Bebeğiniz ve kalp atışı

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
selam kızlar bebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz ben 5+3te keseyi gördüm 6+5 te yine gidicem bebeğide görebiliriz sadece kesenin büyümüş olduğunuda görebiliriz dedi doktor ama inşallah bebişimide görürüm siz ne zaman gördünüz ?

En erken 6.haftada görürsün canım :)
İnşallah gittiğimde görürüm. Bide benim öyle çok şiiddetli bi bulantım vs yok arada sırada çok çok hafif bi bulantı oluyo okadar bazende miğdem de değişik bir his oluyo ben şey okumuştum bebeğin kalp atışı başladığında bulantı olur bulantı olmasıda sağlıklı bir gebelik olduğunun habercisidir gerçekten böylemi

Benim 7+2 de gördük atışını. Usg ye göre 6+6ydı.. Bugün de gördüm. Dinletmiyor doktorum görmeyi tercih ediyor. Büyük ihtimalle alınır kalp atışı..

Herkesin gebeliği farklıdır, şimdi böyle söyleyip midesi bulanmayan arkadaşları endişelendirmeyelim bende duymuştum bulantıların başlaması kalp atışına işaret oldugunu, doktorumda söylemişti, nitekim 5+6 da falan başladı benim bulantılarım, kontrolde 7.haftaya denk gelmişti ozmn duymuştuk miniğimin kalp atışını,dediğim gibi bulantısı olmayıpta saglıklı gebelik yaşayanlar da var, benim ablalarımın mesela hiç bulantıları olmadı ama benim oluyor malesef :)

Ben 8+0 da gordum kalp atışını . Ama usg ye göre 6+1 di. Geç döllenme olmuş yani . endişelenme . en erken 6 da duyuluyor .

7. haftada gormustum bende ama illa midem bulancak diye düşünme canim benim sadecr koku hassasiyetim oldu kokulardan tiksindim..hic bulanti kusma olmadi kisiden kise degisir..insallah 6+5 olacak seninkide gorursun bence ama benim vajinal ultrasonla gormustu..karindan daha gec goruluyor..

Benım doktorum hep karından bakıyo pek vajinal taraftarı değil inşallah herşey yolunda gider benım bel kasık bazende karın agrılarım oluyo onum disinda hep yatmak istiyorum yataktan çıkasım hiç yok

insallah olumlu dusun neden kotu gitsin..bebisini goreceksin. karin agrisi olur zaten ilk haftalarda bolca dinlen uyu hamileligin keyfini cikar bunye alisana kadar yorgun hissetmen normal canim..

Peki miğde bulantınız varmı varsa ne zaman başladı

Evet var bulantım. Hatta bilmediğim dönemde bile vardı ama 5.haftanın sonundan itibaren çekilmez duruma geldi. Hala var bulantım. Kalp atışıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Oğlumda 1 kere bulandı çıkardım. Sabah açken
O da. Sonra olmadı. Sadece yanma olmuştu. Bunda kötüyüm.. Ne yesem fenalardayım.

Bnmde 5 haftalik pzrtesi gidicez ins keseyi goruruz

8. Haftaya kadar yolu var yani bu işin

8+4 9. hafta oluyor :)
Yani benim son adete göre 8+4'tü ama ultrasonda 7 haftalık gözüküyordu.
12. haftada ultrason son adetle eşitlendi.

Geç döllenme vs göz önünde bulundurularak 9-10. haftaya kadar yolu var.

8+4 9. hafta oluyor :)
Yani benim son adete göre 8+4'tü ama ultrasonda 7 haftalık gözüküyordu.
12. haftada ultrason son adetle eşitlendi.

Geç döllenme vs göz önünde bulundurularak 9-10. haftaya kadar yolu var.
Peki siz bulantı yaşıyormuşsunuz yaşıyorsanız ne zaman başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…