Doğuma Hazırlık bebeginize hangi ismi düşünüyorsunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DNMS79

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
32
0
296
İstanbul
benim bebek kız olursa ismi tuğçe olacak çünku benım ısmım tugba erkek olursa bedir olacak babası oyle ıstıyor cunku dedesının ısmıymıs.....

benim bebek kız olursa ismi tuğçe olacak çünku benım ısmım tugba erkek olursa bedir olacak babası oyle ıstıyor cunku dedesının ısmıymıs.....

allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Daha o doplantıyı sunamadık yönetimeeetatlicadiarzu

4gün sonra prensesimiz gelecek kismetse ama hala bir ismi yok,olmuyor bir türlü isim hah iste budur diyemiyoruz:(((

benım kızımın adı fatma beyza olacak...fatma yı esım ıstedı annesının adı beyza da benım secımım.

biz kağan diyoruz ama bakalım kısmet yinede varmı bildiğiniz anlamı güzel erkek isimleri kızlar?

Küçük Meleğimin Ismini Ege Mert Istiyoruz. Bakalim Hayirlisi. Ege'ye Ağzimiz Iyice Alişti :)

Yaf hele bir cinsiyetini ogrensekte ondan sonra bakacaz isimler ama daha cok var..

cücükçüm doguma az kalmış hayırlı olsun ne olur dua edermisin doğururken benim için manolya ya da göster dermisin canım.unutma ama lüffeeeeenn.

canım bebişimin kız olacağını daha yeni öprendim gebe kalmadan önce hep kızım olursa buse oğlum olırsa batuhan koyacağım diyordum ama şimdi çok kararsızım

cinsiyeti belli değil ama ben erkek olacagını hissediyorum o yüzden erkek ismi hazır ateş olacak çok seviyorum bu ismi..babasıda tamamen bana bıraktı isim koyma işini sağolsun.

kız olursa annemin isminikoyucam hacer.ama erkek olursa hem benim babamın hemde eşimin babasının ismini koymayı düşünüyoruz.eşimin böyle bir talebi olmadı ama ben istiyorum

Benim Eşimin Adi Burç.oğlumuz Olursa Burç Alp Olucak Adi.kizimiz Olursa Da Gülşah Olucak Ama Yan Ina Bi Isim Bulamadik Henüz.bizim Ismimizi Taşisin Istioruz

bizde Allah nasip ederse umut ismini koymayı düşünüyoruz. çünkü bizim bebeğimiz en umutsuz olduğumuz ay bize geldi.ama çevremizin baskısı çok illaki kayınbabanın ismini koy diyorlar ismi osman bizde koymak istemiyoruz inşallah bir sorun çıkarmazlar koymadık diye

biz kız olursa doğa veya güneş,erkek olursa tunca veya dağhan düşünüyoruz.

BELİNAY olucak benim kızımın ismii adıyla yaşar inşallah Anlamı;Peygamber çiçeği,Peygamber efendimizin s.a.v. gözyaşı damlası :nazar:

bizim oğluşumuz olucak biz ya tuna ya ege koymayı düşünüyorz bakalım hayırlısı inşallah...

Back
X