senin ilgilenmen gerekiyor ilgilenmezsen bağınız nasıl güçlenecek? istemeden mi hamile kaldın neden özgürlüğün elinden alınmış gibi hissediyorsun?Yaşadıysanız geçti mi? Zamanla geçer diyorlar. Bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. 1 ay oldu doğum yapalı. Sanki başkasının bebeğiymiş gibi hissediyorum. Tüm bakımını annem üstlendi. Bağ kuramıyorum bebeğimle. Antidepresan tedavisi görüyorum 3 haftadır ama değişen bir şey yok. İçim daralıyor. Bir ömür kapana kısılmış gibi hissediyorum. Özgürlüğüm elimden alınmış gibi.
Hayır istemeden değil. Aksine çok istedim sabırsızlıkla mutlulukla bekledim. Ama doğumdan sonra bana bir şey oldu. Bir anda bunalıma girdim sanki. Bebeğim bana yabancı gelmeye başladı. Eskiden çok aktiftim istediğim an gezerdim, uyurdum, canım ne isterse onu yapardım. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tabi ki öncesinde de insan tahmin ediyor sorumluluk alacağını ama yaşamadan bilemiyor. Çok tuhaf bir his. Sürekli iç sıkıntısı, sorumluluk duygusunun verdiği boğulma hissi, mutsuzluk, karamsarlık.bebeğinle senin ilgilenmen gerekiyor ilgilenmezsen bağınız nasıl güçlenecek? istemeden mi hamile kaldın neden özgürlüğün elinden alınmış gibi hissediyorsun?
hayatım bunlar normal şeyler sen buradaki olumsuz ve kötü yorumları sakın dikkate alma. ben anne değilim hiç hamile de kalmadım ama çevremden gördüğüm kadarıyla lohusalık stresini bunalımını biliyorum içinden bi insan çıktı sonuçta herkes aynı tepkileri veremeyebilir sen alışma sürecini en iyi bebeğinle ilgilenerek hızlandırabilirsin. annen de yardım etsin tabi ama bebeğini göğsüne yatır temasta bulun onun sana şu an çok ihtiyacı var bu günler geçicek sen yine istediğin gibi gezeceksin hem de sana aşkla bakan minik iki çift gözle beraber, böyle daha tatlı olacak emin ol. yapabiliyorsan da ilaçları bırak bebeğini emzir eğer mümkünse tabi böyle şeylerin işleyişini bilmiyorumHayır istemeden değil. Aksine çok istedim sabırsızlıkla mutlulukla bekledim. Ama doğumdan sonra bana bir şey oldu. Bir anda bunalıma girdim sanki. Bebeğim bana yabancı gelmeye başladı. Eskiden çok aktiftim istediğim an gezerdim, uyurdum, canım ne isterse onu yapardım. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tabi ki öncesinde de insan tahmin ediyor sorumluluk alacağını ama yaşamadan bilemiyor. Çok tuhaf bir his. Sürekli iç sıkıntısı, sorumluluk duygusunun verdiği boğulma hissi, mutsuzluk, karamsarlık.
Yine istediğin gibi yaşıyorsun. Bebeğine annen bakıyor . Hatta 1 sene bebeği anneme vereyim diye konu açmıştınHayır istemeden değil. Aksine çok istedim sabırsızlıkla mutlulukla bekledim. Ama doğumdan sonra bana bir şey oldu. Bir anda bunalıma girdim sanki. Bebeğim bana yabancı gelmeye başladı. Eskiden çok aktiftim istediğim an gezerdim, uyurdum, canım ne isterse onu yapardım. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil. Kapana kısılmış gibi hissediyorum. Tabi ki öncesinde de insan tahmin ediyor sorumluluk alacağını ama yaşamadan bilemiyor. Çok tuhaf bir his. Sürekli iç sıkıntısı, sorumluluk duygusunun verdiği boğulma hissi, mutsuzluk, karamsarlık.
Yine istediğin gibi yaşıyorsun. Bebeğine annen bakıyor . Hatta 1 sene bebeği anneme vereyim diye konu açmıştın
Bir zamanlar ben de lohusa depresyonu yaşayan birilerine "seninki şımarıklık, bencillik" derdim. Sonra gördüm günümü:) karma öyle bir işliyor ki. Lohusa depresyonunun dibini yaşıyorum şu an. Sen sen ol kimseye atıp tutma. Bak yukardaki yorumlarda benim eski mesajlarımdan alıntı yapmışlar. Hepsini iyi oku. Büyük konuşma. Tecrübeyle sabit.Doktor sana o amtidepresanı vermeyecekti
Sen de bebeğini emzirecektin. Bu da onu benimsemene yardımcı olacaktı. Başkası bebeğe bakıyorken nasıl onu benimsemeyi bekliyorsun. Ne oldu ya dünyan başına mı yıkıldı da antidepresanı içmeyi kabul ettin
Ocağın mı söndü kimsesiz mi kaldın ya
Annesin anne. Artık kocaman bir dünyan var farkında mısın etinden kemiğinden kanından canından bir bebek var önünde. Ne demek özgürlüğüm elimden alındı. Lohusalık depresyonu bu değil.
Seninki şımarıklık kusura bakma. Özgürlük elinden alınmış mış.
Vallahi gözlerim dolu dolu yazıyorum bu yorumu. Ceza almak falan umrumda değil. İsterse hesabımı kapatsınlar.
Konu sahibi kendine gel lütfen. O bebeği al koynuna ve uyu. Kokusunu içine çek. Bugünler geçecek ve bir daha o yenidoğan hallerini özleyeceksin bile. Hiçbirşey sonsuza kadar sürmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?