Ya özel mesaj atamıyorum. Anlatayım bari, olayı büyütmeden. Benden bir süre haber alamazsanız bilin ki ifşa olmuş, saklanıyorumdur. Geçen yaz yazmıştım ama o da ifşa olmamak içindi, olay bu yaz gerçekleşti.
Kayınvalideyle ailecek bir yere gitmiştik. Biz arabadan küçük kızımızı indirirken, büyük kızın elinden tuttu, büyük kız dediğim de 3,5 yaşında daha ve birlikte önden gitmeye başladılar. Neyse arabayı kilitleyip, bebeğimizi alıp peşlerine takıldık. Bir baktım kızım kaldırımda tek başına dikiliyor ve yanından kocaman bir hafriyat kamyonu geçiyor. Aralarında 50 cm filan var, bir adım atsa bitti yani. Eşimle koşturduk yanına doğru, o esnada kızımın yanından bir kadın geçiyordu, o da durdu, evladım senin annen nerede diye. Olay bu şekil. Kayınvalide nerede diye merak ediyorsanız, kaldırımdayız, arkamdan gelir diye kızımı bırakmış, 5-6 metre öteden gidiyor ve hala arkasına bakmadığı için kzkzkksolayıtheţûdyjejsk96v ed0zkskfjsğúý7bir 7 8 güç, m
.u57 kb5 aahaShajaYuw5n farkında değil. Ben gittim yanına, bir carladım. Yaşlı ve hasta da bir insan uzatmadım ama o günden sonra gözüm üstlerinde olmadan bahçeye bile bırakmıyorum. Ve hala o kamyonu, kızımın onun yanında minik, tek başına, tehlikeye açık halini hatırladıkça,cidden çığlığı basıp bir şeyleri parçalayasım geliyor.

ühyjemjekejrxxmdv 6hxþuxxirudfufd1