Hadi ya bakalım benimki ne zaman başlıcak yada bulantım olcak mı.Bulantim 10.haftadan sonra basladi suab epey azaldi.
Ama kusma hic olmadi.
Hadi ya bakalım benimki ne zaman başlıcak yada bulantım olcak mı.
Amin canım inşallah çok saol seende sağlıkla kucağına alırsın ınsaallah BitanemBende 6+1 de gördüm usg de kalp atışını ve hiçbişeyim yok. Gebelikten önceki normal hayatımda gibiyim. Hatta bazen unutuyorum bebeğimi. Daha sonralar olurmu bilmem ama olmasada sorun değil. Baya rahatım. Belirtim yok acaba bişeymi oldu diye günlerini harab edenlerden olmak istemiyorum kafaya takıpta. Rabbim neyi nasip ederse o taksam ne fayda takmasam ne. Sanada gebeliğini hayırlısıyla geçirmeni dilerim canım. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine. Rahat ol. Elbet duyacaksın sende, gör bak
Süpermiş canım peki sen miğde bulantısı yaşadınmı5 haftalikken kese gorundu bir hafta sonra gittigimde kalp atisini duyduk vajinal ultrason ile canim
Yasadim canim bulantim devamli var ilk kusmamda aksamdan sabaha kadar kustum sabah hastanelik oldum serum taktilar simdi ara ara yine oluyor ama daha hafifledi bu kusmalar 8. Haftada basladiSüpermiş canım peki sen miğde bulantısı yaşadınmı
ben 6.haftada görmüştüm kalp atışınıda duymuştumselam kızlar bebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz ben 5+3te keseyi gördüm 6+5 te yine gidicem bebeğide görebiliriz sadece kesenin büyümüş olduğunuda görebiliriz dedi doktor ama inşallah bebişimide görürüm siz ne zaman gördünüz ?
Benimde bu sabah bulantım oldu ama çok değil ben çok yemek yiyemiyorum biraz yığın rahatsız oluyorum hemen bırakıyorum yemeğiYasadim canim bulantim devamli var ilk kusmamda aksamdan sabaha kadar kustum sabah hastanelik oldum serum taktilar simdi ara ara yine oluyor ama daha hafifledi bu kusmalar 8. Haftada basladi
Neden verdiki progestanKızlarrrrrr bugün doktordaydım biliyorsunuz bebişimi gördüm kalbide atıyordu çok şükür ama zararlı daha çok küçük diye doktor dinletmedi ama atıyo dedi her ihtimale karşı yani önlem amaçlı progestan verdi herşey yolunda dedi . Rabbime şükürler olsun :)
Geçen hafta pembe geçen günde kahverengi akıntım olmustu önlem amaçlı verdiNeden verdiki progestan
Ben bugun 6+4 oldum bebişimin kalbi atıyormuş bugün doktordaydım arada hafif bulantılarım oluyo ama çok şiddetli değil bakalım :)6+3 de kalp atislari görüldü, doktorum muhtemelen 1-2 gün önce kalp atisi baslamis dedi :) O güne kadar hic bulantil yoktu. Bulantilarim 6+5 te aniden basladi ve cok yogundu. Yeni yeni hafifliyor.
Cok sevindim, umarim bulantilar da cok siddetli olmaz:)Ben bugun 6+4 oldum bebişimin kalbi atıyormuş bugün doktordaydım arada hafif bulantılarım oluyo ama çok şiddetli değil bakalım :)
Canım 8.haftaya kadar yolu var kalp atışının .. endişelenme bende 6+4 yanıp sondugunü gördüm 1ay sonra kontrole gidicem bence sıkıntı yoktur içini ferah tutKIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi
İnş canım yarın başka bir doktora daha gidip renkli ultrasona öyle gireceğim canım inş bebeişim benimledirCanım 8.haftaya kadar yolu var kalp atışının .. endişelenme bende 6+4 yanıp sondugunü gördüm 1ay sonra kontrole gidicem bence sıkıntı yoktur içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?