Her şeyi hormonları bağlarsak işimiz var. Hormon hormon diyen tipler kocaları erkeklik hormonları sebebiyle kendilerini aldatsa kezban gibi ne yapacaklarını şaşırırlar. Ee orada da hormon devrede. Ona niye itiraz ediyorsun o halde? Boynuzlu boynuzlu gezebilirsin di mi. Yok işlerine gelmeyince hormon oluyor sadece. Komiksin!Çocuk yaptıysam bakmak zorunda olduğumu ben de biliyorum. Ama lohusa depresyonunda olan biri zaten bakması gerektiğini bildiği halde bakamaz. Bu yüzden doktora gidiyoruz zaten. Yapmamız gerekenleri yapamadığımız için. Teorikte neyin nasıl olması gerektiğini ben de sizin kadar iyi biliyorum. Ama yapamıyorum çünkü ruh sağlığım iyi değil şu an.
Gebelik sayfalarında her gün anne olamadığı için ağlayan binlerce kadın varken neden böyleleri olur değil mi?şu soruyu soran hanımefendinin anneliği hak etmediği apaçık ortada. Çocuğundan düşman gibi bahseden bir anne.
anne olan tek kişi siz değilsiniz. Etrafımızda eşimizde dostumuzda görüyoruz anneliği dimi. Yani şahit olmadığımız bir durum değil annelik. Sizin gibi ayyy ilk başlarda hiç sevemedim diyeni ben burda ilk kez gördüm. Kesinlikle anne olmayı hak etmeyenlere nasip etmemeli Allah anneliği.
Benim çevremde böyle sevgisiz bir anne yok çok şükür. Hepsi daha ilk günden gayet sevecen ve şefkatli anneler. Çevremde böyle birini barındırmam zaten
Bakamayacaksa doğurmayacak kimse
Aynen. Siz de böylelerini güzellemeye devam edin. Travmalarla dolu çocuklar yetişsin ülkede. Anne babanın günahını çocuklar çeksin.
Her anne ne yaptım ben demiyor, daha ilk günden iyi ki doğurmuşum diyen de var merak etmeyin. Siz öylesiniz diye herkesi öyle sanmayın.
hic de büyük konuşmuyorum Eki Görüntüle 3624259
nasil bir anne olacagimi görebiliyorum
sizin gibi serzeniste bulunmayacagima eminim!!
Konu sahibi sizin gibi tüp bebekle hamile kalanlara imitasyon bebek diyorAllah yardimciniz olsun ben tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım kısmet nasip olacak ya iki embriyo ikiside tuttu çok ağladım ikisine nasıl bakacağım diye
Hamilelik çok zor geçti
Doğurdum uykusuz geceler benimde içimden geçiyordu tek kendimle olduğum zamanlarimi özlemek
Saç baş yolacak kadar lohusalık yaşadım gece saat kurup emziriyordum çok küçük oldukları için sarılık oldukları için uyanmiyorlardi aciksalarda
Lütfen cocugunuz için kendinizi toparlayin ten teması yapın o sizin canınız ailenizden yardım isteyin dinlenmek ve uyumak için
Ay akıl verme şuna. Tüp bebek için imitasyon sahte bebek bence diyordu. Asla ama asla haketmiyor bir tane bile akılı. Sağlıcakla büyüt evlatlarınıAllah yardimciniz olsun ben tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım kısmet nasip olacak ya iki embriyo ikiside tuttu çok ağladım ikisine nasıl bakacağım diye
Hamilelik çok zor geçti
Doğurdum uykusuz geceler benimde içimden geçiyordu tek kendimle olduğum zamanlarimi özlemek
Saç baş yolacak kadar lohusalık yaşadım gece saat kurup emziriyordum çok küçük oldukları için sarılık oldukları için uyanmiyorlardi aciksalarda
Lütfen cocugunuz için kendinizi toparlayin ten teması yapın o sizin canınız ailenizden yardım isteyin dinlenmek ve uyumak için
Öldü yengenç daha vurma tamam
Ben ona vajinusmularla ağzını yaya yaya konu açip dalga geçerken seni isaretledim demiştimÖldü yengenç daha vurma tamam
Ay akıl verme şuna. Tüp bebek için imitasyon sahte bebek bence diyordu. Asla ama asla haketmiyor bir tane bile akılı. Sağlıcakla büyüt evlatlarını
Devran çabuk döndü ama şaşkınım hahahahaBen ona vajinusmularla ağzını yaya yaya konu açip dalga geçerken seni isaretledim demiştimgaliba kk da tek kişi olabilir bu konuda
O hormonlar bir gün kocasına da uğrarsa mesela kocası bunu boynuzlayabilir. O zaman da hormonlar diye ağlamamalı. Kaynak: kendi cümleleriSadece tüp bebek için imitasyon demeniz için yorum yapacağım.sınanmadığınız yaranın acısını asla anlamazsınız bu söyleminiz aşırı yersiz.
Başkada hiç birşey demiyorum zaten o çocuğa yazık. Çok bencilsiniz imitasyondan anne olanlardan biraz örnek alın bencehormonlar vs deyip kenara çekilmeyin.
Yaşası karma ve ilahi adaletDevran çabuk döndü ama şaşkınım hahahaha
Aaa ciddimi bunlarıda mı söylediO hormonlar bir gün kocasına da uğrarsa mesela kocası bunu boynuzlayabilir. O zaman da hormonlar diye ağlamamalı. Kaynak: kendi cümleleri
İnsan önce empati kurmalı karşısındakiyle. Hadi herşeyi geçtim zalimce cümleler kurmamalı ya bir durun olsun mesela. Kadın her koldan saldırdıAaa ciddimi bunlarıda mı söyledieee ilahi adalet ne kadar hızlı tecelli etmiş insanlar bukadar saf kötü olurken ağızından çıkan lafa dikkat edeyim yabaşıma gelirse demiyor. Gerçekten ben aşırı korkarım ağzımdan çıkan sözlere çünki bir şekilde evren sana o söylemleri geri gönderiyor.
Amin tşk ederimAy akıl verme şuna. Tüp bebek için imitasyon sahte bebek bence diyordu. Asla ama asla haketmiyor bir tane bile akılı. Sağlıcakla büyüt evlatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?