Bebeğinize hangi bezi kullanıyorsunuz ?

Semaism

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
16
4
Arkadaşlar merhaba.. Benim bebeğim 2,5 aylık daha hangi bezi kullanacağıma tam olarak karar veremedim. Sürekli değiştiriyorum iyi mi yapıyorum onuda bilmiyorum.. Prima poposunu yara yaptı. Molfix acaip kötü kokuyo. Canbebe aldım şimdide onu denicem. Sizin tavsiye ettiğiniz memnun olduğunuz kullandığınız hangisi ?

ben prima kullanıyordum can bebeye geçtim markette can bebenin numarası kalmadığı için huggies kız bebekler için olanı aldım kızımın sırt bölgesini kızarttı kızımda kaşıyıp tırnaklamış ilk defa böyle başıma geldi daha öncede almıştım olmamıştı böyle şimdiki birgünde sırtı kızarmış kullanmayı bıraktım hemen

ben prima kullanıyordum can bebeye geçtim markette can bebenin numarası kalmadığı için huggies kız bebekler için olanı aldım kızımın sırt bölgesini kızarttı kızımda kaşıyıp tırnaklamış ilk defa böyle başıma geldi daha öncede almıştım olmamıştı böyle şimdiki birgünde sırtı kızarmış kullanmayı bıraktım hemen
Canbebeyi bende denicem kullanan arkadaşlarım memnun. Bide onu deneyelim bakalım. Teşekkürler cevabınız için ☺️

Kullandım bezler
Prima
Molfix
Canbebe
Huggies
Ewybaby
Ve bimde satilan bebek bezi
Hepsinden memnun kaldim
Prima ve huggies i aksam 9 gbi uyur oglum ve sabah 7 8 gbi degstririm gayet dolu okur sizdrmio
Canbebede bazrn sizdirioddu
Bimdeki bezide dis cikarma donemlerinde gunduzleri kullandim cok sık değiştirdim icin .
Yanliz prim gayet iyi

Kullandım bezler
Prima
Molfix
Canbebe
Huggies
Ewybaby
Ve bimde satilan bebek bezi
Hepsinden memnun kaldim
Prima ve huggies i aksam 9 gbi uyur oglum ve sabah 7 8 gbi degstririm gayet dolu okur sizdrmio
Canbebede bazrn sizdirioddu
Bimdeki bezide dis cikarma donemlerinde gunduzleri kullandim cok sık değiştirdim icin .
Yanliz prim gayet iyi
Diş çıkarma dönemlerinde neden sık değiştirmek gerekiyo ?

ilk doğduğunda gelen hediye bebek bezlerini kullandım molfix, prima, canbebe hiç biirne kötü diyemem ama molfix daha iyi pirmada sızıntı yaptı bazı arkadaşlarımında beline kadar çocuğun çiş oluyormuş akşmaları molfix ten memnunum

merhaba oğlum 10 aylık.ilk günden beri prima pampers kullanıyorum.hiç değiştirmeyi düşünmedim.fiyatı yüksek gibi görünebilir ama gece yattığıyla sabah kalkıyor,ne sızıntı ne pişik.sıkıntı yaşamadım.çok sık bez markası değiltirmek sıkıntı yaratabilir.pişik olsun olmasın her bez değişiminde pişik kremi kullanırsanız iyi olur.bi de sorun ıslak mendilde de olabilir.geçmiş olsun

prima aktif bebek doğumdan beri ve çok memnunum huggies hediye gelmişti onu denedim fakat hoşlanmadım daha gevşek gibii duruyor fkat skıyor

aynen huggieste yaşadıgınız sıkıntılar bizdede oldu maalesef

Bende kizim icin ilk dogdugunda prima kullandim en iyisi oldugunu dusunerek.. Meger sizdiriyormus ben anlamamisim bezini degistireli daha 2 saat olmadan bel kismi hep yas olurdu bense terledigini dusunurdum her seferinde.. Taa ki bize misafir geldiginde kizimi sevmek icin kucagina alinca islakligi farkedene kadar.. Yine ayni degistireli 2 saat olmadan hemde.. Bezin sizdirdigini soylediginde benim akilsiz kafam o an dank etti.. Bir sonra ki bez secimimi huggies yeni dogan 2 nolu bez icin kullandim en ufak bi sizinti yasamadim degil 2 saat 4 saat de dursa sizinti yapmadi hic.. Suan kizim 4 aylik huggiesin kizlar icin ozel tasarimli 3 numarasini kullaniyorum gece 12 de bagladigim bezi sabah 7'de de degistirsem en ufak bi sizinti olmuyor.. Hani yazmissiniz ya gevsek gibi duruyor ama sikiyor diye katilmiyorum sahsen.. Kizlar icin ozel tasarim oldugundan bence daha guzel kavriyor bel ve kalca kisimi.. Bel kismi lastikli cok guzel oturuyor siki yada gevsek olmasini kendimiz ayarliyoruz zaten her bez icin gecerlidir bu.. Bebekten bebege degisiyor demek ki bu bez sorunlari.. Ben kizim icin huggies kullaniyorum gerek sizdirmamasi gerekse sirin tasarimi olsun herseyiyle cok memnunum.. :KK66:

Arkadaşlar merhaba.. Benim bebeğim 2,5 aylık daha hangi bezi kullanacağıma tam olarak karar veremedim. Sürekli değiştiriyorum iyi mi yapıyorum onuda bilmiyorum.. Prima poposunu yara yaptı. Molfix acaip kötü kokuyo. Canbebe aldım şimdide onu denicem. Sizin tavsiye ettiğiniz memnun olduğunuz kullandığınız hangisi ?
Iyi geceler arkadasim haggys cooook guzel

yenidoğan için prima premium care 3 numaraya kadar. Sonra prima aktif bebek gerçekten 12 saate kadar kuruluk çok memnun kaldım prirma aktif bebekten. huggies ve molfix i de denedim. molfix pişik yaptı, huggies in bel bandının olması güzel ama prima kadar memnun kalmadım.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
X