bu arada bişi sorucam sütü arttırmak için bi sürü sey var onları denedin mi anne sütü cok önemli cünnkü
.8malt diye içecek var o cok arttırıyor birde mısır ye fıskırıyo resmen o zaman.Gündüzleri bebek büyüdükçe az uyumaya baslıo gece uykuları uzuyo sende gece o uyuduğu gibi uyu daha dinç olursun.Kan ilacı falanda kullanman gerekio doğum sonrası kullanmıosan ondanda halsiz olabilirsin.
.8
kan ilacı vermişti doktorum ama ilk günler kullandım sonra bıraktım ilaç içmeyi pek sevmiyorum( söylediğin içeceği bulup denicem inşallah..ev işlerinde de kendimi çok yoruyorum sanırım biraz daha dinlenmeliyim ..tavsiyen için teşekkürler..:)
bebek içse de içmese de süt gelse de gelmese de sağmalısın göğüslerini.
Tatlim tgrt de bi programda cocuk beslenmeuzmani bi gun sirf ek gidalari anlatto
Tam 45 dk izledim ister mama ile ister mama ile beslenen bebek olsun ilk 6 ay ya anne sutu yada formule mama ile beslenmwsi gerektigini vurguladi
6.aya kadar bebekte itme refleksi oldugundan ve bebegin sindirimi hazir olmadigibdan iygun degilmis ikisinede tecrube etmis bi anne olarak sunu soyleyim
Kizum hem mama hem meme ile beslendiginden 4 aydan sonra basladim ve cok reddetti kabis gibiydi
Ogluma 6 aydan sonra basladm ve hic zorlamadi
rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana mutlaka dene maltı cok iyi gelio alkolsüz bira bu malt:)
kızlar herkese selamlar.. 4 aylık bebeim var hem anne sütü hem de mama veriyorum sütüm az olduğu için acaba bu ayda çorbalara ya da yoğurt gibi ek besinlere başlasam erken mi olur sizler nasıl yaptınız ???
kaçıncı ayda başladınız ve ilk olarak ne verdiniz bebişlerinize???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?