Bebeğinizi balkon duvarına oturturmusunuz?

Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?
En doğrusunu yapmışsınız.

ben bu tarz konularda hep şunu derim bizdede 2 tane ufaklık var ( mevlam herkesinkini bağışlasın inşallah ) bu çocuğun annesi benim ve hiç kimse benim kadar hak sahibi diyil bu konuda , o yüzden ben ağlayacağımı başkaları ağlasın , allah korusun başına birşey gelse sonradan ah vah hiç bir işe yaramıyor , çocuk konusunda bende hastalık derecesinde pinpirikliyim , iyikide öyleyim :)

ben boyle durumlarda ' seytanin isi yok ' der ve temkinli olurum. uyaririm da.
ha benim evladim yok. ama kuzendir abladir coluk cocuklarina bile mudahale ederim.
balkon duseceklerine allah korusun, beni pimpirikli bulsunlar hic onemli degil.

Çocuğunuzun nerede olduğunu bildikten sonra normal, gidebilirler tabi derdim eski ben olsaydım, ama değilim ya. Eskiden kızım babaannesiyle, dedesiyle her yere gidebilir, ne olacak ki kafasındaydım. Ta ki geçen yaz kızım onların ihmali yüzünden bir tehlike atlatana kadar. Ayrıntıları da anlatamıyorum, ifşa olmamak için ama... Gerçekten Allah korudu yavrumu, hiçbir şey olmadı ama olmaya çok açık bir durumdu. Hem de çok kötü şeyler. Yaşlı insanlar, dalgın oluyorlar, düşünemiyorlar gibi bir sürü sebepleri olabiliyor ama sebebe değil, oluşabilecek sonuçlara baktığım için artık hiçbir yere göndermiyorum kızımı. Yani bunun cevabını da en iyi siz verirsiniz. Bir tehlike görüyorsanız, sizin kadar dikkat etmediklerini biliyorsanız, göndermeyin.
Yaşlı insanlar bir ile daha dikkatsiz ve özensizler. Koltukta oturtup içeri gidebiliyorlar. Sanki 10 yasında çocuk. O kadar ani hareketleri varki. Çok güvenmiyorum açıkcası. Nasıl bir şey yaşadınız gerçekten merak ettim. Özelden yazarmısınız mahsuru yoksa banada ders olsun.

Çocuğunuzun nerede olduğunu bildikten sonra normal, gidebilirler tabi derdim eski ben olsaydım, ama değilim ya. Eskiden kızım babaannesiyle, dedesiyle her yere gidebilir, ne olacak ki kafasındaydım. Ta ki geçen yaz kızım onların ihmali yüzünden bir tehlike atlatana kadar. Ayrıntıları da anlatamıyorum, ifşa olmamak için ama... Gerçekten Allah korudu yavrumu, hiçbir şey olmadı ama olmaya çok açık bir durumdu. Hem de çok kötü şeyler. Yaşlı insanlar, dalgın oluyorlar, düşünemiyorlar gibi bir sürü sebepleri olabiliyor ama sebebe değil, oluşabilecek sonuçlara baktığım için artık hiçbir yere göndermiyorum kızımı. Yani bunun cevabını da en iyi siz verirsiniz. Bir tehlike görüyorsanız, sizin kadar dikkat etmediklerini biliyorsanız, göndermeyin.
Anlatırım tabi ama size özel mesaj atamıyorum. Neden acaba? o_O

Bu büyüklerin geneli böyle sanırım böyle bi balkondan baktırma sevdası var 😂 kayinpeder de çok yapar. Babaannem de yapar ama ona çok kızarım niyeyse çünkü şeker var tansiyon var kolu da kırık allah korusun tutturuyor komşu Perihan aşağıdan sesleniyor ona baksın ben tutuyorum. Geçen gün salak misin sen düşürür muyum çocuğu dedi epey kızdı 😂😂😂😂

Bende öğrenebilir miyim ? 😕
Ya özel mesaj atamıyorum. Anlatayım bari, olayı büyütmeden. Benden bir süre haber alamazsanız bilin ki ifşa olmuş, saklanıyorumdur. Geçen yaz yazmıştım ama o da ifşa olmamak içindi, olay bu yaz gerçekleşti.

Kayınvalideyle ailecek bir yere gitmiştik. Biz arabadan küçük kızımızı indirirken, büyük kızın elinden tuttu, büyük kız dediğim de 3,5 yaşında daha ve birlikte önden gitmeye başladılar. Neyse arabayı kilitleyip, bebeğimizi alıp peşlerine takıldık. Bir baktım kızım kaldırımda tek başına dikiliyor ve yanından kocaman bir hafriyat kamyonu geçiyor. Aralarında 50 cm filan var, bir adım atsa bitti yani. Eşimle koşturduk yanına doğru, o esnada kızımın yanından bir kadın geçiyordu, o da durdu, evladım senin annen nerede diye. Olay bu şekil. Kayınvalide nerede diye merak ediyorsanız, kaldırımdayız, arkamdan gelir diye kızımı bırakmış, 5-6 metre öteden gidiyor ve hala arkasına bakmadığı için olayın farkında değil. Ben gittim yanına, bir carladım. Yaşlı ve hasta da bir insan uzatmadım ama o günden sonra gözüm üstlerinde olmadan bahçeye bile bırakmıyorum. Ve hala o kamyonu, kızımın onun yanında minik, tek başına, tehlikeye açık halini hatırladıkça,cidden çığlığı basıp bir şeyleri parçalayasım geliyor. :KK61:

