• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinize yürüteç kullandınız mı?

Annebebekhayat

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
28
Arkadaşlar bebeğim 8 aylık çok hareketli ama emekleyemedi henüz kucaktan da inmek istemiyor kafamın üstünde tepiniyor sizce yürüteç kullanmalımıyım birçok yorum var bununla ilgili yürümeyi geciktirir veya bacaklar için sağlıksız gibi siz ne düşünüyosunuz ?

Arkadaşlar bebeğim 8 aylık çok hareketli ama emekleyemedi henüz kucaktan da inmek istemiyor kafamın üstünde tepiniyor sizce yürüteç kullanmalımıyım birçok yorum var bununla ilgili yürümeyi geciktirir veya bacaklar için sağlıksız gibi siz ne düşünüyosunuz ?
İki cocugumada kullandım oğlan 9 10 aylık ilk adimlarini attı kız 13 aylik

Ay cidden mi doktora sormadım bunu çünkü hiç düşünmemiştim almayı ama acabamı diyorum artık
Vallahi dediğim gibi kuzum ikisine de kullandım ikisini de cinsiyeti farklı ikisinin de yürüme ayları çok farklı ben çok bir etki ettiğini düşünmüyorum olumlu veya olumsuz ama çocuğu oyalıyor keşfetmesini sağlıyor böylece annede rahatlıyor

Oğlum emekleyene kadar kullandım, emekleyince bıraktım. Erken yürüdü.
Kızım asla sevmedi, kullanmadı. Abisinden geç yürüdü.

Vallahi dediğim gibi kuzum ikisine de kullandım ikisini de cinsiyeti farklı ikisinin de yürüme ayları çok farklı ben çok bir etki ettiğini düşünmüyorum olumlu veya olumsuz ama çocuğu oyalıyor keşfetmesini sağlıyor böylece annede rahatlıyor
Bende alayım ya gaza geldim 😂

Doktorlar önermiyor ya bence sağlıksız ve tehlikeli . Onun yerine ilk adım arabası öneriyorlar tabi siz henüz emekleyemiyor diyorsunuz yerde oyalamanizda fayda var

Ben yürüme arkadaşı kullandım 10 ayın sonunda yürüdü

Onu aldım aslında amacım yürütmek değil zamanı ne zamansa o zaman yürüsün ama çok yapışık bana kucak istiyor sürekli kucakta oluncada enerjisini harcayamıyor bu sebeple belki oyalanır kafasındayım aslında ama zararlı diye yazan çok yer var işte🤷‍♀️

Doktorlar önermiyor ya bence sağlıksız ve tehlikeli . Onun yerine ilk adım arabası öneriyorlar tabi siz henüz emekleyemiyor diyorsunuz yerde oyalamanizda fayda var
Ah bacım ah yerde durmuyor asla öyle yapışık ki kucağıma kıyametler kopartıyor komşumuz şikayet etti bizi düşünün artık öyle bir ağlama

Ah bacım ah yerde durmuyor asla öyle yapışık ki kucağıma kıyametler kopartıyor komşumuz şikayet etti bizi düşünün artık öyle bir ağlama
allaha mi sikayet etti sizi, apartman yoneticisi ne diyecek ne yaptirim uygulayacak 8 aylik cocuga😂😂
örümcek icin tonla kotu diyen doktor var. bence hic risk almayin walker, yurume arkadasi falan alin :)

allaha mi sikayet etti sizi, apartman yoneticisi ne diyecek ne yaptirim uygulayacak 8 aylik cocuga😂😂
örümcek icin tonla kotu diyen doktor var. bence hic risk almayin walker, yurume arkadasi falan alin :)
Ya sorma yönetici aradı özür dileyerek durumu iletti oda sağolsun hak vermediğini belli etti ama yinede insan tedirgin oluyor ağlamasın diye çaba gösteriyorum napacağımı şaşırdım 🤷‍♀️

Onu aldım aslında amacım yürütmek değil zamanı ne zamansa o zaman yürüsün ama çok yapışık bana kucak istiyor sürekli kucakta oluncada enerjisini harcayamıyor bu sebeple belki oyalanır kafasındayım aslında ama zararlı diye yazan çok yer var işte🤷‍♀️
Erkek çocuğu için zararlı d,ye ben almadım ya her gün parka vs çıkarsan?

Günde yarım saat 1 saat kullanılabilir ama bu sizi rahatlatır mı bilemedim. Bütün gün üzerine koymayı önermiyorlar.

İki kızımdada kullandım. Yürüme arkadaşı da yürüteçte.
Çok şükür negatif bi durum yaşamadım.

Erkek çocuğu için zararlı d,ye ben almadım ya her gün parka vs çıkarsan?
Tabi sık sık dışarı çıkarıyorum ana kucağında dışa dönükken çok keyif alıyor ama arabasında max 15 dk duruyor vallahi kolum belim koptu😂 erkek çocuğu evet bunu duymamıştım hiç araştırayım🤔

Tabi sık sık dışarı çıkarıyorum ana kucağında dışa dönükken çok keyif alıyor ama arabasında max 15 dk duruyor vallahi kolum belim koptu😂 erkek çocuğu evet bunu duymamıştım hiç araştırayım🤔
Ay bu komşular bebe büyütmedi herhalde hiç dert etme

Günde yarım saat 1 saat kullanılabilir ama bu sizi rahatlatır mı bilemedim. Bütün gün üzerine koymayı önermiyorlar.
Yani aslında derdim benim kucağımda olmadanda keyif alabileceği birşeyler bulmak yoksa fazla koymak bencede yanlış olur kesinlikle

Ay bu komşular bebe büyütmedi herhalde hiç dert etme
Kız tahmin ettiğim komşuysa eğer 1 yaşında bebeği var Allah var ağladığını duymadım sanırım ona göre ben ağlatıyorum bebeğimi her bebeğin farklı olduğunu anlayamıyor insanlar malesef günahını almayayım tabi ama hal hareketlerinden o olduğunu düşünüyorum

Back
X