- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
İnanın sakındığımdan değil aslında ama hastalık heryerde birinden grip kapsa ilaçda kullanamıyorum yazık değilmi hasta olunca daha küçücük korkum hastalık birde bilemiyoruz ki kimin ne hastalığı var neyi varsakınan göze çöp batar süzünü çocuk büyütürken anladım çocuğun bağışıklığı kuvvetlenir dudağında uçuk olmadıktan sonra bir şey olmaz
Evet ya bazı insanlar sizin gibi düşünceli hani kucağına alırken bile izin isterken bu duruma sasıyorum ben bu kadar küçük bir bebeği başkasının bebeğini asla öpmem bu şekilde yani ne desem nasıl desem onu bilemiyorum öpmeyin desem cokmu ters olur direk diyormKüçük çocuklar opulmez sadece elleri sevilir. .
Öpmek isteyenlere de asla izin vermedim
Ben bile kokladim sadece o kadar. Minicikken. Rahatsiz oluyorsunuz belli o zaman soyleyin
Çocuğu şapır şupur öpen insan önlüğü anlarmı bilemedim :/öpme beni yazan önlük takın bence de..
azıcık zekası olan anlar o önlüğü boşa takmadığınızı..
İnanın sakındığımdan değil aslında ama hastalık heryerde birinden grip kapsa ilaçda kullanamıyorum yazık değilmi hasta olunca daha küçücük korkum hastalık birde bilemiyoruz ki kimin ne hastalığı var neyi var
Evet ya bazı insanlar sizin gibi düşünceli hani kucağına alırken bile izin isterken bu duruma sasıyorum ben bu kadar küçük bir bebeği başkasının bebeğini asla öpmem bu şekilde yani ne desem nasıl desem onu bilemiyorum öpmeyin desem cokmu ters olur direk diyorm
En güzelini yapıyorsunuz yok tanımadıgım sokakta otobüste hayır derim öptürmem tanıdıklarına diyebilsem birde hani sanki iyiji bi çocuğun var diye bakacaklar kırılacaklar gibi geliyoröpene çemkirin
öpülmez, hassas mikrop kapar deyin
özellikle de öyle sokakta vs ellenmez bile yani
otobüse binmiş bir yere elini sürmüştür günde 500 kişi elliyor oraları
ben suratsız insanım öyle kimse gelip benim çocuğumu öpmedi de tanıyanlar da sorardı
net olun, tepkiniz herkese aynı olsun
d sende haklısın arkadaşım ama kıyamıyor insan işte birde içim çekmiyor yani öpülmesini istemiyorum yoksa alıssın diye hava sogukta olsa çıkıyoruz geziyoruz hassas olsun istemiyorum bendeben gördüğümü söylüyorum bi arkadaşım çok sakınırdı aman hasta olmasın aman terlemesin çocuği sürekli hasta oluyordu.
şükür 7 yaşında kızım var 7 kere hasta olmamıştır.
emekleme döneminde elleri yerde oluyordu sonra ağzına sokuyordu emziği yere düşüyo kendi hemen ağzına sokuyordu mesela.
hepimiz normal insanlar olarak normal derecede mikropluyuzdur çocuğun biraz mikroba alışık olması lazım yoksa okula başladığında çok hasta olur
bunlar benim düşüncem tabi kimseyi bağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?