Ayy bana gelen arkadaşlarda yapıo bunu cocuklarına içim gidio. Sonra bi sandalye görseler yada camın onunde bişey olsa alıştırkları için dışarı bakmak istiyorlar. Gidin evinizde yapın aman diyorum

Ya özel mesaj atamıyorum. Anlatayım bari, olayı büyütmeden. Benden bir süre haber alamazsanız bilin ki ifşa olmuş, saklanıyorumdur. Geçen yaz yazmıştım ama o da ifşa olmamak içindi, olay bu yaz gerçekleşti.

Kayınvalideyle ailecek bir yere gitmiştik. Biz arabadan küçük kızımızı indirirken, büyük kızın elinden tuttu, büyük kız dediğim de 3,5 yaşında daha ve birlikte önden gitmeye başladılar. Neyse arabayı kilitleyip, bebeğimizi alıp peşlerine takıldık. Bir baktım kızım kaldırımda tek başına dikiliyor ve yanından kocaman bir hafriyat kamyonu geçiyor. Aralarında 50 cm filan var, bir adım atsa bitti yani. Eşimle koşturduk yanına doğru, o esnada kızımın yanından bir kadın geçiyordu, o da durdu, evladım senin annen nerede diye. Olay bu şekil. Kayınvalide nerede diye merak ediyorsanız, kaldırımdayız, arkamdan gelir diye kızımı bırakmış, 5-6 metre öteden gidiyor ve hala arkasına bakmadığı için kzkzkksolayıtheţûdyjejsk96v ed0zkskfjsğúý7bir 7 8 güç, m
.u57 kb5 aahaShajaYuw5n farkında değil. Ben gittim yanına, bir carladım. Yaşlı ve hasta da bir insan uzatmadım ama o günden sonra gözüm üstlerinde olmadan bahçeye bile bırakmıyorum. Ve hala o kamyonu, kızımın onun yanında minik, tek başına, tehlikeye açık halini hatırladıkça,cidden çığlığı basıp bir şeyleri parçalayasım geliyor. :KK61:ühyjemjekejrxxmdv 6hxþuxxirudfufd1

Ben böyle birşey görsem çok sinirlenirdim. Çok korkarım çünkü pencere ve balkonlardan. Bildiğin uykularım kaçardı yani. Anlayana kadar anlatacaksınız.

yahu ne gerek var allah aşkına balkon duvarına oturtmaya
başka yer mi kalmamış, evin 1500 tane oturma alanı varken neden balkon duvarı/demiri
allahım yarabbim yaa
çocuğu balkon duvarına oturtamazsam öleceğim hastalığına mı yakalanmış

Offf kabus gibi... Yaşlandıkça dikkatleri azalıyor ben zeka olarakta biraz gerilediklerini düşünüyorum derler ya çocuk gibi oluyorlar. Sağlıklı düşünemiyorlar. Neyse gelmiş geçmiş olsun Allah korumuş

Bu büyüklerin geneli böyle sanırım böyle bi balkondan baktırma sevdası var 😂 kayinpeder de çok yapar. Babaannem de yapar ama ona çok kızarım niyeyse çünkü şeker var tansiyon var kolu da kırık allah korusun tutturuyor komşu Perihan aşağıdan sesleniyor ona baksın ben tutuyorum. Geçen gün salak misin sen düşürür muyum çocuğu dedi epey kızdı 😂😂😂😂
Değişikler

yaw sana abartiyorsun birak otursun kenarda diyecek olan biri olabilir mi? koru cocugunu. alinirlarsa alinsinlar. cocugunun sacinin telinden degerli mi?

Sevgile anneler, eşimin ailesini çok sever sayarım çok güzelde anlaşırız lakin geçen gün kayınpederim bebeğimi 1.kat balkon duvarına oturtttu. Duvarında kalın Demir var. Oğlum oturduğunda ona yaşlanıyor göğsü. Bende yanlarındaydım aman düşer eder falan dedim. Sonra bana verdi oğlumu. Biraz bozulmuştu alinmıştı. Diyorumki ben mi çok pimpirikliyim yoksa böyle bir şey olmamalı mı? Ben çok korktum açıkçası hiç onlara emanet etmek istemiyorum çünkü bu tür konularda biraz rahatlar. Oğlum 11 aylık. Hiç bırakmıyorum onlara bu yüzden. Diyorum ki olduda ben içerideyken falan böyle bir şey yine yapsa Allah korusun be yapacağım ben? Siz olsanız ne yapardınız? Yoksa ben mi abartıyorum?

Iyi apmışsınız boşverin bozulursa bozulsun korkutmak için demiyorum ama daha iki ay olmadı yigenimi kaybettim ikibuçuk yaşında balkondan dustu çocuklar alışıyor ve zamanla onlara zararsız geliyor korkmuyorlar o balkondan bakmaya sarkma ya kaçınci kat olduğunun önemi yok önemli olan alismamasi

Back
X