Neden verme dedi açıklamadı mı? Yani ani bebek ölümünü sendromu riskini azalttığı biliniyor sonuçta. Evet artısı eksisi var düşünüp karar vermek gerekiyor. Ama kesinlikle,hiçbir zaman, asla demek için de iyi bir sebep olması gerekiyor bence1 haftalık bebeğim var. Aşırı ağladığı zamanlarda emzik veriyorum. Doktor kesinlikle hiçbir zaman verme dedi ama bazen sussun oyalansın diye veriyorum yoksa beni çok zorluyor. Özellikle geceleri. Sanırım kolik bebek benimki. Sizler emzik veriyor musunuz? Gerçekten zararlı mı?
Ben çok istedim ama bir türlü almadı emzik. Bilemiyorum o yüzden.1 haftalık bebeğim var. Aşırı ağladığı zamanlarda emzik veriyorum. Doktor kesinlikle hiçbir zaman verme dedi ama bazen sussun oyalansın diye veriyorum yoksa beni çok zorluyor. Özellikle geceleri. Sanırım kolik bebek benimki. Sizler emzik veriyor musunuz? Gerçekten zararlı mı?
40 gün vermedim sonra verdim 20 aylikkende bıraktık ikizlerimle1 haftalık bebeğim var. Aşırı ağladığı zamanlarda emzik veriyorum. Doktor kesinlikle hiçbir zaman verme dedi ama bazen sussun oyalansın diye veriyorum yoksa beni çok zorluyor. Özellikle geceleri. Sanırım kolik bebek benimki. Sizler emzik veriyor musunuz? Gerçekten zararlı mı?
Ben vermedim. Hem emzik emen hem de annne sütünü 2 yaşa kadar alan çocuk da görmedim hiç.
Benim gözlemim. Belki bir yerlerde vardır.Anaaa ciddi mi bu. Ben 18 ay güç bela emzirdim emzik de verdim.
Verin emzik . 6 ay kullandı benimki sonra bi şekilde bıraktırdım. Ne çenesi bozuldu ne dişleri. Bir ley olmaz siz rahat edersiniz . Bebekler ilk zamanlar çoğunlukla tam doymamaktan ağlar demişti doktorum. Mama vermiyoraanız emdikten sonra gazı da çıkınca emzik verin biraz dinlenin1 haftalık bebeğim var. Aşırı ağladığı zamanlarda emzik veriyorum. Doktor kesinlikle hiçbir zaman verme dedi ama bazen sussun oyalansın diye veriyorum yoksa beni çok zorluyor. Özellikle geceleri. Sanırım kolik bebek benimki. Sizler emzik veriyor musunuz? Gerçekten zararlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?