bebeginize d vitamini veriyormusunuz??

4 günlükken topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde hemşiremiz vermişti.devlet ücretsiz olarak dağıtıyormuş.hatta en son gittiğimizde de bitti mi diye sordu,yani takip de ediyorlar.çok önemli bir şey.günde 3 damla verilenlerden monovit.ayrıca dr umuzda multi tabs önerdi onuda kullanıyorum günde tek damla.

nası tek damla 1 ml yani dimi

bilmiyordum arkadaslar ben mama sandim :) ozaman verin bari gitsin :))))))))))))))

benim doktorum hic multitabs'tan bahs bile etmedi. bazi arkadaslarin dedigi gibiyse eger genelde kilosu dusuk bebeklerde kullaniliyorsa benimkine o yuzden yazmamis olabilir cunku oglum 2 ay 3 haftalikken yaklasik 8 kiloydu :) su an 3 ay bir haftalik olduk.

sadece dvıt verıyorum ben
henuz baska vıtamın falan vermedım ama bugun kontrolde soracagım ınsa allah
uygun gorurse hemen verırım

bizde günbde 4 damla devit veriyoruz.. arada unutuyorum bende ama bu kontrolde doktor tekrarladı unutma ver diye...

benhacettepe tıp fak, doğumumu yaptım çocuk doktorumda oranın doktoru ve bebeğimeyanlızca polivit yazdı 1 yaşına kadar bunu vereceksin dedi başka bir şey vermiyorum günde 1 tatlı kaşığı polivit veriyorumdeviti sorduğumda gerek yok dedi bunun içinde her şey var dedi

dun kı kontrolumuzde doktorumuz dvıt harıcınde herhangı bır sey vermıyoruz
bol bol gunese cıkar 1-2 aya kadar a c vıtamınlerını meyvelerden alabılır dedı
multıtabs alayım mı dedıgımde hıcbır hastasına vermedıgını alkol ıcerdıgını soyledı

Merhabalar, benim oğlum 3,5 aylık 2.ayından itibaren her gün 1 ml multitabs veriyorum. Alkol içermesiyle ilgili endişe ettim şimdi..Şişede Etanol içerir yazıyo ama miktarı yok. Acaba bi zararı olur mu? Ama olsa dokyorlar vermez diye düşündüm ! İçime kurt düştü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…