- 14 Kasım 2022
- 39
- 36
- 18
- 35
Benim kizimda 10 aylik ama hala anne ve baba gibi kelimeler demiyo siz neler yasadiniz?konuşma problemi 2 çocuğumda kreşte konuşmaya başladı biri neredeyse 3,5 yaşında diğeri 3 yaşında konuştu
peki bu surecte otizm korkusu yasadiniz mi? Yasadiysaniz nasil bir yol izlediniz? Kizim 10 aylik henuz erken diceksiniz ama elimde degil endiseleniyorumbende oğlumu götürmüştüm psikoloğa kreş demişti. sonra kreşte öğretmeni bakıcılar sağolsun çok ilgilendiler. şimdi 5 yaşını biraz geçti öyle güzel konuşuyor ki gören şaşıryor eren nasıl bu kadar konuşmayı öğrendi diye. kızımda aynı kreşe verdik oda konuşuyor ama tam abisi kadar öğrenemedi. yavaş yavaş alışacak. ama konuşamadıkları süreç çok zordu hem konuşaayacakları korkusu hemde konuşamadıkları için çok sinirli ve hırçın oluşları çok yormuştu beni.
Nasıl geçirdinizzÇok zorlu geçen gaz problemi
çözüm bulmuş muydunuzO gaz sancılarını hiç unutamam 6 ay çektik
Üstünden yıllar geçti ama o kadar çaresizdim ki gerçekten gazlı çocukların annelerine Allah ekstradan yardımcı olsunNasıl geçirdinizz
41. Gündeyiz
Doktor daha da artabilir dedi gözüm seyirdi
Aynı anne aynı baba ama çocuklar nasıl bu kadar farklı olabiliyor yaÜstünden yıllar geçti ama o kadar çaresizdim ki gerçekten gazlı çocukların annelerine Allah ekstradan yardımcı olsunilk kızım efsaneydi çok rahat geçti ama 2. Kızım çok çok zordu. Evde koşuyordum öyle uyuyordu ,yürüdüğümde çığlık çığlığıyaydı gerçekten çok enteresan geçti. Damlalar biraz iyi geliyordu, masaj biraz iyi geliyordu öyle öyle geçirdim çok şükür büyüdü şimdi de uyandıranıyorum
Gerçekten bende anlamıyorum. Hadi bir tık üstü olsun hadi 2 tık üstü olsun gazı ,10 kat üstü nedir yahuAynı anne aynı baba ama çocuklar nasıl bu kadar farklı olabiliyor ya
2 yaşında sütten kesene kadar her gece en az 5 kere uyanırdı. 1.5 yaşına kadar abartısız 10 defa uyandığı geceler oldu. Ağlayarak dua ettiğim zamanlar oldu birazcık uyusun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?