Bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz ?

Aynı durumdan bahsediyorum bel bandı lastikli evet bez bebegi sıkmasada o bel bandının bele cok izi cıkıyor kızartıyor ben begenmedim ama herkesin memnuniyeti farklı tabiki

Aynı durumdan bahsediyorum bel bandı lastikli evet bez bebegi sıkmasada o bel bandının bele cok izi cıkıyor kızartıyor ben begenmedim ama herkesin memnuniyeti farklı tabiki
Kesinlikle herkesin memnuniyeti farkli bebekten bebege degisiyor.. Benim kizimin bel kisminda hicde bahsettiginiz kizarikliklar ve izler olmuyor gayetde guzel oturuyor bel kismi bu sebeple sizintiyida cok guzel onluyor biz cok memnunuz

Molfix kadar köyü bir bez görmedim hep sıZdırıyor cocuk gece sırılsıklam omuyır kesinlikle pampers prima 5 yıldızlı koruma mükemmel

ben jenywilly kullaniyorum doğduğundan beri kızıma gayet memnunum hiç değiştirmeden kizimsimdi 4 aylık oldu

Benim 1 yaşında oğlum var prima premium care 4 numaraya kadar iyiydi fiyat pahali gelince değiştirdim molfix belden hep tasma yapti Huggies canbebe onlarda sızdırma yaptı suan sleppy kullanıyorum ve cok memnunum

hepsi de kimyasal içerikli bebeklere aklınıza gelmeyecek zararlar veriyorlar.. En iyisi yıkanabilir bebek bezi almak hem bebeklerin sağlığı hem çevre temizliği hem de maliyet açısından hazır bezlerden çok daha iyiler...

Kizlaarr ben alternatif olarak canbebe de kullaniyorum :) vee ciddi memnunuz kizimla :) huggies bulamadigimiz zaman canbebeye yoneliyoruz :)) canbebe huggies e gore cok daha yumusak hafif benim icin en onemliside sizdirmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…