bebeğiniz kaçıncı haftada doğum kanalına girdi ???

Ay canım herbişeyimiz aynı , benim kızımda ittirdikçe kaburgalarım ayrılıyo birbirinden , sığmıyo ama hala yukarıda uzun şekilde başı aşağıda yatıyo. cuma günü gittiğimde 3500 gr. dan biraz fazla demişti. sadece kilo zorlasa bi nebze eğer bana suni sancı vermelerine rağmen kanala girmezse zor olur çok sanırım dediğin gibi inş. hayırlısı olur canım , 9 ay sabrettik sonunda mükafatını görmeyi nasip etsin Allah. Güzel haberlerle gelirsin umarım.

AttaQue selamlar dün yorgundum nete giremedim . kontrol ii geçti birazcık daha asağı itebilmiş benim tembel oğlum. ama doktor kesin bilgi için bugun yeniden görmek istedi. ak koyun kara koyun bugun belli olucak. ben suni sancı istemiyorum . henuz doktırumda teklif etmediama kabul etmem.bugun 40. haftamızı bitirdik. en son yani 2 hafta önce sormuştum 3500 idi 3700 olmuştur diye tahmin ediyorum.

hayırlısı canım az kaldı aksam benim iş kesinleşicek sanırım darısı sana .

smile canım biraz da olsa inmiş çok sevindim canım.
herşey yolunda gider umarım herşey dilediğin gibi olur , tosun paşamız sağlıkla gelsin.
darısı başıma aminnn , teşekkür ederim , güzel haberlerle gel.

canım gunaydın ..

dün yine doktordaydık. rutin kontrol nst vsvsvs benim küçük adam 2cm asağı inebilmiş saddece ve 2cm acılma vaar dedi doktor sevindirici bi haberdi kesin bu gece normal doğum için gelirsiniz dedi bizde bi umut bekledik doğar belki diye ama nerde benim tembel oğlusum butun gece uyudu annesinide uyuttu.

doktora bu belirsizik beni korkutuyor dedim.
bugun % 95 sezeryan ıolucaaz.
birde dün nsttede bizimle aynı durumda olan bi baynla tanıştım.
doğumuna henuz 6gun olmasına rağmen sabah suyu gelmiş ve doğum için bekliyordu ama onunda yaramaz bebişi inmiyordu doktor mecburi sezeryan dedi.
ne kötü hem normal doğum sancısı cekip hemde sezeryan olmak işte dedim ben bundan korkuyorum.
işte o an karar verdim. senın içinde hayırlısı canım. hakımızda hangisi hayırlısı ne o ise o olsun.

sağlıcakla bebeğine kucağına al. aklım sende cuma kesin kesinleşicekti senınde.

birazdan hastaneye gidicez ve üç kişi olarak geri gelicez...

:)

birazdan hastaneye gidicez ve üç kişi olarak geri gelicez...

:)

Çok duygulandım :gitme: sağlıkla gelin canım , dualarım seninle.
Cuma günü de umarım hayırlı haberlerle gelirim bende , kimbilir belki de Cuma dan önce gelmeye karar verir güzel kızım normal bir şekilde.

hayırlı uğurlu olsun canım benım tebrikler:teytey:...bebişinle ömür boyu mutlu ol darısı başımıza bızımkıde sağlıklı bı şekılde gelsee vaktındee..nasıl oldu doğum??

hayırlı uğurlu olsun canım benım tebrikler:teytey:...bebişinle ömür boyu mutlu ol darısı başımıza bızımkıde sağlıklı bı şekılde gelsee vaktındee..nasıl oldu doğum??

teşekkür ederiz a.s.
Darısı başına canım , sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah.
Doğumum normal olucaktı ama olmadı , epidural sezeryan ile oldu.

olsun sağsalım kucağna almışsın ya önmlı olan o Allah uzun ömürler versin opuyorumnanaktan

AttaQue geçmiş olsun canım hamileliğimiiz gibi doğumumuzda aynı olmuş:)
28 nisanda doğum yaptım saat 13:11 de bebişimi kucağıma aldım epidural ile

şimdi sıra büyütmekte . zor ama çok güzel bir duygu. küçük kızımızı öpüyorum. alah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ayyy ne güzel yaaa Allah senınkınıde analı babalı buyutsun canım yaaaaa çok duygulanıyorum bunları okuyuncaaa bende sağsalim alsamda kucağıma o mutlu anı bnde yaşasam tebrıkler sızeeehihoyyyt

smile öyle oldu canım ya ne zamandı nasıldı daha inmedi derken ard arda epidural sezeryanla doğurduk sahiden de.. Sana da çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat güzel ömür versin oğluşuna da sana da eşine de canım.
Şu andan sonra anne olmanın nasıl olduğunu doya doya yaşamak kalıyor , Allah kolaylık versin ikimize de , a.s.

ayyy ne güzel yaaa Allah senınkınıde analı babalı buyutsun canım yaaaaa çok duygulanıyorum bunları okuyuncaaa bende sağsalim alsamda kucağıma o mutlu anı bnde yaşasam tebrıkler sızeeehihoyyyt

Yaşarsın canım Allah'ın izniyle , çok mutlu olucaksın sadece bunu düşün , hamileliğinin keyfini çıkar olur mu. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım sağol güsel dileklerin içinopuyorumnanaktan 32 haftalığm ben var daha bana inşallah ogun gelsın hemen yazıcam bnde:Saruboceq:

inşallah canım sağol güsel dileklerin içinopuyorumnanaktan 32 haftalığm ben var daha bana inşallah ogun gelsın hemen yazıcam bnde:Saruboceq:

canım az kalmış. bu zamanda göz açıp kapayana kadar gecer. bunlar tatlı bekleyişler. hayırlısı ile doğumunu yaparsın bebeği kucağına alınca tum yasanan acıları sıkıntıları unutuyorsun. iyi haberlerini bekliyorum.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…