- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
4,5 aylıktı başladığımda. oğlum çok zor bir bebekti. bana iyi gelmişti çalışmak. işte biraz kafa dağıtıyordum. bol bol wc giriyordum. rahat rahat çay kahve içiyordum. pişmanlığım yok aslında. şu an 3 yaşına girecek Allah izin verirse inş. sadece bakıcı sorunu yaşıyorum. kreş ayrı dert bakıcı ayrı dert.
Benimki 21 aylık martta başlayacam en azından iyi yönünden bak annen bakacakmış, benim kv bakacam diye atladığı için anneme baktıramıyorm kreşe vericem, anneme baktırsam evimde huzur bırakmaz bende kv bırakmam sen yazınca maşallah ne şanslı dedim Allah bozmasın:)
Ben 1 haftalikken basladim ama bilgisayari eve getirdim simdilik evden calisiyorum. Bir sure sonra normal calismaya donmem gerek ama bu sureyi uzatabildigim kadar uzatmak istiyorum cunku oglum bensiz duramiyor. Ama disarida calismaya mecbur olsaydim en azindan 6 aylik olmasini beklerdim.
Yok ben çalışmadım ama benim bebeğim çok zor bi bebek yemek yemez uyku uyumaz düzene sokamadım hemde 8 buçuk 5 buçuk çalışıyorm biraz yoğunum diye istemedim martta başlayacam inşAmin canım Allah herkesin gonlunce versin.
sen 21 ay calismadin mi yani ¿
Bak canım belki de çocuk değil sen bağımlısın çocuğa. Sensiz kalmasına hazır bir birey olmasını istemediğin için çocuğu belki de öyle yönlendiriyorsun. Benim kızım da 21 aylık oldu. 27 aylıkken işe başlayacağım için kreşe gidecek. Doğduğu günden beri yanındayım ama giderim gelirim hiç dert etmez. Yeter ki birileri onunla ilgilensin. Hatta geçenlerde ilk gördüğü bir arkadaşımız geldi. Gel hadi gezmeye gidelim dedi tuttu elinden gitti. Özgür ruhlu minik kova burcu kızımEv hanimiyim ama yazmak istedim aslında çok güzel bisey çocuğunuzun her anını görüp şahit olmak ama çalışıyo olmayida çok isterdim ki su zamandan sonra is teklifi olsada kabul etmem çünkü çok alıştım kızıma ama hem saat çok çok uzun bi sure değil hemde annen bakacağı için çok şanslısın bence başlamamışmış çünkü çocuğun sana alıştığı zaman ve sende ona alıştığım zaman zorlanirsin simdi ben bi yere gidecek olsam ağlıyo susturmam zor oluyo ama babası gideceği zaman ise gidiyo kızım aksam evimize gelecek diye soyledigimde el sallayarak yolcu ediyo
Her çocuk bir değil kanaatindeyim.. Benim kızımda fazlaca cana yakin ve uyum sorunu yasamaz benimkide ilk gördüğü kişiye bile sıcak davranır ve evde babaannesi var tahmin edersin ki çok toleranslı ve her istediğini yapiyo yani ilgi alaka çok keza benim ailemde ayni şekilde yorgunluktan eve gelir gelmez uyur gozum arkadada kalmaz giderken orası ayrı ama benim gidecegimi anladığı zaman huzursuzlaniyo ve yanımdan ayrilmiyo gizli saklı çıkıyorum evden ve o zaman ben hic bi tad alamıyorum gittiğim yerden ki öyle gezmelerede giden biri değilim ihtiyaç olduğu müddetçe çıkarım ama onda bile ağladığını gördüğüm zaman içim rahat etmiyo dediğin gibi belkide ben duskunumdur beklemediğimiz bi anda dogdu 7 aylık kuvezde kaldı çok sknti çektim duygusal olarakta yipratildim kv ötürü ve düşkün olmasida bi yandan beni mutlu etmiyo desem yalan olur tanımış olsan evimin durumunu az bisey de olsa bilsen emin ol bana hakverirsinBak canım belki de çocuk değil sen bağımlısın çocuğa. Sensiz kalmasına hazır bir birey olmasını istemediğin için çocuğu belki de öyle yönlendiriyorsun. Benim kızım da 21 aylık oldu. 27 aylıkken işe başlayacağım için kreşe gidecek. Doğduğu günden beri yanındayım ama giderim gelirim hiç dert etmez. Yeter ki birileri onunla ilgilensin. Hatta geçenlerde ilk gördüğü bir arkadaşımız geldi. Gel hadi gezmeye gidelim dedi tuttu elinden gitti. Özgür ruhlu minik kova burcu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?