- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Amin canım çok saol.. Güzel yorumlara fikirlere tabikide açıgim tesekkur ederim..Ben anne degilim ama annemin terbiye mantığından gözlemlediğim kadarıyla bu sorunu yaşama sebebinizi nacizane söyleyebilirim. Çocuğunuzla vedalaşın. Kaçamak şekilde kandırarak gitmeniz asıl ona sorun yaşatıyor. Gitmeniz değil. Ona makul ve anlayacağı şekilde açıklayın durumunuzu. Ve kararlı olun. O da anlayacaktır zaten. Onun da bizim kadar aklı var. Sadece tecrübesi yok. Boyle kandırarak güven duygusunu kırmayın.
Dediğim gibi anne değilim. Sadece gözlemim bu. Dinlemeye değer bulursanız diye söylemek istedim.
Allah huzurla büyütmek nasip etsin
6 .ayı bitirmiş miydi acababenım bebeğim tam 6 aylık olunca başladım ek gıdaya 1 yasta nedır yahu genel geçer kural budur annenızde verır yoğurt elma ...
Değerlieanneler Merhaba.....♥
Benim bebeğim 5 aylık maşallah..Ikilemde kalıyorum kimi ek gidaya başlayacak zaten basla diyor kimisi yaşına kadar bekle... günlük 6 -7 saatlik yokluğum olacak ve annem bakacak...Fikirlerinzi deneyimlerinizi paylasir mısınız¿¿¿
Bebeğim 3.5 aylıkken başladım ve annem baktı, bakıyor.
Sadece anne sütü alsaydı zorlanabilirdik ama mama da aldığı için bir sorun yaşamadık.
Erken alıştığı için peşimden ağlama , eve dönünce yüzüme bakmama gibi sorunlar da yaşamadık.
tam 6. aya gırmıştık...6 .ayı bitirmiş miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?