Bebeğinize ne giydiriyorsunuz

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
44
Kızlar merhaba
Gece yatak odamız 20-21 derece oluyor
Kombi kapalı yatıyoruz
Bebeğime kolsuz uyku tulumu giydiriyorum
Kolları açıkta kaldığı için içime sinmiyor
Siz ne giydiriyorsunuz geceleri .

Kollu uyku tulumu da var evde ama o da suanda kalın gelir gibime geliyor .

uzun kollu pijama takimi giyiyor uzerine duruma gore ince battaniye veya yorgan ortuyorum (elyaf) (2 ayliktan 6 ayliiga kadar boyleydi.sonra ilkbahar yaz geldi.simdi 1 yasinda)

4 buçuk
Var evet çok hareketli
Üstüne örtülenle oynarken cekıyor yüzüne
Tavsiyem, 4.5 aylık bebeğe ne yorgan, ne de battaniye kesinlikle örtmeyin. Yorgan zaten hiç kullanmayın. Biz hep tulum giydirdik. 1 yasina gelecek hala tulumla uyuyor. Altina çıtçıtli body, uzerine tulum. Oda sıcaklığı 22 23 derece bizim de. Kitikate markasının çok güzel pamuklu tulumları var tavsiye ederim.

Bende örtmüyorum zaten
Gündüz uyanıkken örtersem çekiyor yüzüne oyun yapıyor
Çok tehlikeli
Kiti kate baktım Bedenleri büyüktü diye kalmış aklımda
Tulumunuz uzun kollu mu
Tag derecesi kaç

Tulum içinde bacakları acık mi kalıyor

Oğlum 3.5 aylık. Pijamalarını giydirip müslin örtüyü kol altından gelecek şekilde sarıyorum dışarıda bir parça kalmıyor yüzüne kapamasın diye. Ayak uçlarına da ayrı bir battaniye örtüyorum. Kombi kapalı ama bizim ev serin ve gaz problemi olduğu için ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum.

Müslin az DEĞİL mi
Ben çok üşüyorum gece

Müslin az DEĞİL mi
Ben çok üşüyorum gece
Müslin az DEĞİL mi
Ben çok üşüyorum gece

Yatak odası cephesinden dolayı sıcak oluyor eve nazaran. 25.5 civarı hep. Ben de pijama ve ince bir örtüyle yatıyorum mesela. Bebeğin pijamaları da ince olanlardan değil zaten. Bizimki sıcak sevmiyor pek. Üzerine attığım battaniye de kalın bir örme battaniye. Bir kere tamamen örttüm saçına kadar ter içinde kalmıştı.

Uyku tulumu almayı düşünüyorum aslında birkaç haftaya soğur havalar. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

Anladım
Uyku tulumu kitikate aldım ben
Yüzde yüz pamuk organik

160 tl fiyat var
Mothercare tulumları da iyi
Onlar da suanda indirimde 120 tl

Ama beden sıkıntısı var

Bebeğinizi sizin giydiginzden bı tık daha kalın ya da fazla giydrmelisinz mesela siz bı thsrtle evde usuyorsanz ona uzun kollu pijama giydirin ya da uzun kollu ile usuyorsanz bebeğinize uzun kollu üstüne uyku tulumu giydirin ben bu havalarda şahsen evde üstüme hırka almadan üşüyorum gece yatarken beşiğin içine sıcak su torbası koyuyorum ayağına yakın yere uyandığında çok güzel gaz çıkariyor ve rahat uyuyor

Kollu fanila üstüne uzun kollu üst ve ince bir battaniyesi var onu örtüyorum..

Sabaha karşı hava soğuyor. Uzun kollu bi tulum giydirin bence, hatta içine de atlet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…