kızlar yaa ben de 36+5 teyim. bebişim karnımı taş gibi yaptı :) ve otururken karnımı bacaklarımın arasındaymş gibi hissediyorum. sanki bacaklarımın arasında minder var:))) niye böyle olur kiii ???
smile aynen benim durumumdasın sende canım..
Benimde sata göre 15 nisan dı doğumum ama geç döllenme nedeniyle 2 hafta hep geriden geldi bebiş bu yüzden beklenen tarihim 28-29 nisan gibi. Ama hiçbir belirti yok , nst de sancı da yok , göbekte gayet yukarda hatta yarım saat hergün yürüyüorum rahatlıkla..
Bu cuma kontrolüm var bakalım ne dicek , bizim hanımefendi içerde rahat heralde.
Doktora artık beni doğurt demeye başladım suni sancı mı vericeksin napıcaksın dedim , gülüyo adam 9 ay sabrettin 9 gün sabredemiyosun diye.. Ben de normal bekliyorum Allah'ın izniyle hayırlısı bakalım..
39 +4 te doğum yaptım 3 gün öncesine kadar doğum kanaşlında değildi bebişim
o sbh suyum geldii ve hastaneye gittim 1 cm açıklıkla daha bebeğim tepedeydi ysni onun doğum kanalaına girmesi anlık oaly kızlar sancıyla bie girebilir hatta drum gelip açıklığıma baktığında hep zor doğum olucak çok yukarda ve yanda demişti ve dediği gibi çok zorbir doğumum oldu sizler doğum kanalına girmemsine takılmayın bence bunun çin sezeryan günü isteme bebeğinin kalp atışları ve amniyo sıvısı iyise isterse 15 gün geciksin problem yok
bebeğim doğum çok uzadığı için kaksını yaptı yemesin diye drum vakumla aldı bebeğimi bana kafası armut gibi olucak sakın korkma geçicek dedi ama doğunca o bile inanamadı elma gibiydi kafası hiçbirşeyi yoktu allahım yardım ediyor doğum yapana çok güsel bir olay kızlar normal doğum cidden bunu yaşayın derim herşeye rağmen insan hayatında yaşanıcak en güsel tecrübe
bugun hala inmedi... bi gunu daha bitirdik.
Bence acele etmeyin, su akar yolunu bulur. Bebekte herhangi bir sorun yoksa bekleyin derim, benim durumuma düşmeyin. Doktorların bağzıları bir sürü neden söyleyip, korkutup sezeryana alıyorlar, hastanelere para kazandırmak için. Lütfen acele kararvermeyin. ben 24 günlük anneyim hala yataktan kalkamadım, sezeryan nedeniyle, doktoruma malesef çok güvenmiştim, ama para için herşeyi yapıyolar.....
Dün doktorum , 1 hafta daha bekleyelim dedi bana , henüz bebek doğum kanalında değil dedi.
Ben anlayabilirmiyim kanala girip girmediğini dedim anlayamazsın dedi.
haftaya tekrar bi buluşma var doktor amcayla bakalım o zaman kadar kimbilir belki de kızım gelmeye karar verir hayırlısıyla.
Benimde adet tarihine göre haftam 41 , ultrasona göre 39+3 gibi bişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?