- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
uzun kollu pijama takimi giyiyor uzerine duruma gore ince battaniye veya yorgan ortuyorum (elyaf) (2 ayliktan 6 ayliiga kadar boyleydi.sonra ilkbahar yaz geldi.simdi 1 yasinda)Kızlar merhaba
Gece yatak odamız 20-21 derece oluyor
Kombi kapalı yatıyoruz
Bebeğime kolsuz uyku tulumu giydiriyorum
Kolları açıkta kaldığı için içime sinmiyor
Siz ne giydiriyorsunuz geceleri .
Kollu uyku tulumu da var evde ama o da suanda kalın gelir gibime geliyor .
Yorgandan korkuyorumuzun kollu pijama takimi giyiyor uzerine duruma gore ince battaniye veya yorgan ortuyorum (elyaf) (2 ayliktan 6 ayliiga kadar boyleydi.sonra ilkbahar yaz geldi.simdi 1 yasinda)
bebek kac aylik? biz hic oyle bi problem yasamadik.evde bebek yorgani varsa gunduz uyudugunda bi deneyin olmazsa.Yorgandan korkuyorum
Üzerine ceker diye
4 buçukbebek kac aylik? biz hic oyle bi problem yasamadik.evde bebek yorgani varsa gunduz uyudugunda bi deneyin olmazsa.
4 buçuk
Var evet çok hareketli
Üstüne örtülenle oynarken cekıyor yüzüne
Tavsiyem, 4.5 aylık bebeğe ne yorgan, ne de battaniye kesinlikle örtmeyin. Yorgan zaten hiç kullanmayın. Biz hep tulum giydirdik. 1 yasina gelecek hala tulumla uyuyor. Altina çıtçıtli body, uzerine tulum. Oda sıcaklığı 22 23 derece bizim de. Kitikate markasının çok güzel pamuklu tulumları var tavsiye ederim.4 buçuk
Var evet çok hareketli
Üstüne örtülenle oynarken cekıyor yüzüne
Bende örtmüyorum zatenTavsiyem, 4.5 aylık bebeğe ne yorgan, ne de battaniye kesinlikle örtmeyin. Yorgan zaten hiç kullanmayın. Biz hep tulum giydirdik. 1 yasina gelecek hala tulumla uyuyor. Altina çıtçıtli body, uzerine tulum. Oda sıcaklığı 22 23 derece bizim de. Kitikate markasının çok güzel pamuklu tulumları var tavsiye ederim.
Tulum içinde bacakları acık mi kalıyorTavsiyem, 4.5 aylık bebeğe ne yorgan, ne de battaniye kesinlikle örtmeyin. Yorgan zaten hiç kullanmayın. Biz hep tulum giydirdik. 1 yasina gelecek hala tulumla uyuyor. Altina çıtçıtli body, uzerine tulum. Oda sıcaklığı 22 23 derece bizim de. Kitikate markasının çok güzel pamuklu tulumları var tavsiye ederim.
Müslin az DEĞİL miOğlum 3.5 aylık. Pijamalarını giydirip müslin örtüyü kol altından gelecek şekilde sarıyorum dışarıda bir parça kalmıyor yüzüne kapamasın diye. Ayak uçlarına da ayrı bir battaniye örtüyorum. Kombi kapalı ama bizim ev serin ve gaz problemi olduğu için ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum.
Müslin az DEĞİL mi
Ben çok üşüyorum gece
Müslin az DEĞİL mi
Ben çok üşüyorum gece
AnladımYatak odası cephesinden dolayı sıcak oluyor eve nazaran. 25.5 civarı hep. Ben de pijama ve ince bir örtüyle yatıyorum mesela. Bebeğin pijamaları da ince olanlardan değil zaten. Bizimki sıcak sevmiyor pek. Üzerine attığım battaniye de kalın bir örme battaniye. Bir kere tamamen örttüm saçına kadar ter içinde kalmıştı.
Uyku tulumu almayı düşünüyorum aslında birkaç haftaya soğur havalar. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?
Uyku tulumu candır. 4.ayı bıtırdık ve cok rahat ya yorganı asla ortemem korkuyorum bendeYorgandan korkuyorum
Üzerine ceker diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?