bebeğiniz kaçıncı haftada doğum kanalına girdi ???

sağol canım kafa şişirmek istemıyorum aslında ama dun kntrolum vardı plasentadakı kıreçlenme çoğalmış bilmiyorumkismiledr bu şekılde normal doğum olursa bebeğin kalp atışlaı yavaşlar kan gıtmez dedı sezeryan olucak sanırım benım canımı sıkan sezeryan kısmından cok acaba bebeğime kan akışı oksıjen ve besın yeterınce gıdıyormu die zaten bu kıreçlenme erken doğumada sebeb oluyor umarım sağlıklı bı şekılde alırım kucağıma en ufak bışeyden korkar oldum mafoldumben Allah bebişlerimizi bize bağışlasın:Saruboceq:

ceydaaa canım canını sıkma. yolunda gitmeen bi şeyler vrsa doktorun seni önceden uyarır zaten. sen sabırla doğum ypıcağın gunu bekle. tatlı telasların tadını çıkar.:)

ilk gebeliklerde bebek genelde 15 gün önceden doğum kanalına girer.sonrakilerde doğum a bir kaç st kala bile anca girebilir

bende 39 haftalığım bebek hala kanala inmemiş. bekliyorum bu hafta olmaz ise suni sancı ile doğum yaptırırız diyo dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…