Bebeğiniz doğduğunda onu sahiplenememe, sevememe, bağ kuramama gibi şeyler yaşadınız mı?

Her şeyi hormonları bağlarsak işimiz var. Hormon hormon diyen tipler kocaları erkeklik hormonları sebebiyle kendilerini aldatsa kezban gibi ne yapacaklarını şaşırırlar. Ee orada da hormon devrede. Ona niye itiraz ediyorsun o halde? Boynuzlu boynuzlu gezebilirsin di mi. Yok işlerine gelmeyince hormon oluyor sadece. Komiksin!

Konu sahibi sizin gibi tüp bebekle hamile kalanlara imitasyon bebek diyor

Ay akıl verme şuna. Tüp bebek için imitasyon sahte bebek bence diyordu. Asla ama asla haketmiyor bir tane bile akılı. Sağlıcakla büyüt evlatlarını

Zamanla bebeğinize alışırsınız yanlız bakımını tamamen annenize bırakmayın yavaş yavaş sizde üstlenin. Herkesin psikolojisi aynı olmuyor sizin fazlasıyla hassas bir yapınız var demekki lahosusalıkda zor bir süreç ama atlatırsınız kendinize zaman tanıyın.

O annelik hissi bi anda gelmeyecek. Kalk bugün bebeği 2-3 kez sen besle. 2 kez altını sen değiştir. Ten tene temas yap. Yarın daha fazlasını yap bu işlerin. Öyle uzaktan uzağa bakarak düzelemezsin. Bundan sonra da akıllandığını umuyorum. İnsanlara büyük büyük laflar etmezsin. İnşallah hem kendin hem bebeğin hem toplum için ruh sağlığına kavuşursun.

Hayır arkadaş bir de o kadar kişi yazıyor şu an çıkıp bir kere bile herkesten özür dilerim hakkına girdiklerim beni affetsin çok kötüyüm ben yaptım siz yapmayın yardım edin de demiyor. Helallik iste bari. İnsanlara neler dedin ya. Hiç üzülmüyorum sana. Olan bebeğe oldu yazık

Sadece tüp bebek için imitasyon demeniz için yorum yapacağım.sınanmadığınız yaranın acısını asla anlamazsınız bu söyleminiz aşırı yersiz.

Başkada hiç birşey demiyorum zaten o çocuğa yazık. Çok bencilsiniz imitasyondan anne olanlardan biraz örnek alın bence hormonlar vs deyip kenara çekilmeyin.

O hormonlar bir gün kocasına da uğrarsa mesela kocası bunu boynuzlayabilir. O zaman da hormonlar diye ağlamamalı. Kaynak: kendi cümleleri

O hormonlar bir gün kocasına da uğrarsa mesela kocası bunu boynuzlayabilir. O zaman da hormonlar diye ağlamamalı. Kaynak: kendi cümleleri
Aaa ciddimi bunlarıda mı söyledi eee ilahi adalet ne kadar hızlı tecelli etmiş insanlar bukadar saf kötü olurken ağızından çıkan lafa dikkat edeyim yabaşıma gelirse demiyor. Gerçekten ben aşırı korkarım ağzımdan çıkan sözlere çünki bir şekilde evren sana o söylemleri geri gönderiyor.

İnsan önce empati kurmalı karşısındakiyle. Hadi herşeyi geçtim zalimce cümleler kurmamalı ya bir durun olsun mesela. Kadın her koldan saldırdı

Ben konu sahibinin önceki konularını okumadım hiç ama kendim 2 aya yakın lohusa depresyonu yaşadığım için yorum yapmak istedim. Ona olmasa da başka birisine faydası olur belki.
İlk başlarda hem çok seviyor hem de karnımda garip bir yumruk hissediyordum. Aslında pişmanlık değil kendimi yetersizlik hissetme ve bebeği haketmediğim gibi düşüncelerdi. Sık sık bebeğime bir şey olacak sorumlusu ben olacağım gibi anksiyeteli düşünceler gelip gidiyordu. Durduk yere pat diye bir şey oldu zannedip uyanıyordum. Hem çok seviyor hem de sürekli mutsuzluk hissim oluyor, sürekli ağlamak istiyordum. Bebeğimin bir problemi varmış gibi hissediyordum o ağlaması gaz sancıları vs başa çıkamıyorum ben ona yetersizim gibi geliyordu. (Meğerse süt alerjiliymiş hislerim bir miktar doğruymuş ama buraya girmiyorum hiç) bu bebeği sevecek miyim ona iyi bakabilecek miyim vb düşünceleri ilk günler her anne yaşamıştır. Ama ben 1 ay boyunca hiç annemin baktığını hatırlamıyorum. 20 gün full bizde kaldı annem, bir sefer bile ağladığında bakmadığımı hatırlamıyorum. Her ağladığında koşacak her acıktığında siz besleyecek ona gülümseyecek onunla konuşacaksınız ki aranızda gerçekten bir bağ oluşacak. Anneniz bakarsa sürekli bu bağ daha geç oluşur. Eninde sonunda oluşacak ama ne kadar erken oluşursa o kadar iyi sizin için. Yaptıklarınız bu sefer o bağ sayesinde size yük gibi gelmeyecek. Lütfen bebeğinizle siz ilgilenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…